Yes I've seen Zombies

Jag sitter och läser hotellrecensioner på hotellet som vi ska bo på i Costa Brava. Bad choice, det är några enstaka positivt och resten riktigt jävla negativt. Men om man hade väntat sig finsemester på billigt hotell kan man kanske skylla sig själv. Folk har skrivit att the hotel entertainment SUGER, och den är på spanska!! Oh Lord, hur ska jag stå ut! Och personalen är tydligen demoner allihopa. Maten suger. Men Cleanliness-standard hög.

Helt ärligt tror jag det är otrevliga Britter och antisociala idioter som skrvit recensionerna. Hur SVÅRT är det att underhålla sig själv en jävla kväll. Blir hela resan förstörd om hotellunderhållningen suger? Och om manten är så äcklig, finns det bara en jävla resturang? Personalen kanske är riktigt otrevlig pågrund av dumma jävla besökare.

Jag har ju inte ens vart där, men det blir ju lite vad man gör det till.

She stopped drinking Diet Coke, she's on a coke diet

Jag har groteska märken på armen efter ett bling-armband. Det ser ut som att något bränts fast runt min handled, och sedan ryckts loss.


Jag är ledig imorgon och det känns smått fantastiskt sådär. Jag har varit ledig mycket den här veckan men det är ändå så NICE. Bara vetskapen kommer glädja mig tusenfalt inatt, när jag vaknar med ett ryck med "vad i helvete är klockan egentligen" och kod röd på näthinnan, så kommer jag sen minnas KLOCKAN ÄR LEDIG. Fucking booya.

Klockan är bara barnet. Jag kanske ska göra något roligt nu. Eller sova. Ta mig en natts sömn med funderingar på min hälsa. Alkohol, skräpmat och stressstressstressstress är mitt nya liv. Jag gillar tanken på det i tanken, men fysiskt, oh my lord. Jag förfaller. Botox-dags snart.

xoxo

Walking on the moon

Funderar på att hälsa på mina gamla kollegor idag, men jag började dagen med att kränga ett halvt paket Lindt Stracciatella och känner mig mest opepp på livet för att jag börjar dagen så dumt.
Jag hatar att ta beslut och när det kommer upp såna här saker, som nu, när Tove jobbar och Kicki är utomlands finns det ingen jag kan rådfråga, och måste liksom ta tjuren vid hornen själv. Jag vet inte vad det är som jag tycker är så jobbigt, att någon ska bli missnöjd tror jag. Samtidigt är jag ingen pleaser i min umgängeskrets, jag gör vad jag vill.


Å andra sidan vill jag att dom där två slynorna ska svara mig. Svara mig!

Back in the mudd

Jag har så jävla ont i en visdomstand, fucking hell. Min afton spenderades i el Casa de Cissi, och tjej-brud-flick-kvinnorna. Jag var väl inte sådör överdrivet engagerad, satt mest och försökte med tankekraft och viljestyrka bota min fruktamsvärda bakfylla. My god, jag är sällan bakfull, men fucking hell, ibland är jag det på riktigt.

Jag är svettig, ofokuserad, varm och itchy, jag tror det är sovardags. Typ.

Jag måste ta tag i mig själv. Måste. Och jag måste sluta vara så aggressiv. Och när jag ändå är inne på ämnet, min fader håller på att riva vår gamla lekstuga/bod för att bygga något slags gäst/vardags/sov/sällskaps-rum, och jag övertalade honom att ge mig kofoten och låta mig hugga i en vägg! Det var nice.

Bless.

Sephiroth

Hnng... Humörsvängningar. Extremt TPL. Har spelat FFVII hela dagen, innan jag däckade i soffan för att sedan svulla och göra absolut ingen som helst nytta framför lapen resten av kvällen.

Jag hade en period där jag sov ganska illa. Vaknade en gång i timmen vissa nätter, kastade mig upp ur sängen i tron om att jag försovit mig, jag kunde sätta mig klarvaken upp efter en halvtimmes sömn. Några gånger vaknade jag av att jag desperat försökte få upp låset på min dörr. Men nu har jag hamnat i ett skede där jag sover som om jag vore medvetslös. Inga drömmar, jag vaknar upp i exakt samma position som jag somnade. Som om min hjärna stängt av alla funktioner. Fullständig black-out i 6 timmar. Svart.

De senaste dagarna med fingrarna fortfarande på tangenterna.
Lift your leg up

Bakis-rinniga ögon, sår i näsan och lungor som en 90-åring.  Men jag vill inte skriva ett till Emo-inlägg.

