Gold

Åh hå hå. Jag tyckte jag var så himla duktig som faktiskt gick och lade mig i tid men nu är det inte i tid längre.

Jag skummade igenom mina inlägg och såg att innehållet i min blogg är väldigt självömkande. Men så är det. Men så är jag.

Jag skulle egentligen skriva något om något men har glömt allt. Jag vill shoppa, jag vill ha treggings (Jag älskar ordet Treggings, folk blir så provocerade) och jag vill ha några slags jeans. Men det går inte för jag spenderade halva min lön på Make up Store och Clarins fantastiska produkter.

Nog med svammel, jag blev akut törstig och måste lägga fram de där förbannade byxorna jag köpte men inte ville ha från Zara.

XOXO

Don't do it

Jag sitter och kisar och kvider med Law & Order till vänster, köttlampan till höger och datorn i knät. Det brinner i min hjärna och jag känner pulsen i tänderna. Det första tecknet på trötthet.

All denna alkoholreklam på TV gör mig helt bananas. Jag känner mig helt torr i munnen, bara Baileys kan bota det. Massor av is och Baileys Mint och lite mjölk. Åh. Jag dör. Jag satt innan och suktade efter en Cuba Libre men mamma ska ha sin jävla Captain Morgan till någon tryffel hon ska göra.

Jag borde sova. Jag har arbetstiderna från helvetet framför mig.

xx

I remember

Nu är det så där igen. Galla i strupen, hjärtklappning, näsblod och skakiga fingrar. Jag som trodde jag var lugn igen. Jag skulle vilja ha en redig käftsmäll och vara medvetslös i alla fall en natt. Jag är trött på sjuka drömmar, jag är trött på att vakna med panik i huvudet två timmar efter att jag äntligen somnat.


Insomnia och klockan är 01:27.

xoxo

Goosebumps

- Låtar från FF8, FF10, FF8
Jag kan inte förstå att jag ska se Distant World i Juni. Dessa klipp ger mig... hjärtklappning. Jag kan inte hitta ord.

No one loves me neither do I

Jag har lyssnat massvis på Them Crooked Vultures sedan Tammy skrek högt av avsky i julas, när jag inte visste vilka de var. Josh Homme. Dave Grohl. John Paul Jones. Josh Homme. Fucking Josh Homme. Den mannen har något som gör mig helt knäsvag. Jag kollade just på en intervju med honom på Youtube. Hans röst. Min puls är helt crazy. Han kan vara en av världens hetaste män.

Hans hållning är förjävlig, han har den mest vidriga attityden, han är ginger. Men. My god!! Gief!

Get over it

Ibland är jag på ett sånt där humör när jag aldrig någonsin kommer kunna somna. Dessa tillfällen inträffar som oftast när jag är förbannat jävla trött. Typ 1000 nålar under fötterna och bultande huvud och spasmer i armarna och skakiga fingrar. Damp i benen. En miljon tankar men ingen hjärnfunktion. Det brukar sluta i något slags vakendröms-tillstånd med ett mish-mash av hallucinationer och jävligt rynkiga lakan.

Ibland ser jag en bild av ett ansikte, som om det fanns etsat innanför mina ögonlock, om jag hade kunnat måla hade jag visat er. När jag börjar somna in och stänger ögonen dyker demonen upp, jag blir alltid lika chockad och rycker till och det rinner blod i min hjärna av skräck. Sen är jag klarvaken igen, suckar åt mig själv, och det hela börjar om från början.

Det är synd att ordet demon är så kristet laddat. Japanska demoner, ska det vara, som min ögonlocksherre.

Oni. Tengu. Wraith.

Take a chance

Sitter och vräker i mig choklad. I love choklad. Marabou Senasation med caramelized almond och sea-salt är typ guds gåva.

Snart vräker jag dessutom Tove från mitt PS3!!

How dare you, how are you now anyway?

Det spelar ingen roll att min blogg är sockervadds-rosa och har världens snyggaste header, jag vill ändå lägga mig i en liten hög och kräkas och skrika och spasma och smärtas. Jag är så jävla frustrerad.  FRUSTRERADFRUSTRERADFRUSTRERADFRUSTRERADFRUSTRERAD.

I stil med CS-damp. Och det handlar inte om TV-spel.

Demon play demon out. Nu.

On the radio

Jag känner att jag försummat min älskade blogg. Whoopi-doo jag spelar för mycket videospel.
Abel, mitt natursköna PS3 tjänar mig ypperligt väl. Jag har hunnit spela igenom Prince of Persia, första discen av FF7, lite Vagrant Story, och nu, nästan hela FFXIII. Varenda lediga stund är allt jag säger.
Jag känner att min klädstil börjar bli lite schizo, men jag vet inte vad jag kan göra åt saken. Fruktansvärt oinspirerad. Men jag har klätt mig likadant, om än ombytligt, i flera år. Det blir väl så. Nu, arbetspass. Sen, Percy Jackson och åsk-blablabla.
XOXO
Förövrigt är det Leona Lewis som gör FFXIII's theme song. EW?!

I've been looking for freedom

Jag måste göra något åt mig själv. Jag har rökt som en idiot de senaste dagarna, svullat, skadat mig själv och hetsat alldeless för mycket. Jag borde sluta röka, sluta äta massor av kolhydrater och onyttigheter, jag måste börja träna. Jag måste klippa mig.

Och vad gör jag. Spelar TV-spel, smörjer in mina vader med handcreme och väntar på bättre tider. I don't like this crap, as the Bacon Kid would say. And I hurt bloody everywhere. Min kropp är fucked. Jag är fucked. Jag får migrön när jag inte startar dagen med en Coca-Cola. Bloody hell.

Inget XOXO.

RSS 2.0