Girl you wearing granny panties

Varje kväll ligger jag däckad på varierande mjuk möbel med datorn på låren. Jag läser bloggar, surfar runt, kollar på lite serier. Och varje kväll tänker jag "Shit vad det är mycket roligare att göra grejer när man ser bra ut. Imorgon är det fan dags."  Imorgon. Ja, då ska jag börja klä mig i fina kläder som smickrar min figur, ta mig tid att sminka mig ordentligt på morgonen. Jag ska dricka massor av vatten under hela dagen, le lite mer ärligt och sluta springa runt som en idiot.

Och varje morgon drar jag på mig lager efter lager av svarta, fula kläder, toppat med många omatchande smycken. Varje morgon sminkar jag mig på 2 minuter och ser inte de mörka foundationfläckarna förrän jag är på jobbet. Jag glömmer dricka vatten, och istället blir det energidrycker och treo på rasterna. Leendet är falskt redan på tidig eftermiddag, läcker kontrast till min blanka panna och platta hår.

Jag kommer aldrig vara den där chica tjejen med nymålade naglar, perfekt läppglans och välstylat hår.  Mina bästa tröjor faller i bitar, mina naglar chippar, och mina fingrar är täckta av miniskärsår. Mina outfits är aldrig genomtänkta och mot kvällningen börjar jag tappa min talförmåga. Jag börjar nå en helt ny nivå av white trash.

Well peace off, betch.
xx

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0