You don't need a reason to get up on that dancefloor

Jag är så dålig. I början av min och Kickis bachelor-tid här i lägenheten var jag grym. Värsta matinspirationen, värsta måltiderna.

Nu är jag bara sådär oinspirerad igen, ni vet, man tar en frukt istället för att äta, eller gör en macka av hunger klockan 00:00 på kvällen.  Egentligen har jag alla förutsättningar i nya hemmet (Jag slipper dela en tacky burk pesto från år 2004 med 4 andra familjemedlemmar), det passar mig utmärkt att laga egen mat och vara allmänt duktig. Men jag har bara ingen lust? Mitt skåp dignar av en massa härliga kolhydrater men jag bara suckar, kväljs och vill inte ha, för att sedan småäta eller crava B&J, godis och chips. Jag tror jag är svårt fall av sockerberoende.

Jag har varit skitduktig hela det här året, vågens siffror imponerar till och med mig, och jeans som jag bara kunde drömma om i vintras sitter som en smäck. Men ändå. undrar om det är mina sjuka arbetstider som gör det här åt mig. Ingen ordentlig frukost, lunch eller middag. Inga regelbundna ät-tider.  Som idag. Jag åt ett paket snabbnudlar till middag. That's it. Sedan gick jag och Kicki till Ica (Daaaamn Ica!!! Problem med att bo så centralt, du kan gå överallt där det är nattöppet och köpa vad du vill) och köpte nötter. För 55pix tillsammans. FFS.

Osammanhängande text, jauvet, men jag orkar inte. Jag har ingen lust. Nu. Gah. Dö. Dö i sängen. Blir ni imponerade om jag skriver att jag gick upp klockan 06:30? Jag tror inte jag har gått upp så tidigt... Ptja.. I år i alla fall. Mina visdomständer är en pain och mina ögon tåras av trötthet
CIAO BYE LOVE YA, XOXOX

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0