I can't hear your voice

Fick just trötthetsdamp och sulade min favoritpenna i dörren så den gick i tusen delar. Ska ligga och vrida mig till sömns i mina lakan som varit i min säng i en veckas övertid. Katastrofalt för astman och allergierna. Det kliar överallt. Jävla kvalster. Vidriga tingestar. Vidriga, klaustrofobiska strupe. Vidriga nysningar. Vidriga rinniga ögon.

Jag vill ha en spark i bakhuvudet och glasartade ögon.

Bloody hell

Kollar på Harry Potter och ryser av välbehag. Allt det behövs är lite tinnar, torn och engelsk accent så känner jag den där halvt vidriga doften av United Kingdom. Aahh pure bliss.

Freedom

Jag har inte ens hunnit fylla 22 år, men jag har redan fått två av de bästa komplimangerna i hela mitt liv. En ikväll, en för flera år sedan.

Every night and every day


När jag skrev om The Mars Volta väckte det något i mig. Nostalgi. Sommarnätter. Tonårsångest.

That ghost just isn't holy anymore

Jag trodde aldrig jag skulle komma till den punkten där man känner sig sådär äckligt tonårsosäker igen. Men, nu dessutom med en krypande, stickande känsla av självförakt!

Kör över mig. Skrik åt mig. Ge mig sådana där fördummande blickar. Himla med ögonen. Ignorera mig. Snacka bakom min rygg. Det är redan förstått att jag bara biter ihop och tar det. I'm your personal punch-bag-bob. Anything to please you. 

Jag som egentligen tar lika mycket plats som lejonet och draken, blir liten som en skalbagge. Krossas under era fötter. Jag står med huvudet böjt och biter ihop. Käkarna knakar. Snart. Snart.

Best wishes.

I guess it's luck but it's the same

Jag älskar att blogga. Men jag har inget att skriva om. Jag jobbar och super. Das is alle.
Jag vet inte vad jag ska göra med mitt liv, än mindre skriva om.
Jag blev just paranoid och var tvungen att ta bort ett långt inlägg. Man vet aldrig vilka som läser.
Galen blir jag i alla fall. Galen. Skogstokig.


För ett tag sedan skrev jag på ansiktsboken att alla som kände sig manade skulle ge mig sina bästa Led Zeppelin-låtar, jag fick massor, jag gillar. Men. Är det bara jag eller är The Mars Volta sjukt inspirerade av Zeppelinarna?

Die

Psykbryt. Snart.

Day & night

Jag tror det är något gravt fel på mig. När jag var ung lyssnade jag på musik - Rock- från det att jag vaknade tills det att jag gick och lade mig. Massa 60-tal, hörlurar i öronen konstant.

Jag har fortfarande musik runt mig, alltid, men jag blir rastlös av rock. Indie gör mig galen. Punk gör mig uttråkad. Min playlist?

Kid Cudi - Day & night
Staygold - Backseat
Dizzie Rascal - Bonkers
Black Eyes Peas - Meet me Halfway
Lady Gaga ft. Beyoncé - Telephone
Simian Mobile Disco - I believe (Switch remix)
Sidney Samson - Riverside
Bloody Beetroots ft. Steve Aoki - Warp

How very brainy of me.  När jag lyssnar på bra musik får jag för mycket tankerum. Unts unts unts Baby. Lite sån där musik som är så dålig att du bara vill snorta kokain till och ge upp allt hopp om livet och förlora all moral. Day-ay-ay-ay and night. bambambambamrabamra. WOO WOO! Eh-eh-eh-eh.

Egentligen är det inte riktig musik. Bara beats och ord.

On a steel horse I ride

Ni vet ju att jag gnäller om drömmar och sömnproblem. Nu ångrar jag som in i helvete att jag inte följde med ut. Jag hade just världens vidrigaste, äckligaste, mest avskyvärda vakendröm. En dröm när allt går att relatera till verkligheten. När du befinner dig på samma ställe i drömmen som du gör i verkligeheten. Jag var helt paralyserad i drömmen, jag kunde inte röra en muskel. Mina armar har fortfarande smått kramp. Jag har inte sovit i mer än 20 minuter. Jag är rädd för att somna igen. Jag ryser av obehag.

Jag önskar jag hade följt med ut.

Here lay to rest on the shores of compassion

Ligger i min säng med svårt illamående och smått spastiska lungor. För mycket nikotin och alkohol tror jag. Första natten jag får sova hemma i min säng, eller utan smink, på 2 nätter. Känns ganska bra faktiskt. I torsdags sov jag i Cims turkosa oas till badrum, och igår däckade jag och Kicki på Saras soffa vid halv sex-snåret. 3 timmars sömn.

Idag har jag klappat karpar och sjungit mig lite hes på rockband. Mina homies är ute och leker men jag bangade. Banger. Bonker. Jag vill prata brittisk engelska.

RSS 2.0