Pull up the people

Jag skulle egentligen gå och borsta tänderna för att sedan sova, men bestämde mig estetiskt nog för att ta en konstpaus och skapa ett blogginlägg, mest för Kickis skull.

Jag har egentligen inget att skriva, överhuvudtaget. Jag ska ta mig en saftig tid under morgondagen för att sätta min och Malins Luxemburg-tripp på pränt.

För två timmar sedan låg jag i sängen i pyjamas och väntade på att tröttheten skulle falla in, då Miranda ringde för att tvinga ut mig på Dalstons gator. Jag lydde underdånigt och hade det svintrevligt, tills de brittiska och irländska urvånarna bestämde sig för att slagsmål är det bästa slutet på en riktigt god utekväll, vill säga. Då var det dags för mitt lättgenerade jag att tacka för mig och fly hemmåt.

Very well. Imorgon ska jag, 6 veckor senare, plocka ut min uniform. Det blir en svart stickad angorajumper med fastsydda diamanter, en grön ormskinn/fjärilsmönstrad waterfall jacket, och sedan står det mellan en marinblå blus, en beige sidenskjorta och ett par svara snortighta jeans. Hrm. Vi får se, vi får se. Kanske ger er bildbevis imorgonsagen.

Love you though,
XXX

Kommentarer
Postat av: Sheeeeeeeks

love

2010-11-11 @ 00:11:04
URL: http://theeblackout.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0