You got me walking on the moon

Först jobbade jag. Sen träffade jag Cim och vi gick på restaurang, vi åt en varsin Fisk Mix (läskigaste namnet ever) och drack drinkar. Sen gick vi vidare och drack ännu mer drinkar och sen öl. Sen kom Bella och sen mer öl. Nu är jag hemma, men det var egentligen inte det jag skulle skriva.

När jag och Bella skildes åt i slussen hade vi lite ruckus för oss, flamsade lite, kramades lite och jag steppade lite. Sen sade vi adjö, jag vände på klacken och började gå mot mitt håll, framför mig gick en typisk överklasskvinna från nacka. Hon hade kanske hört oss, när jag gick där på perrongen i harmoni efter avskedet vände hon sig om och såg på mig. Hon synade mina krigarprinsessajeans uppifråm och ned. Sedan blev hon stel, vände sig tillbaka och fortsatte gå. Jag fortsatte gå, fortfarande bakom henne. Men vad gör kvinnan om inte tar tag i sin väska. På ett beskyddande sätt. Lägger armen om den i ett fast grepp.

Ser jag ut som en jävla väskryckare? Ser jag ut som en iskall, skicklig rånare? Jag klär mig visserligen trashigt, men kom igen. En halvvinglandes blondie i pälsjacka och jodphurs. Snälla rara. Vilket hot jag utgör!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0