Enola Gay

Jag har två punkter jag måste skriva om.

1. Mat.

2. Cosmopolitan.

1. Periodvis i mitt liv, några gånger om året, kan jag inte äta mat. Jag beslutade mig imorse för att vakna, och vara duktig med två knäcke med Kalles till frukost, som normalt sett är min favoritkost. När jag stod där i köket och spanade på Kallestuben växte illamåendet, och när jag såg en burk grön pesto började jag typ hulka. Med en smäll åkte kylen igen ter att jag kvickt fått tag på apelsinjuicen. Tre timmar senare försökte jag igen och samma sak hände. Igår åt jag två bröd till middag och en knäckesandwich till lunch. Det enda jag får i mig är godis. Bra. Väldigt bra. Nu äter jag snabbmakaroner med ketchup.

2. Hahahahahahaahahha. Jag har inte läst Cosmopolitan på väldigt länge, Tove köpte den häromdagen och läste snabbt igenom den för att sedan slänga den ifrån sig med avsmak i blicken. "Jag ska aldrig mer köpa Cosmopolitan", sade hon.  Idag var jag uttråkad innan jobbet och tog upp Cosmopolitanen som dumpats i soffan. Alltså åh. jag stör mig något fruktansvärt på tidningens innehåll. Jag får lust att åka hem till Sara med en flaska whiskey, så ska vi sitta där och SKRATTA åt alla utstuderade kärleksråd. Som till exempel:
"Beröringen han älskar." "Så känner du igen en lögnhals." "Manlig raggningsstrategi" "Är du för bra för honom?" "Dumpa honom!" 
Jag kommer ihåg i ett gammalt nummer av den brittiska upplagan, där de gav råd hur man skulle behandla sin pojkvän, och lära sig av hunduppfostrare.

Inte alls fruktansvärt förnedrande och sexistiskt. Inte alls, inte alls.

Jag ska nog tipsa Sara om att hon försiktigt ska lägga fingertopparna på hennes fästmans rygg när de tar en promenad tillsammans, för så står det att han älskar att bli berörd i alla tjejers bibel, Cosmopolitan.
För alla tjejer har en bad boy pojkvän som behöver agilitytränas, och alla tjejors högsta önskan är att hitta mannen på den vita hästen. Alla tjejer älskar rosa. Alla tjejer vill bli omhändertagna av en man med ett vänligt leende.

Tacka vet jag Link, mannen i mitt liv, och mina icke cosmopolitanälskande kamrater.
XOXO

Kommentarer
Postat av: Miranda

Jag tror jag ska testa att försiktigt beröra honom på ryggen nästa gång vi tar en promenad tillsammans. Se vad som händer. Kanske går han ner på knä och friar till mig eller nått? Visst vill man spy på dem där tidningarna haha. Tänk då folk som slaviskt läser dem och följer alla tips och råd hahahaha. Patetiskt! Har klippt av mig allt hår igen, jag känner mig jätteful! pusssss

2009-03-18 @ 03:42:02
URL: http://m-effect.blogspot.com
Postat av: Tammy

hahaha underbaaart!!! alltså dom där tipsen är totalt värdelösa! men ganska underhållande :)Förresten agilitytränar jag fredrik hela dagarna, bästa jag vet!

2009-03-18 @ 11:49:44
URL: http://mindummablogg.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0