You need security

Just det. Innan jag glömmer den här.

My: -Arg blick på mamma-
Mamma: Åh du ser ut som Bob Tvättsvamp.

You're digging in my abdomen

Sådär. En ny dagsplanering och jag är hyfsat trött. Så nu ska jag sova. Jag har varit ute med hundan och promenerat, och vi fick Emilia att dregla te i Toves säng.

My: HAN HADE ANSIKTET I HANS SKREV!
Tove: Såg du hur nöjd han såg ut?!
Emilia: -Dreeggeelelelelele-

Vi kollade på Eragon. Eller, dom kollade, jag hade Laptopen i knät.
XOXO

You're a runner and I'm my fathers son

Jag har precis lunchat på Lea's med Cecilia. Det var ytterst trevligt, vi är på samma våglängd den där Cissi och jag.

Nu knarkar jag Sophia Somajo och undrar vad jag ska göra med mitt liv. Twilight Princess är över, jag har inget att läsa och alla serier är fortfarande slut. Vad ska jag ta mig till. Jag har inget annat att ägna min beroendepersonlighet åt än cigaretter och dålig musik som jag egentligen inte lyssnar på.

Jaggillarintedethär. Säg åt mig vad jag ska göra. Allt ser ut som skit överallt och mina kläder är fläckiga. Jag är så uttråkad att jag, som M&M brukar säga; Can't be arsed(Jag hatar det uttrycket förövrigt! Jag tänker på en åsna som sitter ner och vägrar vandra.) Jag tror jag ska gå och gnälla hos mamma nu.

XOXO


Octopus


Mina tre favoritbilder ur Fruits Basket. Den översta med Akito, är en bild som alltid, alltid har exakt samma effekt på mig. Den får mitt hjärta att hoppa över ett slag. Den är fantastiskt.
XOXO

The Seed


That old Genious My Laursen.

It's in the water baby


Dublin 2008

Läs nedanstående på egen risk. Svammel, och enbart svammel för att försöka rensa en bommulssargad hjärna.
Trots att jag är ledig, fyra dagar på raken igen, har jag en svårt växande känsla av ångest. Fan. Helvete. Och hur mycker jag än gnäller och klagar och försvarar mig är det ändå jag i slutändan som drabbas. Jag dör om jag står där utan arbete och utan ett liv igen. Jag dör. Samtidigt som jag vet att vissa saker är lite väl orättvisa, är det ändå jag som får ta mig samman nu. Fast, å andra sidan, är det så jävla frustrerande att redan ha blivit stämplad med en stämpel som aldrig någonsin kommer att tvättas bort.
 
Senast förra veckan skrev jag till Kicki att jag stormtrivdes på vårt jobb. Men nu, när jag har varit borta en stund och bara pratat med dem via telefon är jag skräckslagen, med hjärtklappningar och rädsla i benen. Jag vet att jag kan bättre, samtidigt som jag tycker jag är duktig. Det är som ett lager bomull täcker min hjärna, och varje gång jag försöker tänka på riktigt tar det bara stopp, en mjuk madrasserad cell utan djup.  En vägg. Jag vet att det finns där någonstanns, men det är som om det en gång var en brand där inne, bakom pannbenet, men utan den där gemytliga uppbyggnaden med nya hus, kvittrande fåglar och en solskensmorgondag. En svartkantad ruin. Kaos. 100000 hemlösa tankar. Hetta. Aska. Trasigeheter. I mitt huvud. Varje gång jag försöker räta ut något vill jag parka med benen och vrida mina fingrar i frustration. Det går inte. Stopp.

Är jag så osäker på mig själv att jag tror att jag ska bli av med jobbet efter en tillsägning? Eller är jag för självsäker som inbillar mig att jag klarar av det?

