Dag 01 – Presentera mig själv

Jag hatar att presentera mig själv. Jag kommer ihåg första dagen på gymnasiet då alla skulle presentera sig klassen runt, med namn och vad man har för hobby. Jag satt där mellan don Juan i form av en halvt svensktalande latinosnubbe, som longboardat till skolan, och på andra sidan satt fröken teenage slut som nu för tiden har tuttar upp till hakan och sminkar sig som en prostutierad. Jag kände mig malplacerad.

"Hej, jag heter My... Och öh... Jag gillar... TV-spel."

Tystnad. Och en kort stund senare harklar sig vår homeroom teacher med ett tveksamt "Okej."

Det gick sedan vidare, laget runt, och de flesta svarade "Fika med kompisar." "Titta på film". Jag svor för mig själv, varför kan jag inte ens försöka vara normal. Jag hängde med don Juan i några dagar till, sedan bytte jag klass. Nu sex år senare förstår jag inte grejen, jag kan inte beskriva mig själv med någon annan hobbyaktivitet än TV-spel. Möjligtvis knapprande. Och knaprande. Well. Hit it.

Hej jag heter My, jag älskar att snacka skit och haspla ur mig varenda ord som kommer mig för, även om det är totalt osammanhängande och enbart jiberish. Småtjock och halvintelligent men med en ambivalent känsla för stil. Jag kallas ibland för scarface, och är nyberoende av en låt som heter Death av White Lies. Tre ord som beskriver mig - storrökare, ölpimplare och datormisshandlare. Jag hade en period i våras då allt rosa tilltalade mig något ofantligt, nu några månader senare vill jag massakera varenda en av mina skära ägodelar. Jag sover för tillfället i en alldeless för mjuk säng och är mitt uppe i 4 olika tv-shower. Jag har en kamel av plast som heter O-rakel, och O-rakel i sin tur har en papegoja vid okänt namn. När jag bodde i London, the Capital of Filth, retade min kusin mig för min grava OCD-störning. Jag skadar mig ofta, men jag skulle inte gå så långt som att utge mig för att vara en olycksfågel, utan det hela beror på dåligt omdöme. Senast igår pangade jag in i en plastback på jobbet, mina smalben är småblå och deformerade. Varje morgon kommer jag till insikt, min teori om att jag klarar mig på 5 timmars sömn är felaktig, och varje kväll sitter jag uppe till när klockan slår småtimmarna. Mina favoritord för tillfället är följande; Protagonist, Budoir, Morbid och Beivras.

Dag 1, check.
Peace out!
xx

Kommentarer
Postat av: NIC

Vet ju vem det är du leker med på nätterna vid datorn. (Y)

2011-07-15 @ 04:04:07
URL: http://6ualintercourse.blogspot.com/
Postat av: Cim

Hahahaha kommentaren ovan... ehh My har du något att berätta eller?

Jag gillar kanprande förövrigt <3

2011-07-15 @ 08:57:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0