Don't fucking tell me what to do

När jag ska städa eller packa börjar jag göra helt oväsentliga saker. Alltid. Börjar tokskrubba en byrå i en halvtimme. Sortera DVDer i färgordning. Dagens är att jag måste matcha mina två datorer. Samma tema på båda skärmar.

Fruktansvärt... bra. Exakt vad jag har tid med att göra såhär innan jul.

xx

Want your bad romance

Tandläkaren skrämde mig just till döds med summan jag var att betala. Jävla skit. Jag är redan fattig som det är. Eller fattig, jag är inkomstlös. Och jag har två tider till. H.e.l.v.e.t.e. Så går det när man är fattig, outbildad och dum. Jag kanske borde flytta till England på heltid, genomföra lite operationer och sedan bosätta mig i Essex.

Ikväll ska jag och Molly Och Tove ut och göra södermalm osäkert. Dränka mina sorger i det bärnstensfärgade gulder, also known as ÖL.

XOXO
You know you love me

Virtual insanity

På Landsdowne of the Marquis, jag valde strategiskt de nördigaste bilderna jag kunde hitta.

Jag ska försöka börja bloggifiera mitt liv så mycket som möjligt dessa dagar. Jag har dillat om det i veckor till Malin, men det blir aldrig av. Nu ska det bli av.

Något annat som jag formulerat i mitt huvud länge är Michelle Phan och hennes nystartade TV-spelskanal på Youtube. Press Start, heter den.

När det kommit ut att jag spelar TV-spel blir jag tagen för en gamer-girl. Jag hatar det. En gamer-girl är de där brudarna som gillar TV-spel för att det är lite hett i vissa kretsar, de spelar lite Cooking Mama på sina DS, spelar Super Mario på Wii, tittar på när deras pojkvänner förlorar på Halo. Eller så har de spelat lite Final Fantasy, och på sin höjd några timmar av Zelda.

Jag är verkligen ingen gamer-girl, jag är ingen hard core-gamer heller, men väldigt många timmar av mitt liv har lagts på TV-spel. Jag är en ganska avarage gamer, urkass när det kommer till att lösa pussel, men grym när det kommer till action.  Jag ser inte ut som en gamer och manliga gamers förundras till tusen att jag har spelat, och bemästrat, massvis av spel. Jag vet vad de pratar om när de nämner mindre kända titlar. De kan inte riktigt tro på det. Och nu kommer Michelle Phan, med sina excentriska accessoarer och Make Up Tutorials, och ger sig ut för att vara en gamer. Jag kan inte riktigt tro på henne. Men jag hatar mig själv samtidigt för jag vet hur frustrerande jag är, och när hon snackar så märker man att hon kan en del, även om det är 80% Final Fantasy. Hon är en gamer och jag försöker acceptera det. Det behövs mer gamers av det kvinnliga könet som inte är gamer-girls.

Gamers unite!
xx

And that too, is a fact.

Ligger hemma på soffan i vardagsrummet i gamla Sverige och spanar på Avatar. Jag hostar som en idiot och allt jag ätit idag är choklad, om man bortser från den obscena mängden hostmedecin, hälsokurer och teer jag druckit kontinuerligt under dagen.

Insåg när jag kom hem imorse är att mitt rum är fantastiskt fint. Och efter att ha överlevt i snart 4 månader på 4 par skor fick jag en smärre chock när min skosamling träffade mig i ansiktet, och sedan. Sedan öppnade jag min garderob för att se om det jag har nu skulle få plats. Mother balls. Garderobsrensning, ehe, ja.

Herregud den är full till bristningsgränsen som det är.

Yo.
XoXo

Hey baby hey let's get deezy

Jag har massor att skriva men samtidigt ingenting. Jag tappade glöden på min cigarett ner i jackärmen och för att släcka glöden grabbade jag ett fast tag i den genom jackärmen och dödade den mot min hud, vilket resulterade i flera fina vattenblåsor och brännsår på min yttre handled. Yay. Smart tjej.

Jag är ledig imorrn men på tisdag börjar ännu en värdelös epok i mitt liv, arbetlös, bostadslös inom några dagar och fattigare än människorna som bor på gatan. Funderar på att sova och kanske inte vakna igen. Drömma fluffiga drömmar tills min tid är över låter galet gott för tillfället. Min hjärna orkar inte med min hjärna.

Bless
XOXO

When you're good to Mama, Mama's good to you

Åh hå hå. Jag har en baksmälla för två dagar idag. Jätte roligt. Jag särskriver det så ser det mer sarkastiskt ut.

Nya kläder på, nya väskan i armvecket och nu ska här jobbas. Malin har köpt massor av frukost åt oss men jag hinner inte göra. Pret, oh Pret. Here I come.

Vi såg Chicago med Malins föräldrar i lördags, och jag har haft låtarna på hjärnan sen dess. Jag klagar inte dock, det är roliga låtar att ha på hjärnan. Makes your body pop.

Jag ska blogga mer, snart.
xx

RSS 2.0