White diamonds in the sky

Aningen småberusad igen, och förjävla trött!!  Borsta tänderna sen SOVA. Jag och Kicki fyllekäkade sojakorv och försökte sedan krossa varandra på hemfärdsbussen. Mm! Hihi! Sen gick allt överstyr och hon försökte kväva mig med min mössa så jag bets.

x

American Boy

Jag är full och har precis krängt pizza. Jag betalade inte för en enda dricka inne på det andra stället vi var på. Absurdity. Well bless, röda sötsura drinkar och jag är i himlen. Att alicka på Appletini glaset var en fröjd det med.

Bliss.s

So put the knife in and the knife just keeps on turning

Arbetet kallar, och jag är så fruktansvärt opepp. Jag är inne i en period då jag känner mig förgiftad, som om det ligger syra i min hjärna, konstant småfrätandes.

Öl ikväll, och arbete hela helgen. Bloody hell. Slappt schema i alla fall, men jag känner mig fortfarande förgiftad. Min syn är blurry, kronisk förvirring och svidande huvudvärk.

Jag har critical HP. Eller Confusion and poison. Hi-potion and Anditode plx? Curaga me!!Dance in my blood

Okej. Phew. Crisis averted. But still, Fuck Vista.

I don't like the drugs but the drugs like me

Jag går helt bananas över min nya dator, och Vista. First things first, FUCK vista. Vista bedrar mig. Saker som jag sparat försvinner. Prylar som jag lånat från internet finns ingen jävlastanns i datorn, men om man söker på den fracking idiotiska sökfunktionen finns dom fint, men vägrar säga vart dom ligger.


Nu senast ville datorn göra en uppdatering, och jag var "okej fine go ahead mother fucker." Den fick göra sin uppdatering och sin reboot.

Nu. är. alla. mina. textdokument. borta.

Mina jävla textdokument. Mina fictions, mina mindmaps och påbörjade texter. Jag orkar inte. Helt jävla borta. Jag blir irriterad när jag råkar trycka bort ett blogg-, eller FB-inlägg, men det här går inte ens att jämföra. Saker som jag jobbat med sedan somras. Åh.

Misär. Jag älskar Balalaika men jag vill någnstans tro att en Laptop inte är lika pålitlig som en stationär. Och jag förstår inte Vista. Allt är dolt för mig, det finns liksom ingen översikt.

Jag har en fiction kvar på mailen. Resten är borta. FUCKING HELL. HELL HELL HELL HELL.

Bullet in the headJag tror dessa två ska bli mina kommande köp. Klämde på Minidatorn idag och fick ståfräs. Grr. Kom till mami. Xbox, si. Det är bara en tidsfråga.

Men sen ska jag ju göra en Industrial och tatueringarna. Hah. Broke motherfucker.

Jag och Kicki har dessutom köpt vår lilla vintersemester som vi blev tvingade på. Flyg till Edinburgh, därifrån tåg till London Kings Cross. Från London flyg till Dublin. Från Dublin hem. Hotell och resor klart. Till ett så fruktansvärt nice pric. HOAH! 10 days of vaccacione! Delicious.

XOXO

I'm not afraid

 KYAAAH! Banzai! Canpai!!

Jag låg helt ovetandes i soffan med mammas laptop och min senaste bok när Torleif kom stormandes från sitt rum, medan hon ger mig en extremt konstig blick. Hon entrade hallen, och öppnade en låda i byrån. Vad river hon upp?

Min borttappade, uppbrända, spårlöst försvunna skotskrutiga sjal! HAPPIESS ON A STICK.

Bless syskon.
XOXO


Riverside Motherfucker

Igår var det röj. Jag vet inte vad jag tycker om stockholms uteliv längre. För bara några år sedan kunde jag festa mig död, kvävas av svett och skratt och hår på ett dansgolv någonstans, trots att jag var dränkt i öl(utvändigt och invändigt), cigarettlös och bakfull sedan gårdagen. Nu för tiden är alla ställen bara blaha blaha blaha. Jag saknar gamla goda tidens Ace när man grät av andnöd av för mycket dans i det fullpackade elektrorummet. Hardcore electro. gjrpogjprojpw. Where are all the good places, the awesome music and the perfect people?!

Eller är det bara jag som är tjock, premenstruell och grinig.

Efterfest med Red Bull Jäger och Rage Against the Machine efter festen på Debaser.

Bless.
XOXO


Run pig run

Varför i fridens fucking namn är jag omringad av massa äckliga kryp?! På jobbet när jag coordinerade en vägg satt det en neongrön fluga på ett plagg som gav mig och Trudi dödsångest. Den måste kommit med leveransen från spanien. Jag skrek, Trudi skrek. Vi fösökte kasta iväg den men den försvann bara. Jag grät och fortsatte coordinera. Npgra timmar senare satt den på en väggpanel.

Och så den där föbannade snigeln. Tove skulle gå från mitt rum och sade "My har sett jfejiqop snigel fnioniafhao väggen?", Jag hörde inte odentligt för det var oväsen, så jag log bara och nickade. Sen gick jag ut för att gå in och holy fucking freaking frack! En mördarsnigel, gigantisk, satt på glasdörren utanför mitt rum. Vi snackar 15 cm och synligt kletig. Jag tvingade mamma att bevittna, och vi konstaterade att den till och med sitter på INSIDAN. Hur?!1!

