None off you all seem to understand. I'm not locked in here with you. You're locked in here with me!!!


None off you all seem to understand. I'm not locked in here with you. You're locked in here with me!!!


MEDIC!

Och nu åker jag och Torleif till Costa Brava för chillaxation. Love you. Bless!

Liberi Fatali


The brave do not fear the grave

XX
II
IV
XIII
VI
XX
VII

Nostalgi nostalgi nostalgi smärta ångest nostalgi kärlek samhörighet nostalgi uppväxt nostalgi insikt nostalgi livskris livskris smärta nostalgi avund livshat nostalgi demoner självförakt nostalgi mörker smärta sjukhus nostalgi. I'll be waiting here for you... So if you come here. You will find me. I promise.

Var på konsert idag. Fantastiskt. De kickade av med Liberi Fatali och jag hade gåshud i absolut hela kroppen. Ni skulle sett mitt skak, mitt adrenalin. Ibland kändes det som att det kokade innanför min hy. Hela min barndom, uppväxt och historier och sagor som jag avgudar och vill hålla så nära mig själv som jag bara kan. Jag kände mig typ hög. Grinade till "To Zanarkand". Grinade till "Fishermans Horizon". Log som en idiot till "Man with the machine gun". Spasmade till "One winged angel".

Jag finner inte ord att förklara dessa känslomoment. Det är mer än bara musik. Det är mer en bara TV-spel. Det är... It's a freaking lifestyle goddamnit. Det är mitt liv. Jag skulle inte vara den jag är idag utan Square. Utan Nobuo Uematsu. Jag kommer aldrig kunna förklara det här, det ligger så fruktansvärt mycket känslor bakom.

RRRRRRRRRRRRRRRRGGGGGGGGGGGGGGGGGHHHHHHHHHHHHHH

peace out

Drink apple juice, O.J will kill you

Många av er vet att jag spenderar ganska mycket tid framför youtube, (däremot tror jag inte någon  faktiskt förstår hur mycket tid jag spenderar), och jag är helt... bubblig. Shaytards!! Shaytards är en channel jag följt i snart ett år. De har precis fått sin fjärde unge, och det är fruktansvärt mysigt! Varje gång jag ser eller hör om en barnafödsel blir jag lika imponerad. Typ som när Mommytard sitter på sjukhusbädden med en nål i ryggraden. Jag ryser av obehag. Snart ska jag däremot bli moster och det ska bli ännu mer fantastiskt än denna youtube-baby.

Följ Shaytards, det klår varenda TV-såpa och reality-show i världen. Can't wait for more info's about the new Tard. Någon gång ska jag posta alla youtubers jag följer så kommer ni säkert bli lika beroende som jag.

xx

Why don't you come over here, sit on my lap and we'll talk about the first thing that pops up?

Jag ska på konsert på lördag och känner mig aningen modfälld. Vad har man på sig på en sådan tillställning? Tove säger att hon ska vara Lulu-inspie och jag säger att jag ska vara tjock ful och dansk ELLER INTE! Störst, bäst och vackrast. Jag behöver bara en ny bysthållare och några enstaka garmenturer till Costa Brava, sen börjar min garderob kännas ganska bra igen. Garderobsutfyllnaden kan visserligen bero på att jag har spenderat två-tre dygn med  min home-boy, tvättmaskinen. Life is though on laundry apparatus.

Helt jävla ärligt BTW. Det var ju äntligen en person som ville se Kick-Ass med mig, och vi fick två extra medresenärer på köpet. Bästa jävla filmen på fucking länge. Skit i prinsen av Persien, tacka vet jag Aaron Johnson. Och nu visade IMDB mig att han ska spela Magneto i någon framtida X-men-shizzle? Oohh boooya. Nu ska jag sova. Gott. Aaron Johnson i taket. Som Harry Potter(han är visst britt TOVE). Ni kan inte förneka det. Jag tittar på den.

Okej. End. Kyss.

PS. Han är född 1990?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?! skjut mig.

Whatever

Jag blir så jävla trött på människor. Trodde jag skulle ha det fantastiskt med mina vänner på min första semsterdag, och det hade jag i typ en timme på Gallaways och en timme på Kvarnen innan jag stängde in mig på toaletten med Malin och rantade om allt skit och innan min bröstkorg började smärta och alla fulla fula jävla människor som finns i världen började klänga och kladda och bli närgånga och vidriga och det är en av anledningarna till att jag inte är sådär överdrivet förtjust i sommartider. Det är folk överallt som blir översociala, det stinker svett, det spelas groteska svenskklassiker och jag förstår mig inte på annars isiga Sverige.

Scizhofren kväll och jag var tillslut tvungen att säga åt en man att inte stå så jävla nära innan en annan man kom och ställde sig emellan. Klubben vi var på var katastrof och jag vet för tillfälet inte var jag har någon. Någon. Inte ens mig själv. Jag tror jag isolerar mig för gott. Mina revben svider och mitt huvud bultar. Piss off.

I push my seed in her bush for life


Jag skrattkvider så jag gråter. Varför i helvete sitter jag i soffan och tar "I'm-14-år-n-I-Love-Edward"-bilder i en kolsvart cam på 00:00 slaget? Jag är för trött för att sova och sjuk i huvudet.

Jag har fått i uppdrag av fröken Cim att reseta hennes iPod och inserta min musik. Just nu tänker jag mitt liv i playlists som jag ska göra till damen. If she wants it I'm in on the run. And she's gonna love it.


You know I hate you
xoxo
Gothic Girl

Auchtung

Alltså det är ju mycket snack just nu om Nathalie Schutermans dotter som var med i TV häromveckan. Alla är helt crazy bananas vid tanken på att hon gett sin dotter en Balenciaga-väska på hennes 10-årsfödelsedag. Men helt ärligt, vad är problemet? Det är ju jätteroligt! Jag bara ler när jag ser klippet, ungen är så söt, talför och smart, och fortfarande barnslig! Klart hon ska ha en rosa Balenciaga! Jag skulle vilja ha en rosa Balenciaga!

Jag ser inte vad skillnaden är mellan en designerväska och typ... hutlösa mängder leksaker, TV-spel och kläder och shizzle som resten av Sveriges barn får. Om man har råd att ge sin unge en väska för 15 000 så gör man väl det!? Bortskämd och bortskämd.  Avundsjuka föräldrar som vill ha ungens väska för sig själv!


Klippet med ungen som är två bast och storröker är väl värre än det?!

RSS 2.0