Åh jag vet inte vad jag skriver eller säger. Allt är säkert bara inbillning. Samtidigt som jag är så djävulusiskt frustrerad. Kanske har jag kräkts bort för mycket hjärnceller eller så ger sjukdomen och svageheten mig sämre resistens mot onda tankar. Men fan. Och fan, vad jag skriver. Förlåt. Läs inte. Och fan. På mitt förrförra jobb var det psykisk stress. På detta jobb är det kanske till och med värre. Detta ständiga "Var-på-din-vakt-you-better-trip-on-your-toes" kanske inte är något för mig. Jag vill ha något stabilt. Eller? Åh. Denna förvirring.

Nu ska jag sluta. Sova, och läsa om hjärnsubstans som blandas med krossat ben och metall på Eragorns sköld, eller vad fan det var.
XOXO

Vad är livet värt om man inte är vacker? - Jag har aldrig varit vacker.

¨
Sofie & Hauru - Howls Moving Castle

Inget får mig att bli på så bra humör och böla som en bebis som Studio Ghiblis filmer. Howl's Moving Castle är verkligen min absoluta favoritfilm. Sådär på rak arm. Absoluta Favorit. Sådär fruktansvärt, otroligt bra. Stundvis har jag svårt att andas för att det är så fint. Nu ska jag ut i friska luften.
XOXO

Take another little piece of my heart baby

Jag mår betyligt bättre idag, tog till och med en tripp med far och Molly ner till telegramvägen där en Röda Korset-loppis hölls. Jag köpte en gigantisk lampa, en marmorlampfot med mässingdetaljer och en ännu större skärm med fransar och rosa sammet. Boyakacham!
Sen köpte jag en tekanna, en kofta till Torleif och en glasskål. Perhaps I'll show you!

Ajuste, sen köpte jag en tavla som är absurd, det är tre svarta fåglar, en ruvar på ägg, den andra biter av halsen på den tredje. Cute!!

Nu måste jag lägga mig ner innan jag kräks.
XOXO

Oh no

Alltså god. Jag har spytt i magsjukans tecken hela morgonen, och sedan våndats  i soffan hela resten av dagen. Why, god!? Whyyyy!

Jag vill kräkas, duscha och sleep this off, men det går inte.


Low low low low low low

Okej. Bad girl. Behave. Good boy. She had the applebottom jeans, boots with tha fuuur. No no no no no.


Jag har shoppat idag. En fantastisk Kuvertis och MTV-tishan. Min älskade MTV-tisha. Åh åh åh. Kicki shoppade idag! Hon var nästan värre idag på Zara än mig igår på H&M. Livet blir bättre när man får dra sitt kort.

Jag, Jenfa, Sars, Linn och Camilla, kollade på En Shopaholics Bekännelser. Den var underhållande, faktiskt! Lite eye-candy i form av en hunk och smycken. Åh smycken.
XOXO

My united states of whatever

Sungha says:

du borde spara din lön, o åka till dina vänner

My says:

Jag vet

Men vem skulle du prata med då?

Sungha says:

jag vet inte
Caleb ,)

My says:

Menåh

Följ med till aussie

Sungha says:

ne, det finns så mycket läskiga djur där

My says:

Hahaha jag kan skydda dig

Sungha says:

hajar, världens giftigaste ormar och spindar

kängurus


Put a spike in my heart

Forgive me father, for I have sinned way too much, det är inte ens okej. Jag kanske kan visa allt senare.

Jag har kommit fram till att jag är djävulusiskt populär bland fullgubbar och knarkartyper. I söndags gick jag och Tove på restaurang Peking i OC för att njuta av lte (sjukt underskattad)  sushi. Där fanns Jag, Tove, och resten av borden är fullsatta av orminge-fyllon som var som en enda stor familj. Ett fyllo kommer in genom dörren och skrämmer halvt ihjäl ett annat fyllo, som några sekunder senare förklarar att "Jag är här med mina fruar"  och hänvisade till oss. Jag tror han döpte oss till Bridget och Rut?

 Sen när jag satt på bussen hem från jobber igår midnatt så satt en knarkarkvartstyp framför mig och bankade i stolen och skrek "Kom och möt mig med the Dope man!" i högan sky. Sen när han skulle av vid en station innan mig sade han "Vad söt du är förresten. Raowr!" och gav mig ett försök till en het blick. Jag började skratta hysteriskt. Raowr.

