I've seen you pump electric

Photobucket


To your proposal I go home and jerk off


New Cardigan

A vampire would have drained those girls to every last drop

Om det är något jag inte förstår så är det hur folk vill bo i ett hellhole. Stökigt, fine, slitet, fine. Men man kan väl alltid göra det bästa av situationen, inredningsmässigt? Sen måste man självklart blanda in smak och tycke i det hela, men smak och tycke spelar ingen roll om man inte har STIL. Jag syftar självklart på mina föräldrar. Och främst vårt kök. 20 år med samma plast-marmorbänkar, lister som sitter som uttöjda legobitar, köksredskap som är smälta, halva och äldre än mig, tallrikar på väggarna, och furu. Denna förbannade furu. Mamma säger att det är levande. Jag säger att det är kväljande. Jag har aldrig förstått mig på vitrinskåp. Jag har aldrig förstått mig på hyllor. Jag har aldrig aldrig aldrig aldrig någonsin förstått mig på furu.

Jag har precis haft ett ryck och försökt städa upp i köket, men epic fail. Det ser lika förjävligt ut ändå. Jag vill ta mig ett ordentligt snack med den som tyckte att kräksgrönt passar prima på köksluckor, speciellt kombinerat med snorgröna väggar.

XOXO

Dancing on the legs of a new born pony, left right left right, keep it up son

Det var en trevlig kväll hos Linn, men jag är bara så förbannat opepp nuför tiden. Allt jag kan tänka på är hur jag vill sitta ensam i ett tyst rum med ett spel som sällskap. Lite irriterande, men jag antar att man har sina perioder.

Jag hade något jag skulle skriva om men jag förlade det någonstans i mitt huvud. Jag blev inringd att jobba imorgon, min lediga söndag. Sjukt ovärt, men jag svarade ja.

You are a fever, you ain't born typical


Newfound oldie

Let's have some fun this week is sick


Jag är så jävla sliten. Mina ben ger snart upp, det känns som att någon rammat mig med en monstertruck i låren. Mina ögon rinner, varenda millimeter av min kropp kliar, min hjärna är felvänd i huvudet och min hals rosslar. Bura in mig. Eller bura ner mig, för den delen.

Det är tur att jag är mycket ledig nu, annars skulle jag krivera.

That girl is so dangerous

Det var smockfullt på bussen när jag skulle åka hem från arbetet, men ett säte var ockuperat av enbart en stor väska. Precis innan jag skulle fråga om jag fick sitta där säger tjejen bredvid väskan
"Det är en tjej som passar till sin flickvän."

Sen höll hon på at dö av skam för att hon just hade sagt tjejs flickvän. Jag bara flinade medan hon rodnade och började fnittra nervöst med ett uttryck av livsrädsla i ögonen. "Oh noes nu tror hon att min kompis är lezzbiiisssk mildly DISASTEROUS!!"  Det var en kille som passade platsen.


Det var kul.

Is this a white cunts joke that black cunts don't get? Cus I'm not fucking laughing, Nicholas!!

Medan folk underhåller sig med nattliv gör jag om i mitt rum och snyter sönder min näsa. Jag har hunnit på hemma i två veckor och jag är redan dödsjuk igen. Tanken är att jag numera ska sova under ett fönster för att slippa luftvägar som Darth Vader. Snart är det upp till bevis, aka läggdags. Vin ger mig halsbränna. Det kommer komma en bättre bild när jag hittar mina prylar igen.
XOXOEcto GamatWhy I love Jean Paul Gaultier so freaking fracking much. He makes my mouth water and legs twitch.


I staden växer inga blommor

Jag hamnade på "That's not My name" med The Ting Tings på youtube.com. Nu mår jag dåligt av... nostalgi? Minnen. Äckel. Veronica Maggio och döda fågelbarn och doften av DAY Birger et Mikkelsen Room Spray medan Ting tings skiva spelade på repeat repeat repeat repeat.

Nu kommer jag aldrig kunna sova.


Put a lime in the coconut

Jag är jättesjuk. Så sjuk att jag slutade jobbet klockan 10 idag. Usch. Fy fan. Jag har massor att skriva men jag orkar inte. Jag har blivit en woman possessed av True Blood. Allra bäst är Lafayette. Jag har en liten hatkärlek till det namnet. Såfort jag hör ordet Lafayette blir jag lite... knäpp.

