Yes I've seen Zombies

Jag sitter och läser hotellrecensioner på hotellet som vi ska bo på i Costa Brava. Bad choice, det är några enstaka positivt och resten riktigt jävla negativt. Men om man hade väntat sig finsemester på billigt hotell kan man kanske skylla sig själv. Folk har skrivit att the hotel entertainment SUGER, och den är på spanska!! Oh Lord, hur ska jag stå ut! Och personalen är tydligen demoner allihopa. Maten suger. Men Cleanliness-standard hög.

Helt ärligt tror jag det är otrevliga Britter och antisociala idioter som skrvit recensionerna. Hur SVÅRT är det att underhålla sig själv en jävla kväll. Blir hela resan förstörd om hotellunderhållningen suger? Och om manten är så äcklig, finns det bara en jävla resturang? Personalen kanske är riktigt otrevlig pågrund av dumma jävla besökare.

Jag har ju inte ens vart där, men det blir ju lite vad man gör det till.

Kommentarer
Postat av: Sneak

like

2010-06-01 @ 00:19:59
URL: http://keekdasneak.wordpress.com
Postat av: cim

Alltså det finns ju säkert asnica restauranger i området runt omkring hotellet... Billigare och bättre! Om vem ser ens på underhållningen på hotellet, typ barnfamiljer? Ni lär ju underhålla er på andra ställen än hotellet. Det ni gör där är ju typ sover på hotellrummet eller ligger vid poolen... resten sker ju utanför portarna antagligen. jag tror det kommer bli awsome!!!!!!

2010-06-02 @ 11:18:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0