Boredom

Det är söndag kväll och allt är helt knäpptyst förutom datorn och bilarna från motorvägen.

Allt står stilla, det är inga fyllon på gatan under mitt fönster, jag är ensam i lägenheten, DVDn är avstängd till och med fiskmåsarna håller käften. Luften står still, tiden står still, marken står still. Allt är stilla förutom de där jävla tankarna i mitt huvud. Jag vet inte om jag bara är bakfull. 
Jag ska försöka sova. Allt kliar. Imorgon är det arbete och jag har aldrig varit mer uttråkad eller rastlös eller trött på ett ställe.

Så. Jävla. Trött.

Jag borde göra något åt mig själv men jag är för... Jag vet inte. Jag antar att det kommer till en gräns då det där uttråkandet eskalerar, man blir tillslut fördummad, lat och levande död.

XOXO

She'll do anything for me, she'll do anything for him

Jag är så rastlös och disträ och det känns som att jag inte har någon styrsel i min hjärna.
Uughgudghruiosfgnsrkö. Nu ska jag jobba.
 
Kyzz.

You don't need a reason to get up on that dancefloor

Jag är så dålig. I början av min och Kickis bachelor-tid här i lägenheten var jag grym. Värsta matinspirationen, värsta måltiderna.

Nu är jag bara sådär oinspirerad igen, ni vet, man tar en frukt istället för att äta, eller gör en macka av hunger klockan 00:00 på kvällen.  Egentligen har jag alla förutsättningar i nya hemmet (Jag slipper dela en tacky burk pesto från år 2004 med 4 andra familjemedlemmar), det passar mig utmärkt att laga egen mat och vara allmänt duktig. Men jag har bara ingen lust? Mitt skåp dignar av en massa härliga kolhydrater men jag bara suckar, kväljs och vill inte ha, för att sedan småäta eller crava B&J, godis och chips. Jag tror jag är svårt fall av sockerberoende.

Jag har varit skitduktig hela det här året, vågens siffror imponerar till och med mig, och jeans som jag bara kunde drömma om i vintras sitter som en smäck. Men ändå. undrar om det är mina sjuka arbetstider som gör det här åt mig. Ingen ordentlig frukost, lunch eller middag. Inga regelbundna ät-tider.  Som idag. Jag åt ett paket snabbnudlar till middag. That's it. Sedan gick jag och Kicki till Ica (Daaaamn Ica!!! Problem med att bo så centralt, du kan gå överallt där det är nattöppet och köpa vad du vill) och köpte nötter. För 55pix tillsammans. FFS.

Osammanhängande text, jauvet, men jag orkar inte. Jag har ingen lust. Nu. Gah. Dö. Dö i sängen. Blir ni imponerade om jag skriver att jag gick upp klockan 06:30? Jag tror inte jag har gått upp så tidigt... Ptja.. I år i alla fall. Mina visdomständer är en pain och mina ögon tåras av trötthet
CIAO BYE LOVE YA, XOXOX

I'm the fire starter

HNNGGG!!! Epic Fail!

Min sminkväska blåse just i golvet. 1 eyeshadow broken so far. Jag har inte vågat kolla efter hur resten av mina förbannade dyrgripar mår. Helvete.

Girl, You'll be a woman soon


Vad tycker ni om min Epic tröja som jag bokstavligen lever i? Om ni undrar vad den kommer ifrån så... Tjaaa... Jag stal den från klädstrecket (Jag var tvungen att googla vilket "sträck/streck" det skulle vara, Jag tror det är jag och Malin som brukar ha eviga konversationer om vilket sträck/streck som är vilket) hemma i tvättstugan. Jag tror att det är Mollys? Kanske? Men den är snyggare på mig. Speciellt med min nya kärlek, en väska, och den där Kostym by Cheap Monday-parkan som Tove fyndat åt mig på hennes job. Veeeery nice and ugly, that's how I roll. Jag firar för tillfället midsommar i landskapet av kurbits, Dalarna, med en liten del av minsläkt. Gemytligt, gemytligt. Jag har konstant händerna fulla av onyttigheter och TV-spelskontroller. That is how I roll aswell. Nu ska jag supa! Glad midsommar, fuckeeeers!!
XOXO

We got more bounce in California than all you combined

Åååhhhåhåhåhåhhå. Ibland är det så trevligt att ha såna där dagar som jag hade idag. Med Kickis O.C-box i bakgrunden har jag groomat, putsat och fixat mig själv. Jag har målat alla naglar, noppat bryn, fixat mitt hår till perfektion och haft en fantastisk liten lunch i soffan. I smell Like a million bucks och jag känner mig bara. Mm. Nice.

Jag vet inte vad jag ska göra med midsommar. Antingen do I stick to the Tradition och drar hem till Kusinerna i Falun. Eller partahahahay i Earthbridge. Jag vet inte. Dplig uppdatering, det skall bli förbättring. När jag och Kicki har städat nästa gång ska jag ta massa bilder på lägenhetn så ni som inte hälsat på än får se.

XOXO

I shake shake shake shake it


Everybody's gotto work it out


Jagh ursäktar den extremt dåliga uppdateringen, men äntligen, äntligen, befinner jag mig på Folkungagatan. Det är en sån lycka, speciellt nu när min kära dator är med mig! Jag har precis stulit ett glas vin av Kicki min sköna och väntar på kvällens sällskap.  Sometimes life is awesome. Med Princess Superstar och nyinkopplat PS2 mår jag bra igen.

