Gör en Lisa Left-Eye Lopez på honom så fort du kan

Svinigt dålig på att uppdatera denna lilla jäkel. Det krävs oftast lite inspiration för att formulera en text, och det krävs lite koncentration för att skriva ihop den. Eller fylla.

Nu är det en icke-berusad-fylla som talar för mig och jag har väl egentligen inget att skriva. Jobbar. Sliter. Super. Livet är som vanligt, och mina vänner har återigen lämnat stockholm. Jag träffade dem en enda jävla gång, med hejdundrandes huvudvärk och anti-nyårs-feelings. På nyårsafton. Kul liv.

Tillbaka på herrvåningen på jobbet. Jag är långt ifrån en desperat brud, men fan vad fina killar det finns i sverige. Det är illa när man passar upp på en förväxt skate-kille och tvingar på honom ett par Friday-jeans bara för att få en mental bild av perfektion. Trängde mig halvt in i provrummet där han stod för att få en extra glutt. Men fy fan vad snygg han var. Och fy fan vad jobbig jag var.

Ikväll har vi sympati-supit med en kollega som fått ett nytt jobb. Har alltid avundats alla som går från butik till kontor, och för honom är det inga undantag. Blir nervös bara jag tänker det, jag och min telefonskräck.

xxx


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0