You're just a midnight snack. Don't talk back..!

Denna dag har varit ytterst... nostalgisk, av en weird anledning. Jag och Cim traskade runt och var cranky och drog våra kort i alla kassor vi såg. Malin har åkt nu och tanken är för orealistisk för mig att kunna greppa än. Jag känner mig plötsligt fruktansvärt ensam, trots att jag har kvar resten av mina loves i Svearike. Plah. Mer Emo-ness senare eller på BDB.

1. Påslakan in Le Satin, Jag ska leka Tim Burton och sova snart.
2. Les DVD, American Psycho unt Edward Scissorhands, två av filmerna jag länge sökt och nu kan bocka av livsslistan. Lucky me! Jag och Torleif köpte även El Dorado, en tecknad film från Dream Works som är så jääääävla bra. Men jag är för cool för att visa tecknade filmer i min blogg.
3.  Man kan aldrig få för många PJs. Och jag vet att ni hatar mig för att jag älskar  Sanrio och deras skapelser. But you know what? I don't give a fuck I don't give a fuck, I don't give a Shiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiit!!!
4. Den var så ful/läskig/fin/bra/popkonstig att den hamnar i uniformsbraxorna. Nu spenderar jag mina arbetande dagar med läppglans och kaffe. Inget vatten, inget lipbalm, ingen handkräm. There's gotto be an end!!

Kommentarer
Postat av: cimsi

Åh vad fina lakanen blev, hur vart dem tillslut efter tvättningen??

2009-01-14 @ 09:33:14
Postat av: Prostastjärt

ooh fina lakan, älskar filmerna och bamselypsylen =) filmkväll needed snarast!

2009-01-14 @ 11:13:08
URL: http://prostastjart.blogg.se/
Postat av: You know you love me

Cimsiicomsa: Dom blev bra faktiskt! Inte alls stela som jag sade, det där lilla bomulls örngottet dock, Erh!! I need satin! Cotton is way to harsh on my skin!!! Waahh!Keeeks: Filmkväll neeeeded indeeeeed! Men snart sa vi shoppiloppa woot woot

2009-01-14 @ 11:26:38
URL: http://murdle.webblogg.se/
Postat av: Tammy

ÅÅHHH vilka fina sängkläder! Vart har du köpt dom? Såna vill jag också ha! Jag vill också ha en sån pyjamas och lypsyl! Jag vill gå och shoppa med dig.. !!!!

2009-01-15 @ 22:38:40
Postat av: You know you love me

Tommy: På Jyyysk bäddlager!! Rean tar slut på söndag tror jag, jag kan gå dit och köpa åt dig, skicka? För visst finns inte jysk i le noirgee?

2009-01-16 @ 17:37:19
URL: http://murdle.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0