Alltså, ibland kan jag verkligen förstå såna där italienska familjegangstrar som skulle göra allt för sina egna. Allt. Jag känner så med mina vänner, för att alla är så fantastiska. Jag låg och tänkte på det när jag försökte sova i mitt onyktra tillstånd, att, fan, vilka sagolika personer jag är omgiven av. Jag vet inte hur jag ska uttrycka mig, det är svårt att skriva snälla saker, det är lätt att skriva arga saker. Om någon säger något till mig om mina vänner, kanske berömmer något, kan jag bli alldeles varm. Jag tar det personligt, för de är MINA vänner. Likadant med mina systrar. Jag blir bara stolt. Stolt stolt stolt. Och alla är så förbannat snygga.

xx

Just what he wanted actually


Why are you wearing that stupid man suit

Jag börjar utveckla någon slags överaktiv-aggressiv-hyper-rastlös-spasmisk-skada.

I can make your bed rock

Fy fan vad jag inte mår bra för tillfället. Idag har jag ätit 2 bröd till frukost, downade ett Reds pak, en snickers till lunch, Coke Zero på jobbet, 2 Kexchoklad efter jobbet, 1 energidricka och massor av cigaretter. Das is totalle. Jaag ääär huuungrig. Jag skakar av svaghet.

Kanske borde sova.

Whatevs. Bless.
xxx


Let's play a lovegame

Det finns vissa ämnen som jag kan älta och diskutera och skriva milslånga uppsatser om. Som jag hatar. Som faschinerar. Som Avatar. Som Twilight. Och som Lady Gaga.
Hur mycket jag hatar dem, men framför allt hur mycket jag inte hatar dom. Kanske allra mest hur jag hatar hysteri runt en viss sak. Jag har svårt att gilla saker som alla jävla andra gillar.

It's getting late but I don't mind

Kunde inte sagt det bättre själv ur folkmun. Just sayin.

Alltså. Jag är full, nykter, mätt och hungrig och spyfärdig och content. (Content är också ett sånt där bra engelskt ord som det inte finns ett bra svenskt ord för.)

Jag kommer förgöra mig själv.

Kashmir

Ni vet den där känslan. Man försöker greppa något men vet inte i vilken jävla ände man ska börja och ju mer du tänker på det ju mer inser du att du inte har tid och du har ingen jävla kontroll och du vet inte ens vad du har klätt på dig på morgonen för att du vaknat upp med panikångest klockan 04:30 på natten i tron om att du har försovit dig vilket har sabbat hela din sömn och sen börjar du hyperventilera och ställer dig på huk på tunnelbaneperrongen medan du desperat gräver i din väska för du har ingen jävla aning om vart din jobbnyckel tog vägen och vart fan är plånboken och fan vad mycket klockan är och spykänslor i strupen och svindel i huvudet men fan vad längesedan det var jag spelade på mitt nya jävla Playstation varför i helvete medges inte mitt köp och hur många öl har jag druckit egentligen vad stod det på dagsplaneringen nu då och vad menar du med att det är torsdag jag trodde det var tisdag sen downar du 1 eller var det 3 treo för att försöka dämpa den där sprängande huvudvärken och sen strömmar SMSen in och du fattar inte vad det står och folk frågar om helgen och du vet inte när du jobbar och tänker att du ska svara sen men du gör det aldrig för vid nästa vägskäl har du redan glömt bort att du äger en mobiltelefon och du höjer volymen på iPoden och suktar efter ännu en cigarett som du kommer hetsa i dig för att förvärra din migrän och sen när du ska sova snurrar det i skallen av allt du måste hinna göra fast när du spenderade 4 värdelösa timmar framför datorn samma kväll stod det still i hjärnverksamheten och du har 10 sidor kvar i den där jävla boken du läst om för femte gången men inte bläddrat i på veckor och dom där stövlarna du impulshandlade ligger ångestladdade och oanvända på golvet bland blöta handdukar och 10 laddare och sladdar till all dina fuckade elektronikprylar som du aldrig har tid att använda och telefonen ringer men du har redan slarvat bort den sen du kom innanför dörren och du känner pulsen i öronen och halsen och ibland är det sjukt jobbigt att andas och det är så jävla stökigt överallt och du har glömt bort ditt lösenord till den där sidan och vart i helvete tog alla pengar vägen och när fan börjar jag imorgon. 

Big booty bitches

Kingston Rossdale är typ den finaste varelsen i hela världen. När han blir stor, det är allt jag säger. När han blir stor...
Valborg igår, kvällen spenderades hemma hos en kollega från Z-Nacka. Blöt kväll för många, min däremot slutade på nattbussen med en gammal jävla klasskompis och en rungande huvudvärk.

RSS 2.0