In the middle of a gunfight, in the centre of a restaurant, they say, come with your arms raised high

När du har ångest över gårdagen, är extremt bakfull av aldeless för mycket tequila, finns det inget som hjälper som tröstshopping gör.  Saints & Mortals.
Egentligen ingick den inte alls i månadsbudgeten men whatever.  Jag behövde den, jag har inga kläder.
XOXO

There's nothing else I can say


Insane kväll. Idag är jag bakfull och svettig. Huh. Jag har ett minne av att jag ligger däckad på en parkbänk.

Spawn of Satan


JAG ORKAR SERIÖST INTE MED DEN HÄR KROPPEN OCH DENNA ICKEEXISTERANDE HÄLSAN!!

Jag har varit sjuk nu i en månad, mer.  Nu sitter jag, rastlös enda in i märgen, med sveriges täpptaste näsa, kallsvettningar, hals och lungor innehåller mer slem än luft. Fy fan,  och jag som var så pepp inför helgen, inför ikväll! Jävla helvete. Jävla kropp. Jävla immunförsvar. Allt kan ta sig där solen inte skiner. Jag vill inte vara sjuk mer!!

Idag blir jag inte ens glad av blodsplatter, mina nya kläder, Tarantino och glass. Allt kan dra åt helvete. Allt. Allt. Allt.

Tunning in

I wanna drink drink drink smoke fuck fight, I wanna shout drink scream, I wanna die! i wanna be arrested, I wanna be molested! And I've damaged my brain, next weekend let's do it again!

Light touch my hand when I dream of golden skans

Oh god. Nu bara skriver jag helt sjuka och irrilevanta saker på bloggen. Jag urrsäktar, jag vill bara skriva men jag har inget att skriva om, det är hopplöst!!  Jag tror jag får börja arbeta på ett nytt manus som jag har i huvudet. Eller det kanske ska bli en bok, jag har inte bestämt mig än.Det är faktiskt en riktigt grym idé.

Torleif tar studenten på tisdag och jag är som tur är ledig i helgen när Molly och tove är borta på Siesta. Jag och morsan ska ägna lördag och söndag åt homestyling. Sen nästa vecka bär det av, och jag och Kicki urbaniserar till vårt nya, gemensamma resident på folkungagatan. Vi konstaterade igår att vårat hus kommer bli en bachelor pad, fylld till bredden med musik, TV-spel och knepiga filmer.

Övertalade mor om att se gudaskapelsen Death Proof med mig idag. Hon tyckte om den i hemlighet.

På jobbet igår:
Jag: "Kan inte du läsa igenom mitt brev och säga om det är för klämkäckt?
Na: "Kan det någonsin bli för klämkäckt?"
 

XOXO

R2D2 watch your language, always having sex with robotic strangers

Hoho. Jag är ledig idag, och jag gör inte ett jävla något. Så effing nice..!

Mentalist på TVn, Te på bordet och Hello Kitty-brallorna på. Wohooo!  Jag ska försöka byta pass med en kollega på fredag, sen är jag ledig i helgen! Hur bra kan det bli? Alla räkningar är betalda, även lägenheten. Snart flyttar vi in!

Jag behöver verkligen nya kläder. Det var en kund på jobbet som köpte en smått fantastisk kornblå klänning/tunika som det blir. Sen ett par nya tights, och så behöver jag en snäv kjol fast i styvare material. En lista skall skrivas.

Eh. Jag hörde just att dom har min ultimata depp-jagvilldö-låt i en reklam. I en Fructis-reklam. Uh. Tacky.
XOXO

Bluffin with my muffin

Jag har legat ute i solen hela förmiddagen. Okej lögn, men i en timme. Jag hatar att sola man blir så konstig i huvudet. Och jag har sådan förbannad mensvärk så att jag vill dö. 

Trasiga tightsen är på, en fluffig Blair gos Primark-klänning likaså och ninjaskornma. 
Sådant här väder är som gjort för sjukt knepiga outfittar.

Helgen var fierce, tyvärr glömde jag bort att jag faktiskt äger en ganska grym party-kamera, så ni får vara blessed in bliss. Idag är jag fortfarande trött och ovetandes om vad som komma skall. Nästa helg är lika uppbokad som den förra, fast lite värre. Shit nu ska jag sluta word vomita och gå till bussen.

XOXOXOXOXOXOXOOXOXOXXO

I'm a hustler baby, that's what my dad's made me


En jävla massa bilder, människor och alkohol. Jag och Cim åkte Taxi två gånger, vi var på 3 ställen och vi festade med Amelies hälsa och hjärnceller som insats. Det stavas sjukt lyckad kväll, helt enkelt. Och Grattis på födelsedagen Jenni-girl!
XOXO

Johnny B good

Jag känner för att skriva något fyndigt och vettigt, något som ni kan skratta åt men jag har helt enkelt idétorka. Just nu har jag hakat upp mig på ordet chunk, och ni vet ju att jag får förskräckliga tvångstankar nuförtiden.

