Dag 05 – Vad är kärlek?

Uh, sigh, hade vi inte just den här frågan?

Kärlek är... Doften av ett nyinköpt plagg, en ledig dag, ett stort glas isvatten. Den första ciggen på morgonen, den är kärlek, och den där lilla snusen runt klockan 10 på arbetstid, den är kärlek.

Kärlek är ett extremt gulligt djur, kärlek är en extremt bra film. Kärlek är när man sitter vaken till gryningen och köttar hjärnan med avsnitt efter avsnitt av en fantastisk serie. Kärlek är när du är med dina närmaste vänner på valfritt ställe med en öl i handen, och hela livet känns rätt. Kärlek är när du är med personer som inte ifrågasätter din fucked up brain. Kärlek är när du är med personer som inte säger korkade jävla saker saker, utan bara förstår.

Studio Ghibli är kärlek. Min systerdotters tjocka kinder är kärlek. Vidjas mule vilandes mot tuttarna är kärlek. Edward Sharpe and the Magnetic Zeros med 40 Day Dream är kärlek. Intern-humor, som råkar vara en av mina fetischer, är kärlek. Och inte för att låta som en läskig scar faced gangster med klackringar och Desert Eagles, men familjen är kärlek.

Budoir, Beivras, Regardless, Sliver, Protagonist, och Morbid. Fina ord med vilka jag har mini-romanser.
xxx

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0