America fuck yeah

Idag höll jag på att göra en hamburgarmodellen eller vad fan det nu kallades under alla mina kurser på min forna arbetsplats. Gå på min rast, ta mina grejor, gå ut genom dörren, och aldrig komma tillbaka igen.

Men jag hejdade mig, jag är van vid att vara respekterad och kan få små hybrisinfall, det gör oftast inget inom retail, men jag blir något fruktansvärt frustrerad av mina kollegor. I england är man omringad av okompetenta, hjärndöda och rent ut sagt korkade människor, och jag får kortslutning i hjärnan. Dagens händelse är för insidig för att förklara kort, men det slutade med en manager kom och tittade väldigt lustigt på den andra bruden med ett "What's going on girls?". Saken med dumma människor är att när de har fel eller inte kan utveckla vad de faktiskt snackar om, blir de otåliga och börjar skrika eller ta till med attitydiga fraser. Jag ifrågasatte henne helt enkelt och vägrade förstå hennes infödingsbrittiska och tillslut hade vi nog båda höjt rösten några oktav. Jag är inte en sådan människa utsprungligen, jag tolererar jävligt mycket och jag låter ofta folk köra med mig, på arbetstid tar jag en hel del mentalt stryk utan att röra en min. Men jag klarar inte av när folk är bakomtappade och hjärnbefriade. Jag tappar besittningen. Jag får rage blackouts.  

Det är ju lite tragiskt att de jobbat där i år och tjänar samma ynka £6.60 i timmen, och så kommer en viss blondin, ni vet vem jag menar, hybris mode, och får ett "I'll be dissappointed if you're not a Top Level after christmas, okay darlin?" efter 6 veckor.  Om jag skulle stannat kvar till efter jul skulle jag gnida routan i deras ansikten och armbåga bort dom från kassan när det kommer krångliga returer och dumförklara hela bunten medan jag har alla managers i ryggen.

Tillsvidare ska jag nöja mig med att lägga ut små fällor av larmnålar och hoppas på att rätt personer trampar på dem. Mina kollegor kan fortsätta försöka köra över mig, men jag har redan ansvarsområden och tilllåtelse att göra saker i kassan som resten behöver managers eller Top levels approval för.

f u
xxxx

Kommentarer
Postat av: Malin

En liten haj?!

2010-11-11 @ 15:06:36
Postat av: Emelie L

You go girl! Hur länge bor ni där?

2010-11-13 @ 08:38:56
Postat av: Tammy

Heja My! Jag gillar idén med alarm-fällor.. mouahahhaha!

2010-11-13 @ 11:46:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0