Som nyss, när jag var tvungen att klippa loss en chunk hår. (Ni vet sådär att det blir spikrakt klippt i en klump?). Och jag har hela dagen tänkt på min chunk i hälen, min häl är supertorr och av någon för mig okänd anledning är det en chunk torkat krokodilhud som står rätt ut. Om jag drar i den gör det ont som in i helvete.

Jag har ont i hela kroppen. Mina visdomständer förvandlar mitt tandkött till köttfärs. EEWW?

Nog om chunks, tandköttfärs och skabbiga fötter. Jag känner mig aldeless svettig, förkyld och vidrig, trots att jag måste festa ikväll. Nu duscha. Sen Mentalist, sen whiskey tills ni dör.
XOXO

How deep is your ocean, how high is your sky


The Ramen Girl

Jag har just sett en... Söt, antar jag, liten film med Brittany Murphy i Huvudrollen. The Ramen Girl hette den som ni kanske  förstått. Den var helt okej, men inget over the top, förutom att den utspelades i Japan då, woooo. Irasshai!!

Men nu är jag fruktansvärt sugen på Ramen!! Aahhhh det ser så gott ut.

Jag försökte bota mitt halsont med whiskey, glass, te och bubbelvatten,
 men inget fungerar. Vi får se om jag tar mig till arbetet imorgon.
XOXO

Uuureyaaaa

Kära Dagbok,

Idag är jag hemma sjuk från jobbet. Jag hostar, rosslar och snörvlar som ett riktigt blockmongo. Imorgon är jag hemma likaså, och det gör faktiskt lite ont i själen att vara sjuk. Jag lovade mig för längesedan att aldrig någonsin sjukanmäla mig på mina kommande arbetsplatser. Men vad gör man inte när man knappt får fram ord och svettas i någon halvdan feber.

Jag sitter och slökollar på Samurai Champloo, lite mer specifikt på avsnittet där de av misstag bränner ner ett helt cannabis-fält och alla blir så förbannat höga och hånglar och dansar med grodor och män och lila dimma. Så. Jävla. Roligt. Fan vad jag ska förföra Kicki  i sommar i lägenheten med sweet sweet anime. Speciellt med Samurai Champloo som har världens bästa soundtrack och snyggaste animering och världens skönaste, fulaste humor.

Jag blir alltid sugen på Sake när jag kollar på anime. Jag blir alltid sugen på cigaretter när jag kollar på Tarantino. Jag är alldeless för lättmanipulerad.
XOXO

Don't be shocked by the tone of my voice, I got a new weapon of choice


Joshua talar till mig

Klockan är 05:17, det är ljust ute och Kat, amerikanskan, håller mig vaken. Egentligen gav jag upp den här livsstilen, att lägga mig när de andra vaknar, men jag gör ett undantag för idag, sömnen infann sig ändå aldrig. Jag är hungrig..! Idag har jag shoppat, det var ytterst trevligt.
XOXO

Must be the reason why I'm king of my castle

That's how we do it. Två av bilderna är reslutatet av att Markus Krunegård spelades, I bet ni kan gissa vilka!

Awesome night with the two ladies!!
XOXO

I'm walking away from the troubles in my life

Jag har en ny kategori som Cim så vackert uppfann. Det är Geek of the week och där finner ni min tönt-ranting. Om typ TV-spel och sånt. Hoohohoh.

Jag är opepp fast ändå pepp men jag tror jag har gått upp 12 kg i vikt denna vecka.
XOXO

Shinde Kudasai

Nothing makes me crack up like old fashioned anime-humour. Seriöst. Jag satt just oich hyperventilerade  av skratt, och nu rinner tårarna.

Det är en scen från Fruits Basket där det roliga aldrig tar slut. Bäst är det när en Yuki flyger i luften bland Daifuku och Honda  krossar en. Så jävla roligt. Fast egentligen är det inte ens kul, det är ganska tillgjort. Fast nej, jävliogt roligt. Nu är jag ledig lördag söndag. Sen jobbar jag måndag. Sen är jag ledig tisdag onsdag. Jag vet att du vill vara jag.

XOXO


Shake a fist

Nu för tiden är jag så jävla... Otillfreds. Jag har en beroende-personlighet som ni kanske vet. Jag måste jämt vara beroende av något för att fungera. Tv-spel, serier, Manga, Anime, musik, en film, böcker, en obsession. Jag måste ha något att tråna efter konstant, annars blir allting fruktansvärt segt. Min senaste addiction, my personal brand of heroine hehehuhuhaha, var Blade of the Immortal och Zelda - Twilight Princess. Det liksom får mig att fungera. Det går skit på jobbet, men det gör inget för jag kan komma hem och slakta monster och vara mästare i skytte. min hjärna kan fokusera på något annat för en stund. Fast det är inte riktigt så simpelt, det är snarare, jag kan bli besatt av en karaktär och bli någon annan för en stund. Äga någon annans känslor. Tammy kan beskriva detta bättre än jag, I have a hunch it's a family disease.  

