Rattle them bones

Heej heej!

Kära dagbok,
Idag smällde jag in min ömtåliga kropp i ett, vad vi kallar, träd på jobbet. Ett stor, gul, förargeligt trädliknande häng. Jag rispade upp hela axeln och nu gör det ont.

Nu borde jag sova för en timme sen.

Jag är inte kär i någon, Hej då.

Colouring of Pigeons

På något sätt har jag massvis att skriva, men samtidigt ingenting alls. Jag orkar inte vara så personlig, och jag orkar inte dela med mig. Men mina fingrar vill knappra maniskt.

Jag har insett en helt sjuk sak. Det är fel på mina armar. Det slog mig här om dagen när jag gick från T-centralen till yrket. JAG HÅLLER DEM KRONISKT BÖJDA. Som en kanin! Eller en T-rex! Det är verkligen inte hypokondri eller liknande inbillningssjuka. Efter att ha hållt väskan i armväcket på ena armen, och en cigg i andra handen i många många år, så har det blivit fel i musklerna! Jag kan inte räta ut dem. Jag vet inte hur jag ska förklara det, men jag håller dem alltid uppe, trots att jag inte har något i häderna. Armen som bokstaven V. Det är stört, mina armar behöver terapi. Och vad är egentligen en musarm? Är det den officiella diagnosen?

Hjäääälp. Peace off.
xxx

Girl you wearing granny panties

Varje kväll ligger jag däckad på varierande mjuk möbel med datorn på låren. Jag läser bloggar, surfar runt, kollar på lite serier. Och varje kväll tänker jag "Shit vad det är mycket roligare att göra grejer när man ser bra ut. Imorgon är det fan dags."  Imorgon. Ja, då ska jag börja klä mig i fina kläder som smickrar min figur, ta mig tid att sminka mig ordentligt på morgonen. Jag ska dricka massor av vatten under hela dagen, le lite mer ärligt och sluta springa runt som en idiot.

Och varje morgon drar jag på mig lager efter lager av svarta, fula kläder, toppat med många omatchande smycken. Varje morgon sminkar jag mig på 2 minuter och ser inte de mörka foundationfläckarna förrän jag är på jobbet. Jag glömmer dricka vatten, och istället blir det energidrycker och treo på rasterna. Leendet är falskt redan på tidig eftermiddag, läcker kontrast till min blanka panna och platta hår.

Jag kommer aldrig vara den där chica tjejen med nymålade naglar, perfekt läppglans och välstylat hår.  Mina bästa tröjor faller i bitar, mina naglar chippar, och mina fingrar är täckta av miniskärsår. Mina outfits är aldrig genomtänkta och mot kvällningen börjar jag tappa min talförmåga. Jag börjar nå en helt ny nivå av white trash.

Well peace off, betch.
xx

I just checked in to see what condition my condition was in

Det var en månad sedan jag bloggade. Jag har egentligen inget jag vill skriva just nu, men det kommer väl.

Under den månaden som gått har jag fått en heltidstjänst, varit i Falun, köpt massor av kläder, bokat en resa till Oslo och kollat på 3 och en halv säsonger av True Blood. Skulle vilja kalla mig besatt.

Stay true, fangbanger!
xx

RSS 2.0