Tove har precis hetsat mig att lämna tillbaka två plagg som jag egentligen vill ha.
XOXO 

Getting on the front of the bus


Sophia Somajo. Och jag kan inte sluta lyssna fast jag borde, jag ska inte lyssna på mer svensk vad-det-nu-än-är-för-genre. BAH.

Jag är fed up med min musik? Le tips? Kicki vi måste byta skivor snart.
XOXO

You know what they do to guys like us in prison

Jag satte mig utomhus i solen en liten stund i morse, solen värmde upp mina blekfeta lår och skogsduvorna hoade hest i skogen. Gemytligt som in i helvete. Nu har jag Skogsduve-themet på hjärnan. Duuduu duu dudu.

Nu ska jag bege mig in till the dangerous and fierce city och spendera mina nyinsatta pengar. I was thiinking basic stuffies and some jewlery purrhaps. Och jag måste skafaf ett till Carmex och en Madame.

Jag är en sån tönt. Jag har rosa mobil, rosa iPod med lika rosa hörlurar, och nu rosa naglar. Huunnghh...  Men jag har varit riktigt nyttig i nu två dagar, trots att det bjöds på bullar och godis igår på inventeringen! Det ni! Ze prouds? Sommar 2009 here i come!! Wooo. Kidding, hur fet jag än är tänker jag ligga och glassa mig i en glittrig baddräkt, så fiest your eyes fuckers. Jag är mer orolig över min ekonomi och mina lite allt för liknande drag med Rebecca Bloomwood i en Shopaholics Bekännelser. Typ som Vitamin Wells för 700 kronor i månadan.

Tonight är det fika på Moda. Cimpalimpa with her bootyliciousness joinar.
XOXO

In the middle of a gunfight, in the center of a restaurant, they say come with your arms raised high

Jag vaknade upp med svartfläckiga armar, tittade mig själv i spegeln och hade fått någon slags stilig mustach av veken från ett ljus. Splendid awesomeness!

Jag har på mig mina pastellila jeans och känner mig så jävla oattraktiv idag, blä. Jag har inga kläder som är värda att klä sig i. Kan ni tro att det bli köpning på onsdag? Du slår vad.

Jag ska inte köpa något från Gina Tricot! Hur mycket jag än bullshittar Vagina slutar det ändå med att det är där mina kläder kommer ifrån. Som idag. Gina från topp till tå. Tacky på ett icky sätt. Yuck. 

Nu ska jag till arbetet. Och inventera, igen. Fuck! Ass! Jagorkarverkligenintenej
XOXO

When I grow up


Nivå 22 för en djävulusisk mängd år sedan

Jag är så sjukt... Jag vet inte. Frustrerad och trött och irriterad som vanligt på kvällar, och min musik är så fruktansvärt otillfredställande! UGUHHTDAGDEIGERFPHEPRFHE
XOXO

Because you look so fine and I really wanna make you mine


Whose hoouse? Runs house!H&M

I know they don't seem very My-ish, but i would rock them. Oh I would rock them.  I want them! In i min garderob, nu!
XOXO

Vem är störst och vackrast i skogen?

Miranda fick mig att börja kolla på massa barnprograms intron på Youtube. Och så hittade jag Bo-ko, Bo-ko var det bästa jag visste, det värsta är att ingen kommer ihåg Bo-ko förutom jag. Eller?

Oh I'm ready for it, come on bring it

Hur nice är det inte förresten att komma till jobbet och få höra att man är "Muy sympatica" och diverse komplimanger på spanska?! Jag <3 Städerskan

Jag sitter och fnular på min inköpslista, den är ganska... hetsig som vanligt. Uh BEHAVE. Och ni skulle sett mitt flyt idag. Jag klarade 4 saker i Zelda som jag ansett totalt omöjliga.Som STAR, för att få giant quiver, Jag slog Yeta-frun i snowboard, ägde Plumms Balloon burst, och så hittade jag alla katter i "Prata-med-alla-katter"-spelet. DAMN IT I'm good. Tove agerade moraliskt stöd.

