Overload in my head

Okej jag vet inte vad jag ska skriva om den här kvällen. Eller ens om den här dagen? Kaos på jobbet, slutade klockan 3. Sprang massa ärenden i Nacka Forum innan jag drog till Sickla och gick på Fashion Show. Sedan bar det hem till Cecilia som bjöd på försenad inflyttningsfest och ja. alltså jag vill verkligen passa in vid sådana tillfällen, alla girls coming together, tjejmiddag med fina kläder och gnistrande ögonskuggor. Men jag får damp?

När jag hör den femte kärlekshistorian och förlovningsberättelse den kvällen, med ett "Men vilka är det som är singlar här?", och "när jag och min POJKVÄÄÄÄHHNN var i  Thailand...", så tänker jag bara, vad i helvete gör jag här? Jag måste åka hem och läsa Cosmopolitan!!!?

Klockan 24:00 drabbades jag officiellt av migrän och flydde fältet, från en jävligt trevlig fest. Men på bussen till Slussen insåg jag att jag var rik, småfull och jävligt pepp. Vad passar då inte bättre än härlig Schlager (det trodde ni aldrig jag skulle sätta på pränt va?) och homosexuella människor? Inget.

Jag infann mig på kolingsborg och fick ett tveksamt "Har du varit här förr?" av Vakten.
"Ja, på Kolingsborg men inte just den här klubben... Hurså?"
"Det är en gayklubb."
"... Öhh... Jaa... Ser jag för straight ut för att komma in eller?"
"Nej nej..."
"Mina kompisar är där nere."

Det ironiska är att inom tio minuter blir jag raggad på av två män(mm, ja, gayklubb var det?), och ytterligare fem minuter senare får jag en kyss av en skäggig transvestit. Och hur befrienade är det egentligen inte att istället för att flickorna ska sitta och fejkle i sin nyinköpta Gina Tricot-klänning och prata om barnafödsel och bröllop kommer det upp en  BH-lös flata i baren och säger "Shit, mina nipples bara försvann här inne i värmen."

Jag önskar att jag kunde passa in på alla ställen, jag tror jag kan det mer än de flesta, jag är ju litet utav en kameleont, men ibland tar det bara stopp i min hjärna. Min förmåga att anpassa sig är då bara helt väck. Idag kunde jag hänga med i diskussionerna och pratet under middagen, sen tog det stopp, då satt jag och drack min öl ensam i en fotölj och pekade fingret åt katten som kontinuerligt försökte förgifta mig genom att stryka sig mot mina ben.

Nej nu vet jag inte vad jag skriver längre, jag är för full och jag ska jobba imorgon, men det var ialla fall kul på alla ställen och jag älskar alla mina vänner.  Idag var det till och med värt att offra min migrän och stundande bihåleinflammation för lite bögmusik och burdust sällskap. Och det var som vanligt trevligt att träffa alla fina flickor från skolan hemma hos Cecilia. 

Det är så fin stämmning på gayklubbar, Jag och en blond vacker pojke krockade i trappen, och istället för en silikonpatte i ögat och en drink i håret fick jag ett vänskapligt smek på midjan och höften accompanierat med ett hjärtvärmande, knäsvagande leende.

Kommentarer
Postat av: cimcimsi

vad fint <3

2009-06-06 @ 13:19:35
Postat av: Emelie

Jag förstår att middagen måste ha varit lite småjobbig... helt plötsligt känns det väldigt svårt att bara umgås med parmänniskor. Det är som en trevlig liten sekt eller nåt.

2009-06-08 @ 08:26:03
Postat av: Maaaaalin

hahahaha! fy fan vad jag saknar dig... har inte last din blogg pa evigheter men inser nu att jag behover min dos av my oftare. ROFL & BFFFFS!!!

2009-06-16 @ 10:15:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0