So I told her I was rich, then she asked could I use a dirty Bitch? (of course)

Jag ligger småfull i min säng och riktigt känner med gamla Disneylåtar. Meg från Hercules (Insåg i efterhand att jag stavat halvgudens namn fel i inlägget nedan, för det ber jag om ursäkt) ... Fantastisk brud.

Jag inser efter en mening att jag måste sluta ta ëfter mina kollegors språk, get a grip get a life get an education get a haircut.

Peace off.

Get behind me

The son of satan wants to becomes an exorcist.

En av de mest fina fast mest tragiska fast mest komiska quoten jag hört i mitt liv. Det kanske inte gick att ta meningen ur sitt sammanhang, men what the hell.

xx

Please tell me you didn't break the internet

Jag fick just en flashback från när jag satt i vårt skarriga lilla rum in the capital of filth med ilsketårar i ögonen och googlade hur man sprider virus inom ett nätverk. Min plan var att blue-screena och sedan döda våra roommates datorer. Wipe out allt.

Det blev ingen virussmittning. Min masterplan gick inte bra, jag kom inte så långt. Men det är ett fint, mycket dramatiskt minne.


Jag kollade på Summer Wars. Molly var med mig till en början, men sedan däckade hon. Mamma stickade någonstans i bakgrunden och kom med sporadiska kommentarer i vanlig ordning. Alltså... Det är något med mig och den Japanska landsbyggden, även om den är tecknad. Det är något med mig och Japan överlag. Jag känner mig som hemma liksom, back where I really belong. Som när Herkules äntligen träffar sin gud-pappa och inser vad han faktiskt är. Inte för att jag jämför mig med Herkules... (eller?)

Whatever, hybris eller ej. Summer Wars, Helt. Makalös. Film. Euforiattackerade endorfiner. Lyckodansande tappar och stavar.

xx

Lounge wear

Jag är egentligen vedervärdigt trött fast ändå inte.

Jag såg Sucker Punch med Tove i söndags. Jag fnittrade och vred mig av förtjusning. Likt en eftertappad. Med tillhörande dreggel. En helt fantastisk film, bästa jag sett på länge.

Jag hade en bra känsla i kroppen till alldeles nyss. Freaking fuck. I hate my brain.

xx
Fuck out

Glamorous sky


Jag har spenderat två av mina lediga dagar med att kolla på NANA. 47 episoder, på youtube. Det enda jag vill med mitt liv nu är att flytta till Japan och starta ett rockband. Jag skulle sälja mig till tusen. Autografer, Barbiedockor och produktplacering. Vara med i MTV Cribs. Röka på scen och skrika japanska svordommar i mikrofonen. Vara rik, miserabel och ökänd. Med mina bishounen i bakgrunden.


Go Take-Mikazuchi!!!

Jag hatar när man läser en blogg, ett mail eller en statusuppdatering och det är enbart osammanhängade ord. Jibberish hela skiten. Jag blir alltid så jävla förvirrad, tänker att det är min hjärna det är fel på, tills jag inser att varenda ord är särskrivet och hälften av sammanbindningsorden saknas. Hur svårt är det att skriva två sammanhängande meningar?
- Och så läser jag igenom de tre meningar jag skrivit och inser att, hey, det är ganska svårt. Nevermind then!


Jag dör konstant på Persona 4 och vill krossa TVn med handkontrollen. Jag tror jag är underlevlad.

Juuuuuust sayin'. Peace off.
xx

Scumbag Blues

Det är fascinerande, tycker jag, när vissa typer av brudar skaffar pojkvän. De förlorar långsamt kontakten med alla sina vänner, och tillslut är bruden bortglömd.

4 år senare kollar man på facebook och det är bara bilder på bruden, hon sitter omringad av tio douche-killar, som vi känner igen som pojkvännens barndomskompisar.

Är det värt det?

xx

Oh this wolrld was made for ending

People say that if you fight it means you're close to someone, but in the end a fight is just a collision of egos.

Fint quote från en anime jag kollar på. Jag är ledig tre dagar i streck och det är pure bliss. Och nu när jag skrev den meningen drabbades jag av min eviga sträck/streck-förvirring och vägrar skriva ett ord till.

Upplys mig.
xx

RSS 2.0