Och trött och nickokickad. När jag gick hem från Kicki hade jag vackra bilder av pyramid-head i huvudet och vart faktiskt för en gångs skull paranoid.
XOXO

Is this some joke for white cnuts that black cunts don't get? Cos I'm not fucking laughing Nicholas!


Nu har jag fyra dagars ledighet. Fyra dagar! Det känns som en livstid av fria timmar. Jag vet vad jag ska göra. Jag ska inte göra någonting. Lägga mig raklång på rygg och inte röra en fena. I fyra dagar. Det är vad jag ska göra.

Det var något jag skulle skriva men jag har glömt det för att jag lider av sinnesförvirring. På riktigt, Jackie skrattade sig död åt mig på jobbet, och min Manager skakade på huvudet minst 5 gånger med en suck i ögonen. Men jag är i alla fall ledig i fyra dagar.
XOXO


PS. Jag har repat Peggy men hon älskar mig i alla fall. DS.

Enola Gay

Jag har två punkter jag måste skriva om.

1. Mat.

2. Cosmopolitan.

1. Periodvis i mitt liv, några gånger om året, kan jag inte äta mat. Jag beslutade mig imorse för att vakna, och vara duktig med två knäcke med Kalles till frukost, som normalt sett är min favoritkost. När jag stod där i köket och spanade på Kallestuben växte illamåendet, och när jag såg en burk grön pesto började jag typ hulka. Med en smäll åkte kylen igen ter att jag kvickt fått tag på apelsinjuicen. Tre timmar senare försökte jag igen och samma sak hände. Igår åt jag två bröd till middag och en knäckesandwich till lunch. Det enda jag får i mig är godis. Bra. Väldigt bra. Nu äter jag snabbmakaroner med ketchup.

2. Hahahahahahaahahha. Jag har inte läst Cosmopolitan på väldigt länge, Tove köpte den häromdagen och läste snabbt igenom den för att sedan slänga den ifrån sig med avsmak i blicken. "Jag ska aldrig mer köpa Cosmopolitan", sade hon.  Idag var jag uttråkad innan jobbet och tog upp Cosmopolitanen som dumpats i soffan. Alltså åh. jag stör mig något fruktansvärt på tidningens innehåll. Jag får lust att åka hem till Sara med en flaska whiskey, så ska vi sitta där och SKRATTA åt alla utstuderade kärleksråd. Som till exempel:
"Beröringen han älskar." "Så känner du igen en lögnhals." "Manlig raggningsstrategi" "Är du för bra för honom?" "Dumpa honom!" 
Jag kommer ihåg i ett gammalt nummer av den brittiska upplagan, där de gav råd hur man skulle behandla sin pojkvän, och lära sig av hunduppfostrare.

Inte alls fruktansvärt förnedrande och sexistiskt. Inte alls, inte alls.

Jag ska nog tipsa Sara om att hon försiktigt ska lägga fingertopparna på hennes fästmans rygg när de tar en promenad tillsammans, för så står det att han älskar att bli berörd i alla tjejers bibel, Cosmopolitan.
För alla tjejer har en bad boy pojkvän som behöver agilitytränas, och alla tjejors högsta önskan är att hitta mannen på den vita hästen. Alla tjejer älskar rosa. Alla tjejer vill bli omhändertagna av en man med ett vänligt leende.

Tacka vet jag Link, mannen i mitt liv, och mina icke cosmopolitanälskande kamrater.
XOXO

The March of the pigs

Nej men gud vad jag är trött. För att inleda sådär ickeexcentriskt fjortis. Trots att jag gick upp vid klockan 10 imorse är jag förbannat djävulusiskt aptrött. Jag tror jag ska krypa mellan lakanen med Harpers Bazaar och försöka stilla mina absurda tankar. Jag tror jag behöver göra listor för att lugna mig. Mmm Listor.