Nu när jag kom in i mitt rum efter en dusch låg den på mattan på golvet istället! AAAHHH!! Den advancerar!!

Bless!
XOXO

Skip the beat and move with my body

Jag tror att jag råkade säga till arbetets städerska att jag har flickvän. På spanska.

Bless!
XOXO

I'm a bitch


Boku wa Kira janai

Jag har en extremt konstig känsla. Jag tror jag skulle beskriva det som en blandning mellan partypepp och vemodig. Och lite full. Konstig.

Jag började nästan grina i förrgår på bussen påväg till jobbet. Jag kom att tänka på min skotskrutiga viskos-sjal som jag använde väl i våras. Den där som bara spårlöst försvann, den där som var ett reafynd från Vagina Tricot. Jag saknar den fruktansvärt mycket. Jag vill ha den tillbaka. Mitt liv skulle bli bättre om den återfann sig i min ägo. Jag älskade den. R.I.P sjaleoo.

Jag. Har. Inga. Kläder. Jag. Dör. En. Plågsam. Sjörövarknuff. Ut. I. Det. Blå. Död.

Oh baby baby I miss your love

BTW dolls.  Jag har en ny fobi. Att borsta tänderna.

Varje gång jag ska borsta tänderna börjar jag må illa. Sedan, när jag ska försöka rengöra mina värkande visdomsgaddar, börjar jag hulka något fruktansvärt. Hälften av gångerna kommer det, allvarligt, upp galla i strupen. Av att borsta tänderna! Exscuuuse me for living, men vad i helvete? Kan man inte ens få borsta tänderna som en normal människa? Måste jag stå och spy för att få rena tänder.
The heck!!

The fun machine took a shit, and died.


Jag orkar inte.

Jag måste göra något åt mitt horribla hår. Kanske gå all white igen. Kanske klippa något "utväxt-page"-aktigt.

Vill ni veta något som är ännu mer freakily fucket upp än mitt hår? Mitt fucking tangentbord. Oh sweet baby babion vad det är mongo. Det är chips under tangent-T. Chips as in potatis crisps.

Idag crackade jag i kassan. Det var en dum jävel som desperat började dra sitt kort i kortläsaren innan jag slagit in beloppet på babsen, då händer ingenting, som många vet. Sedan slog jag in beloppet, och nailade min favoritkommentar. "Du kan dra."

Crackish! Jag älskar att säga "du kan dra", särskilt ackompanjerat med en kaxig blick.

Du kan dra!!
Bless
XOXO

Boku wa Kira janai!

Jag skulle just gå in i köket och rumstrera lite bland min mors alkoholavdelning. Istället hittar jag en lillasyster och vän med nybakad kladdkaka. J'adore!

Ett glas Captain M + Coke senare och jag är lite sådär milt salongsberusad. Inte okej. Jo, okej. Med tanke på att dagens kost har varit två bröd, lite godis, och ostbågar. Och nu kladdkaka. Wooo!

Eftersom min förra pojkvän dog lite tragiskt sådär har jag ersatt honom med Yagami Light från Death Note. Droolzor.  Nu kräver han min uppmärksamhet.

Toodles
Bless
XOXO

You're gonna carry that weight.

Idag har jag mainly haft fyra saker på hjärnan.

1. Jag. Måste. Tatuera. Mig.

2. Jag vill shoppa. Mitt grava shoppingbegär blev inte stillat i London T0wn.

3. Jag ska bli en tvättäkta nörd. Tvättäkta. Felfri. Syna mig i sömmarna och jag HÅLLER. Hundra procent Hardcore gamer och wapanese. Första steget var ju de där förbannade jävla T.U.K Creepers-skorna som vi aldrig hittade i englandet.

4. Varför lyssnar man inte mer på Elvis Presley?! Jag har hört kanske tre låtar av honom. I hela mitt liv. Jag vill lyssna på Elvis. Vart i helvete börjar jag.

I think you think I deserve her

It sure is pouring.

Jag skulle försöka röka men mina lungor gör för ont. Nu är jag bara plaskblöt istället.

Jag är ju, som ni vet, extremt svårflörtad när det kommer till drama och romantik. Jag blir lite smått... Hysterisk av frustration när det kommer till kärleksfilmer. Det är bara så otroligt löjligt alltihopa, skrattretande och vämjeligt. Jag tål det inte. Det är väl för att jag är kär i alkoholen.

Just K:ing. Så här är det; det finns inget tråkigare än romantiska scener. Det finns inget mer pinsamt att se på. Kärlek på film. Hutlöst awkward.

Därför det fungerar i till exempel Anime och manga. Och det fungerar i fantasty och vissa böcker. Och det fungerar i filmen Stardust. Det kan vara den första och enda spelfilmen som får mig lite smånipprig av lycka, av en kärlkesscen istället för slaktarscenen. Eller så är det Tristans fantastiska costume som får mig att acceptera det. Alla vet att jag går igång på fantasy-kappor och blanka ridstövlar.Nuff said.
Bless.
XOXO

RSS 2.0