Look what the cat dragged in

Det börjar spåra i min hjärna. Jag satt som vanligt och klickade runt på cdon.com och discshop.se medan jag filosoferade och drömde om den filmsamling jag borde ha men egentligen inte har råd med. Idag skulle jag faktiskt köpa en bok. Min älskade Lian Hearn har kommit ut med den där nya boken jag skrev om för längesedan.

Anyway, plötsligt kommer det upp ett stycke hörlurar i "Andra har också köpt..."-spalten, och i min click-frenzy klickar jag. Fem minuter senare ligger det tre par hörlurar i kundvagn och jag har seriöst ljugit ihop användningstillfällen för alla tre i mitt huvud.

Nej. Ett par fick det bli, trots att jag egentligen kanske inte behöver dem. Jag vill fortfarande ha två stycken, då jag intalade mig användningsområdet ordentligt. Ett par bjärta Skullcandy att använda till laptopen, DSet och PSPet. Ett par svarta vanliga att använda utomhus i offentligheten.


Den gröna färgen matchar både det turkosa PSPt, limegröna DSet och marinblå Laptopen. FETCH! (Jag erkänner att jag offentligt ogillar Skullcandy, men de passar den imagen.)

Jag har den där obotligt överdrivna imagen av mig själv. Jag ser mig själv i coola kläder, rufsigt hår och med ett portabelt TV-spel i handen med hörlurar to match. Jag räddar världen i min säng och alla avundas min ouppnåeliga coolness minutrarna innan jag blir head huntad till en prisjägargrupp med bas i Tokyo, NY och London.

Sen börjar mitt riktiga liv, jag behöver bara lite hjälp från dem där hörlurarna.

I verkligeheten kommer de garanterat att användas, men frågan är vad det blir av den där bounty hunter-karriären. Eller min oozing coolness.

xxx

Kommentarer
Postat av: Kim

Vi båda får bli headhuntade för att vara extrema gamers

2011-05-16 @ 14:07:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0