Jag ska uppdatera mer snart. Men tills dess. CIAO

Kim Kusin lilla, vad har du glömt att skicka till mig?! <3
XOXO

Overload in my head

Okej jag vet inte vad jag ska skriva om den här kvällen. Eller ens om den här dagen? Kaos på jobbet, slutade klockan 3. Sprang massa ärenden i Nacka Forum innan jag drog till Sickla och gick på Fashion Show. Sedan bar det hem till Cecilia som bjöd på försenad inflyttningsfest och ja. alltså jag vill verkligen passa in vid sådana tillfällen, alla girls coming together, tjejmiddag med fina kläder och gnistrande ögonskuggor. Men jag får damp?

När jag hör den femte kärlekshistorian och förlovningsberättelse den kvällen, med ett "Men vilka är det som är singlar här?", och "när jag och min POJKVÄÄÄÄHHNN var i  Thailand...", så tänker jag bara, vad i helvete gör jag här? Jag måste åka hem och läsa Cosmopolitan!!!?

Klockan 24:00 drabbades jag officiellt av migrän och flydde fältet, från en jävligt trevlig fest. Men på bussen till Slussen insåg jag att jag var rik, småfull och jävligt pepp. Vad passar då inte bättre än härlig Schlager (det trodde ni aldrig jag skulle sätta på pränt va?) och homosexuella människor? Inget.

Jag infann mig på kolingsborg och fick ett tveksamt "Har du varit här förr?" av Vakten.
"Ja, på Kolingsborg men inte just den här klubben... Hurså?"
"Det är en gayklubb."
"... Öhh... Jaa... Ser jag för straight ut för att komma in eller?"
"Nej nej..."
"Mina kompisar är där nere."

Det ironiska är att inom tio minuter blir jag raggad på av två män(mm, ja, gayklubb var det?), och ytterligare fem minuter senare får jag en kyss av en skäggig transvestit. Och hur befrienade är det egentligen inte att istället för att flickorna ska sitta och fejkle i sin nyinköpta Gina Tricot-klänning och prata om barnafödsel och bröllop kommer det upp en  BH-lös flata i baren och säger "Shit, mina nipples bara försvann här inne i värmen."

Jag önskar att jag kunde passa in på alla ställen, jag tror jag kan det mer än de flesta, jag är ju litet utav en kameleont, men ibland tar det bara stopp i min hjärna. Min förmåga att anpassa sig är då bara helt väck. Idag kunde jag hänga med i diskussionerna och pratet under middagen, sen tog det stopp, då satt jag och drack min öl ensam i en fotölj och pekade fingret åt katten som kontinuerligt försökte förgifta mig genom att stryka sig mot mina ben.

Nej nu vet jag inte vad jag skriver längre, jag är för full och jag ska jobba imorgon, men det var ialla fall kul på alla ställen och jag älskar alla mina vänner.  Idag var det till och med värt att offra min migrän och stundande bihåleinflammation för lite bögmusik och burdust sällskap. Och det var som vanligt trevligt att träffa alla fina flickor från skolan hemma hos Cecilia. 

Det är så fin stämmning på gayklubbar, Jag och en blond vacker pojke krockade i trappen, och istället för en silikonpatte i ögat och en drink i håret fick jag ett vänskapligt smek på midjan och höften accompanierat med ett hjärtvärmande, knäsvagande leende.

How does it feel to treat me like you do

Jag sitter framför Toves iTunes och halvgrinar över att viruset i min dator har slukat mer än hälften av min musik. Vad ska jag ta mig till. Att koppla in Hades i datorn igen kommer ju bli ett livsprojekt. Jävla skit. Helvete. Bajsdator.

Jag lyssnar på New Order - Blue Monday och vill dansa tills jag dör, tills mina fötter blöder. Jag undrade vart jag har hört den låten förr, och fick plötsligt en flashback av att jag och Cim dansade oss svettiga till den på Debaser Medis för några helger sedan?

Cim Cim lilla Cim, förlåt att jag är sämst på att svara påmezz. Jag är så tillfälligt förvirrad, migrändrabbad och utmattad att jag inte vet vad jag gör. Förlåt.

Helvete. Jag skulle ju duscha också.

You know what they do to guys like us in prison

Jag vet inte vad det är med mig. Jag har aldrig varit en person som brytt mig mycket om sömn, jag klarade mig på fem timmar per natt i skolan, och när jag var arbetslös sov jag helt enkelt inte. Men nu... Jag somnade igår vid sex på kvällen, sov till sju, sedan lade jag mig tio över tolv, och hade PROBLEM med att vakna klockan fem över åtta.

Jag vet inte om det är vädret eller all stress eller så håller jag på att bli en tant. Nu sitter jag med grus i ögonen och dricker te och vill sova tills jag dör.

Och Tammy, yes, det är det jag ska!

Hoho

Prostastjärt |̲̅̅●̲̅̅|̲̅=̲̅̅|̲̅̅●̲̅̅| säger:

fy faaan jag längtar

sätta sig i soffan med lite te och kolla på nån bra film på vår gigantiska tv

sweeet

aha

My säger:

Mmmhm!!

SWEEEET

Det kommer bli gryyyymt

Prostastjärt |̲̅̅●̲̅̅|̲̅=̲̅̅|̲̅̅●̲̅̅| säger:

JA! så jävla nice så de inte är snart

sant*

hahaha snart

My säger:

Hahahahahahaahahahahahah


RSS 2.0