Hästen som förstörde mitt ansikte hette Lafayette. Men True Blood är helt okej. Dock är den lite lätt pervo sådär. En ursäkt till alla för att kolla på soft porno. Ibland tycker jag att hela serien är som hämtad ur en Harlequinberättelse. Men ibland är den riktigt riktigt bra och introt är smått fantastiskt.

När jag håller på att bli sjuk får jag bisarra rivsår, självorsakade. Min hand är helt riven, likaså en av mina ögonvråer. Som om jag omedvetet, eller i sömnen, försöker klösa ut sjukdomarna.

Give him the gun. Give him all the guns.

Fredagskväll, mina fötter dödar mig, jag borde spendera pengar på fest menjagorkarinte. Nu ska jag ta mig en ordentlig omgång med moderns flaskskåp. Lite Cuba Libre purrhaps.

Love.

I'm gonna eat your brain and gain your knowledgeI can't really wait for this one. It's going to be so fucking splendidly awesome.

XOXO


Listen well will you marry me

Okej. Skräck. Andas. Jag är rädd för få saker, men en av mina största skräckar, det är älgar.

Jag kom precis hem från stallet, jag och mamma skulle ta oss en tur, jag satt på Freyja och mamma fick vända efter 10 minuter med Vidja som hade extremt ont i hovarna. Men whatever, jag fortsatte rida själv och efter lite tölt och trav styr vi in på en stor äng kantat av skog, som brukar fungera som hage för hästarna men den har stått tom nu över sommaren. Vi sätter av i galopp så fort vi är ute ur träden men efter några hundra meter börjar Freyjas gångart bli mycket konstig, hennes annars gunghästgallopp gick över till någon slags pass och sedan tvärstopp med hennes huvud så högt hon bara kan. Ett jag-är-rädd-frust hörs från henne och gåshuden sprider sig över mina armar. "Helvete, nej" är allt jag hinner tänka innan det brakar fram en älg ur skogen precis framför oss. EN BARNÄLG.  

Jag fryser till av skräck, skrämmer halvt ihjäl Freyja, hinner se en till barnälg innan jag hetsar iväg hästjäveln i något slags okontrollerad sken-galopp över ängen i ren panik. Jag hann som tur aldrig se mammaälgen, vi travade sen över stockar, bergshällar och stenar på den trånga stigen efter hagen, ÄLGAR GER MIG ÅNGEST!! jag satt typ bakochfram och försökte hålla uppsikt över allt runt omkring, jag bara väntade på att få ett par horn i ryggen. Som tur var red jag på en stallkompis efter halva vägen så vi tog sällskap hem, men fuck ass. True freaking fright!

XOXO


Our time is running out

 


Här är fotöljen, från Bolagrets Hemsida. Hur snygga skulle vi inte vara ihop egentligen? Jag skulle röka cigarr med Balalaika i knät med benen slängda över ena armstödet från skymning till gryning. Exakt så. Jämt. Tjugofyrasju.
XOXO


With a heavy heart I regret to inform you


There they are. All reptile and shit.
XOXO


Apple of my eye

När min gamla bastardo drog sitt sista andetag (om det inte var hans sista kommer det bli hans sista om han någonsin vaknar till liv igen, fuckface) försvann allt med den. Mina fina bilder, inspirationsmappar och anime plus serier.

Det är därför jag är lite kort i bloggen. Den nya lilla cunten, Balalaika, är ju helt tom, ni vet, ett oskrivet blad, vilket visserligen är väldigt skönt, men väldigt... oinspirerande.

Jag har spenderat dagen, och kvällen, med Keeks. Vi hann med en hel del med Frappuccinos i blodet, Swahili Bobs och shopping. Jag kom hem med gummistövlar och en pincett. Bolagret har förövrigt den mest fantastiska fotöljen som vill bli ägd av mig, synd att jag är en poor, unwealthy offspring of satan. 

Nu har jag spenderat en timme catching up with my ol' Singha-boy. Missed the toy boy dude.

XOXO

RSS 2.0