Just idag är en sån där dag då jag känner för att spänna på mig Links svintunga Iron Boots, och försöka fånga mitt liv, pausa upp. Det känns som att allt jag försöker komma ihåg svävar ur mitt huvud och alla planer och det jag vill göra och säga finns liksom där, några millimeter utom räckhåll, och sedan är dagen över och jag hinner inte bearbeta något. Det är fruktansvärt frustrerande. Som om hela mitt liv är som när man försöker placera ett namn som man har på tungan. Det är liksom där, men egentligen inte.

Min tankeförmåga har blivit bättre i alla fall, och det känns inte längre som om jag har bomull i hjärnan när jag blir frågad saker. Lucky me.
XOXO

Listen well will you marry me

Klippt ur Tammys dumma blogg

Efteråt skulle alla till ett värdhus och samlas och fika. Jag och My stannade kvar ett tag för att ta lite bilder och sånt, medans de andra gick i förväg. När vi sedan skulle gå, lyckades vi självklart att gå vilse på den enorma kyrkogården! Alla hade såklart stängt av sina mobiler så att det var omöjligt att få kontakt med någon vuxen för guidning. Jag och My snurrade vilset runt i cirklar och kom bara tillbaka på samma ställe. Men då kom vår räddning! Vi såg en liten bil komma körandes (såg precis ut som en liten golfbil) och vi ställde oss mitt i vägen framför den och vinkade för att den skulle stanna.
 
I den lilla bilen satt två utländska killar som såg ut att jobba som vaktmästare eller något liknande.  Vi förklarar desperat att vi är vilse och frågar om dom kan hjälpa oss med att hitta dit vi ska. Det hela slutar med att de ringer sin chef för vägbeskrivning, jag och My klämmer in oss i den lilla bilen (jag i hennes knä) och så får vi skjuts i typ 20km/h genom kyrkogården fram till vårt mål.  Jag och My ligger och vrider oss av skratt i den lilla bilen det här var nog det mest festliga vi någonsin vart med om. Hela situationen var ganska sjuk egentligen. Tänk att du i ena stunden är på begravning och det känns som att ditt hjärta ska krossas, för att sedan få skjuts av två otroligt hjälpsamma snälla killar i en liten bil där du skrattar så att du knappt får luft. 
Men det var en rolig liten händelse som jag kommer skratta åt många gånger i framtiden, och en liten sak som gjorde dagen lite lättare att komma igenom. 
När vi väl var framme berättade vi om vår knasiga historia som alla tyckte var charmig och väldigt typisk "oss". Jag och My, vi kan vi.

I don't want to give you false expectations but I do


Fashiontoast

Do I look like a slut? Uhu. Shut up.

På Zara Man finns nu en limited collection, ett samarbete med MTV. Jag är så tänd på tröjan under.  Jag tror den blir min med nästa löning. Tammy. Ann, Tove och mamma retar mig för mina val av parfym. Jag har nu Paris Hilton - Heiress, och innan dess Escada Magnetism. På önskelistan stod Britney Spears Midnight Fantasy. Tills jag hittade underbara Jean Paul Gaultiers Madame för några dagar sedan på Kicks. Men. Så googlade jag den och vem är front för den, om inte min eviga favorit Agyness Deyn? Jag väljer Britney Spears och Paris en miljard gånger över Agyness Deyn. Men Den är ju så god. Och så djävulusiskt dyr, Huuhhhngnngngnggngn. Och några dagar efter det, närmre sagt i torsdags, slog mig jag och Kicki ner i soffan med bioljudet, Cheez Doodles(the last supper btw) och The Fitfh Element. Multipass. Multipass.

Det är Jean Paul Gaultier som har designat ze clothing till filmen. Hur coolt är det inte?
XOXO


I like a girl with caked up Make up


Gucci

Jag satt och googlade väskor igår och hittade typ verkligen ganska mycket sådär sjukt snygga saker, speciellt, lite otippat, från Gucci. Den här kollektionen heter Babouska, och jag vill ha den där väskan något fruktansvärt men den kostar en smärre förmögenhet.

Idag har jag jobbat och det är som jag skrev. Heck yes. Eller Hell no, snarare. Jag ligger 17.75 timmar i övertid, och detta kan icke fås ut i pengar. Reslutat är dock en lång långhelg nästa vecka vilket jag inte tackar nej till.

