I'm a loser baby so why don't you kill me

Ligger i sängen i sällskap med mina älsklingar, med en stundande förkylning och svåra aggressionskänslor.

Jag blir dock lycklig av min nya flamma, Petrus. Världens sötaste lilla minilaptop. Känns som en livsräddare på något onödígt vis. Typ... en coca cola när man är bakfull, den typen av livräddning. Och layouten på tangentbordet är densamma som min stora dator, vilket underlättar.

Jag är kär helt enkelt, men dör snart av utmattning.
Sova. Bli livspepp.
xx

The truth is in the dirt on the ground

Jaja. Jag har inget att skriva.

Fummlat runt på jobbet med noll spirit. Det här med träliga måndagar har aldrig varit något som drabbat mig, jag jobbar nästan alltid helg och kan till och med tycka att höstmåndagar är trevliga, men... Idag var fan den längsta och tråkigaste dagen på länge. Sjukt mycket att göra men noll fokus och rörelser som en sengångare.

Jag hatar ju det här med att snacka i telefon och har insett varför. Butiksjobb. Mot slutet av dagen är jag så jävla trött på att höra min egen röst att jag bara vill hålla käften för evigt och bränna upp mina stämband. Blablabla. Säljsäljsälj. Hej hej, 400 kronor tack, tack så mycket kvittot ligger i påsen hejdå. Åh den här tvätten är så grym det blir 400 kronor fuck off handelsbankens kort är cp och fungerar inte som dom ska låt mig fläka ut mig på disken och pressa in det åt dig medan du handfallet slår in din dumma jävla kod. Heeeeejheeeeeej 400 kronor tack Oh sorry I didn't realize you don't understand swedish cus you stand silent like a mother fucking asscrackwhore that is 400 kronor please and yes of course you can have tax free you silly, fucking cheapskate goose. Hej javisst jag jobbar här, vi har ungefär 100 stycken olika svarta jeans kan du definiera, ja vi har "högmidjade" jeans, also called jeans med hög midja if you may, det borde finnas i din storlek vänta lite så ska jag kolla nej tyvärr den var slut men jag ska ringa till olofsgatan istället hej **** hur är läget du kan du kolla en byxa okej lägg den på drottningatan tack heeej. Nej den här låten är inte fantastisk håll käften döda Håkan Hellström.

Ett litet urdrag ur en av Mys arbetsdagar i ord, enjoy.

Jag saknar mål, och befarar hösten. Jag har haft socialt schema hela sommaren, och om en vecka blir jag plötsligt väldigt ensam. Syskon och bekanta är det jag har kvar.

Blezz you
xxx

Bromance

Jag vet inte vad det är för fel. Ibland står livet helt still. Det händer ingenting, och inte på ett drömskt, filosofiskt sätt, utan ångestladdat mardrömslikande ingenting. Upprepningar. Monologer.

Och ibland händer allt på en gång. Pang pang bom bing bang, sen är det stilla igen. Som nu! Helvete. Men det är nice, tror jag. Öl, AW, hets, dans, packa, flytta, Oktoberfest, städa, middagar. Nytt liv med iPhone. Och man hinner med så mycket när man inte jobbar helg, och är ledig samtidigt som alla andra. Nytt liv med min kommande (lila) minilaptop.

Min säng är nybäddad och ser fruktansvärt inbjudande ut. Jag har dock en slags... Störning, när det kommer till nybäddade sängar. Jag måste vara nyduschad så off I go.

Peace off! xx

In our house made of paper, and you’re words all over me

Ledig idag, och uttråkad till tårar, för att direktöversätta lite. Fläkte upp ena tån på en dörr, jag tror nageln åkte av men jag har ignorerat skadan absolut hela dagen. Det gör jävligt ont när jag går, och det var hudflikar och blod överallt. Täckte över skiten med plåster och hoppas på det bästa.

Jag har en stor fet girl crush på Ellie Goulding. Lyssnade på hennes cover med Hassle för något år sen, men har aldrig kollat upp henne. Och nu helt plötsligt är hon över hela youtube och jag vill vara henne. Jag vill se ut som henne. Jag vill ha hennes allt. Hennes musik är konstig och jag förstår inte om låtarna är bra eller bara... obehagliga. Men jag har ändå en girl crush.

I smell like cigarettes and cheap perfume. 
xx

I think we're alone now

Ibland känns det som att det bara är att ge upp. Du är så jävla envis och oroväckande sårad, och jag är så jävla oförstående. Oförstående som i, vad fan försigår i din katastrofalt egensinniga hjärna?
Rätt ut i sanden. Spilld mjölk. Oh well. Monologer, prologer, epiloger, you name it. Jag, jag är protagonisten, men du glider långsamt från ledarroll till biroll. Hoppas du finner situationen av värde. I sure as hell don't.

Med hjärna i upplösningstillstånd, laptop som lider av grand hysteria, och en iPhone med mindrevärdes komplex. Vilket jävla liv. Nästa steg är min kropp. Oops, I broke my fucking back trying to regain composure. Now, hospitalized. Jag har blivit ett monster och kan inte kontrollera mitt humör, alls. Galla i svaljet och skuldkänslor som nålar.

Inget vettigt att skriva idag heller. Ska snart rädda allt jag äger till den externa, och sedan tillbaka till fabriksinställningar. Kuk.

Over and out, peace off.
xx

RSS 2.0