Please tell me you didn't break the internet

Jag fick just en flashback från när jag satt i vårt skarriga lilla rum in the capital of filth med ilsketårar i ögonen och googlade hur man sprider virus inom ett nätverk. Min plan var att blue-screena och sedan döda våra roommates datorer. Wipe out allt.

Det blev ingen virussmittning. Min masterplan gick inte bra, jag kom inte så långt. Men det är ett fint, mycket dramatiskt minne.


Jag kollade på Summer Wars. Molly var med mig till en början, men sedan däckade hon. Mamma stickade någonstans i bakgrunden och kom med sporadiska kommentarer i vanlig ordning. Alltså... Det är något med mig och den Japanska landsbyggden, även om den är tecknad. Det är något med mig och Japan överlag. Jag känner mig som hemma liksom, back where I really belong. Som när Herkules äntligen träffar sin gud-pappa och inser vad han faktiskt är. Inte för att jag jämför mig med Herkules... (eller?)

Whatever, hybris eller ej. Summer Wars, Helt. Makalös. Film. Euforiattackerade endorfiner. Lyckodansande tappar och stavar.

xx

Kommentarer
Postat av: Malin

Hehehe du skulle gjortre! Kom att tänka på vår plan att skruva upp den där satans termostaten på max och slå av kontrollen också... fan alltså att man är en sån där hederlig svennebanan.

2011-04-24 @ 13:34:04
Postat av: Cim

Åh My du skriver så vackert! Jag fick ett sug på att dra till Englands landsbyggd och rida på hästar ( inte för att jag kan rida men jag tror att jag har en naturlig fallenhet för det ) och hoppa över bäckar och snår...

2011-04-24 @ 15:39:38
Postat av: Anonym

Malin: Jut det! Det var ju en helt fantastisk plan också! Smälta dem till döds! Hämdaktion deluxe!!Cim: Hahaha?!

2011-04-26 @ 22:57:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0