You know what they do to guys like us in prison


Bara för att ni vart så jävla frustrerade förra gången ska videoblogg bli min nya grej. Vänta ni bara! Snart kommer även Eru Paj ella?!
XOXO

Someone get me to a doctor, and someone call the church

Sådär. Idag är jag Off från jobbet och jag kan inte med ord uttrycka hur... Gemytligt det är. Högsta Managern igår vart lite arg för att jag ligger 10.75 timmar plus. Så nu kommer jag antagligen få ut 2 lediga dagar snart igen! Yay!

Jag har spenderat min morgon med att sätta in papper i pärmar, det är oroväckande tillfredställande att hålslaga dem. Sen har jag lagt upp mina två nya videobloggar på youtube, jag publicerar dem sen, mest för att reta gallfeber på de som redan är gallfebersretade. 

PS. Jag kom just på en sak. Jag tror jag ligger mycket mycket fler timmar plus än så om de räknar varje vecka. Fan! Jag har ju typ massor av timmar att ta ut då, undrar om de på mitt jobb lurar mig eller om jag har fel... Vi får inte övertid i pengar, utan i tid. Då var det bara 10 timmar förra veckan, och 7 timmar vet jag förrförra. Innan dess var det säkert ännu mer. Ååhh Jesus.

XOXO

Such great Heights

Alltså åh. Jag måste städa mitt rum och organisera mitt liv igen. Allt är en röra och jag vet inte ens vad jag heter. Inte konstigt att jag är konstant förvirrad när det ser ut som det gör. Imorgon. Städa.

Jag slutar klockan tre och är egentligen livrädd för att göra det jag skall. Idag har jag jobbat på dam, herr och barn. Jag fick hoppa runt som en lus mellan avdelningarna. Och leka med Casiopeian. jag har alltid sagt till alla att jag hatar den men nu börjar jag tycka den är rätt charmig. Det som saknas är långa naglar och tusen blingiga ringar. Jennifer vet vad jag menar. Klick-clack-klack-klick-click. Sen är jag ledig i två dagar, då får ni några rediga uppdateringar med tillhörande Mode-videobloggar.

Jag har råkat dissa tre personer som jag bestämt möte med i cyperspace idag. Ojdå.

XOXO

"Aahh nu märks det att jag fick kuk på matchen"


XOXO

The sixsixsixers


XOXO

Hades. Peggy. Gladys. Tim. Arthuhr. Agatha. Hatsuharu. Bernard.


 The many phases and faces of my phonespeaking head

Jag har precis haft ett samtal per telefon med Kicki. Min sista måltid med Arthuhr. Det känns oroväckande ångestfyllt, men Peggy och Hades ligger båda på laddning. Hades är smått fantastisk, för att inte tala om Peggy. Men Tim och Arthuhr har ju liksom varit två av mina bästa vänner i hela världen i två år. 

Så nu måste jag introducera Peggy och Hades inför Gladys, Bernard och Hatsuharu. Jag tror Hatsuharu och Peggy kommer bli BFFs. Tim kommer överleva som en hemma-iPod, men jag kommer gråta när jag måste ta ifrån Arthuhr själen. Min älskade gröna Arthuhr.


Hades

XOXO

Everybody, yeaaaaaaah Rock your bodyyyh yeaaaaahhhh

Igår trodde jag att mitt liv var över när all min elektronik came crashing down. Gladys, Datorn, Arthuhr och Tim. Alla bara rådog.

Idag blir det en ny mobil, jag tror hon ska heta Emma. Fast det känns fel att ha en tingest med femenin form. Vi får se. Rosa. Rosa. Rosa. Eller orange?

Miranda eftersom vi är dom enda som läser varandras bloggar, Hhahaahahah så måste jag kommentera din blogg men gör det här, jag ska läsa allt snart men hoppas CSS var bra och sen sen sen sen sen EVERYBOOODDYYYHHH, Yeaaahhhhh! Rock your bodyyyhhh!!-yeaaaah!!
XOXO

RSS 2.0