Dag 04 – Vad bjuder jag på för mat?

På middag hemma hos mig bjuds det på massvis av kulinariska rätter. Vad sägs om blodig kalvbiff? Oxfilé á la Laursen? En saftig oxfilé kanske?

Nej. In all fucking honesty. Det finns få saker här i världen som tilltalar mig så LITE som matlagning. Det tar tid, är meckigt, och fruktansvärt tråkigt. You're getting dirty and need to control your movements nejtack. Dessutom har jag varit vegeterian i över tio års tid. Vad bjuder jag på för mat? Jag köper någon av mina söta systrar, och den ena bjuder på vegetariskt hokus pokus i form av bönor och shizzle, med kryddar-rörelser som Nigella. Den andra, smygvegeterianen, bjuder på lax, halloumi och zucchinipasta.
Det var det. Jag bjuder på take outs. Har fått en ny deal för Sushi efter att ha vägrat snaska i år. Så ni får möjligtvis sushi. Eller pizza.

Brunch var visserligen roligt att göra, men det är bara kul när man får göra det fint, pytsa upp knepiga substanser i flummiga former. Typ, turkisk yoghurt med honung och hackade valnötter i ett minimalt litet glas. Humoristiskt.
xxx

Kommentarer
Postat av: tommy-girl

I'M back motherfucker!!!!xoxox tammy

2011-07-19 @ 23:53:00
URL: http://forbetterandworse.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0