Mina tillfälliga bereoenden är The Mentalist, The World Ends With you, Lucky Strike och Ben & Jerry. Men dom är liksom inte sådär härligt tillfredställande som vissa andra saker kan vara. Som att dedikera sitt liv åt Harry Potter. Oh. Eller åt Magicians Guild. Eller åt Fruits Basket-mangan. Eller Otori-klanen. Det är riktiga, ordentliga obsessions som man kan ägna månader åt. Med fandom, websiter, fanfictions, bakgrundsfakta.   

Jag har ofta tänkt på att jag byter livsstil efter obsession, det är lite grand hysterie över det hela. Som när jag läste Otori och var besatt av samurajer och kunde samuraj-kodexet och alla eror. Så tittade jag på Gossip Girl och dekorerade om mitt rum och kom aldrig ur mina klänningar och klackar. Sen blev jag en sucker för Tarantino och började gå runt i slitna skor, jeansshorts och crava Martinis och nachos.
 
Nu är jag inte besatt av någonting, och helt inspirartionsbefriad. Totalt. Jag kan inte ens sätta ihop en outfit.  I need to crave something to function. Jag går liksom all in och lever för mitt beroende.

Jag har ofta i mitt liv fått komplimanger över min mångsidighet, och att jag kan lite om allting. Jag hänger med i konversationer om 90210 och MK-s senaste utstyrsel, samtidigt som jag kan argumentera mot World of Warcraft och stava på japanska och rabbla lyrics till okända emo-band i sömnen.  Eller, det där var mest förr. Nu kan jag nada, men ibland undrar jag om det inte lite är en störning. Analyse me. Kameleont? Wannabe? Mainstream? Personlighetsklyverier på hög nivå? Some sort of disorder?

Nu vet jag inte vad jag skrivit, jag orkar inte läsa igenom, men mitt rosa tangentbord tjänar mig väl. Som ni kanske ser. Excuse the word vomit. Jag låter nu bloggen vara ifred för lite sömns skull. Eller, typ.

XOXO


She wants to move

Titta vad man kan finna om man söker.
XOXO

Turn it out

Extremt vackra bilder som, ytterst berusade, mästerfotografen Cim tagit. Jag vet inte vilken som är fulast egentligen!?

Jag sitter i min ensamhet och skrattar åt allt. Jag vet inte ens varför.
XOXO

Drops of jupiter

Sådär. Nu är jag nyvaken, aningen piggare. Egentligen inte men ni fattar.

Om jag ser på en film blir jag alltid mest exhalterad över att upptäcka små detaljer som det kanske är meningen att man inte ska  upptäcka, eller som är till för de riktiga töntarna. Till exempel, när jag och Tove kunde rabbla Amerikats kända massmördare i sömnen, bara för att vi kollade på Criminal Minds.

Jag tjöt lite av lycka när Emma Frost dök upp på skärmen, och så tidig interaction med henne husband to be! Jag blev kallsvettig när dom introducerade Gambits. Jag viskade "Åh nej, Jason." när en två ögon-färgad pojke dök upp på skrämen.

Hela tiden satt jag dock med en liten "hhrmm, vad fan"-känsla. För vem fan var egentligen Wolverines bror? Han fick ingen ordentlig liksom, presentation. Sen när jag skulle sova så insåg jag att... Sabretooth. BOOYAKACHAM. 

Att jag missade det? 

A piece of brain in my hair


Terror on Elm Street

Okej, helgen har varit suverän, och jag livar att skriva om den någon gång. Senare, kanske.

Nu måste jag duscha, men först måste jag bara göra en kvick note to self.

24 juni - Transformers 2
17 juli - Harry Potter and the Half blood Prince
21 augusti - Ingloreous Basterds

Jag såg X-men Origins - Wolverine idag med Sara och Kicki. Mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmhm! <3

Someone is coming


En teaser från Valborgs bilder. With that, I am off.
XOXO

Shinde kudasai


Bild från påsken

Idag har jag varit inne i stan med Linnéa och Heidi, djävulusiskt trevligt I havtasay!
Nu sitter jag i soffan, ensam i mörkret med laptopen och The Last Samurai. Mamma övergav mig för en stund sedan. Jag har spenderad halva kvällen med att försöka övertala henne hur perfekta Japaner är, jag tror dessvärre inte att jag lyckades.

Jag är heltbakisäcklig och uuaahh! Duschen snart, sen leka med Neku, sen... uh... Sova I guess?

PS. Just när jag skrivit klart kom jag på vad jag egentligen skulle skriva om. UUHHHHH. AAAHHHH!!! ANGST! ANGST! ANGST!

Jag förstår inte hur jag har lyckats göra av med en oansenlig, närmast hutlös, grotesk, summa pengar sedan lönedagen. Det är nästan så att jag funderar på att... Jag vet inte vad. Gå i ide. Dö. Döda. Survivial of the fittest, vilket innebär att jag inte överlever. Jag har träningsvärk efter att ha tagit leveransen. Träningsvärk.

Fy fan.
xxx

RSS 2.0