Everything looks better when the sun don't shine

Jag är sjuk idag, ni vet den där sista dagen när man typ inte är sjuk längre, men alldeless för utmattad för att jobba. För att inte tala om Mutley-rosslet.

I alla fall. Jag följde med mor för att handla middag. Vi browsade länge och jag lyckades plocka på mig massor av saker, men till sist hamnade vi vid skönhetshyllorna och jag ställer mig för att fingra på shampooslaskorna. Mamma tittar på. Jag vänder mig om och säger något i denna stil. "Mitt shampoo är slut, ska jag fortsätta köpa dyrt eller gå till billigt igen?"

Mamma: Va?! Nej?!
Jag: Vilket av dom? Alla säger att det inte är något skillnad på billigt och dyrt men jag...
Mamma: Det är stor skillnad.
Jag: Men det blir typ 400 kr för shampoo och balsam istället för 40 liksom
Mamma: Neej nej, det är värt det, det är stor skillnad på kvalité.

Så mamma stöder mina dyra shoppingvanor och då är det lugnt. Då blir det dyrt igen. Mother knows best right?
Jag köpte True Blood season 1. Jag har velat se om den ett tag nu, och vad annars ska jag fylla mina fruktansvärt tråkiga kvällar med? Jag brukar ju normalt sett inte göra särskilt mycket, men då har alltid vetskapen funnits att jag KAN göra något om jag vill. Jag kan klä på mig och dra in till stan för att umgås med dom där andra. Men nu, nu finns det ingen och då känns hemmakvällar med mina 3 datorer inte lika givande. Sedan har jag legat sjuk i fyra dagar vilket trissat upp denna tristess ytterligare.

Nu, bädda, duscha, sedan True Blood.
Peace off!
xxx

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0