The truth is in the dirt on the ground

Jaja. Jag har inget att skriva.

Fummlat runt på jobbet med noll spirit. Det här med träliga måndagar har aldrig varit något som drabbat mig, jag jobbar nästan alltid helg och kan till och med tycka att höstmåndagar är trevliga, men... Idag var fan den längsta och tråkigaste dagen på länge. Sjukt mycket att göra men noll fokus och rörelser som en sengångare.

Jag hatar ju det här med att snacka i telefon och har insett varför. Butiksjobb. Mot slutet av dagen är jag så jävla trött på att höra min egen röst att jag bara vill hålla käften för evigt och bränna upp mina stämband. Blablabla. Säljsäljsälj. Hej hej, 400 kronor tack, tack så mycket kvittot ligger i påsen hejdå. Åh den här tvätten är så grym det blir 400 kronor fuck off handelsbankens kort är cp och fungerar inte som dom ska låt mig fläka ut mig på disken och pressa in det åt dig medan du handfallet slår in din dumma jävla kod. Heeeeejheeeeeej 400 kronor tack Oh sorry I didn't realize you don't understand swedish cus you stand silent like a mother fucking asscrackwhore that is 400 kronor please and yes of course you can have tax free you silly, fucking cheapskate goose. Hej javisst jag jobbar här, vi har ungefär 100 stycken olika svarta jeans kan du definiera, ja vi har "högmidjade" jeans, also called jeans med hög midja if you may, det borde finnas i din storlek vänta lite så ska jag kolla nej tyvärr den var slut men jag ska ringa till olofsgatan istället hej **** hur är läget du kan du kolla en byxa okej lägg den på drottningatan tack heeej. Nej den här låten är inte fantastisk håll käften döda Håkan Hellström.

Ett litet urdrag ur en av Mys arbetsdagar i ord, enjoy.

Jag saknar mål, och befarar hösten. Jag har haft socialt schema hela sommaren, och om en vecka blir jag plötsligt väldigt ensam. Syskon och bekanta är det jag har kvar.

Blezz you
xxx

Kommentarer
Postat av: R

JAG DÖR VAD ROLIGT!

2012-01-09 @ 23:50:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0