Because I'm a hustler

Jag köpte en Brambleberry Rose och den är redan en favorit! Jag blir lycklig av förpackningen och den luktar vanlij, bär och honung. Like sweet music to my lips!

Idag drack jag och morsan en smultroncider på kvällskvisten, det är så gemytligt att hon alltid är på när jag vill supa till lite, då slipper jag ha ångest över att alkoholisera mig i min ensamhet(Jag har ju Natsume Yuujinchou), för mamma gör då detsamma!

Imrgon vankas arbete och sedan fest.
XOXO

Too many legs under the table


Emma Watson för InStyle

Jag ska strax börja sminka mig och göra någon slags frisyr. Jag har spenderat morgonen med Nattvakt och The City. Varför kom det ingen förbannad Gossip Girl, 90210 eller Privileged den här veckan?! Hnnngg!

Och tre av fyra Rosebud är helt slut. Jag överlever inte! Jag ska avlägga en snabbvisit på saftbanken, jag kanske hinner galloppera in på Kicks och köpa mig en Brambleberry Rose  innan arbetet.
XOXO

Any of you pricks move, And I'll execute every motherfucking last one of you

Jag förstod just en sak! På Britneys nya skiva finns en låt som heter "If you seek Amy". Den har skapat världens ramaskri för att Britney säger "Fuck" I en låt (Vilket jag inte förstått att hon gör) och waah, Britney ska dö för hon är blond, framgångsrik och kvinna!

If you Seek Amy
F.U.C.K Me


I don't know about you, But I'm having a ball..!


1. Lacktights Vagina
2. Sjal Vagina
3. Hoodie H&M

Akai Usagi

Jag har ont i huvudet, jag är PMSig, förbannad och typ, lite sur. Om några timmar ska jag åka till arbetet och Inventera, det känns fruktansvärt ohett. Jag vet redan hur griniga alla kommer att vara, och hur dåligt det kommer gå för mig eftersom jag knappt ser något över huvudtaget i detta stadie av migränen.

Åh. Fuck sake. Och min dator AVSKYR Blade of the Immortal, jag har försökt se de första avsnitten utan att det ska hacka på tusen olika sätt, i tusen dagar, men det går inte alls bra. Åh! Skärp dig nu!
XOXO

Material girl

Sådär. Fixadere! Det var dock så pass jobbigt att jag nu behöver Nikotin för att överleva dagen, så jag ändrar den fula Hover-färgen senare!
XOXO

Shattered Glass

Klockan är 12:35 och jag vaknade för cirka en halvtimme sedan. Vågen visar bra siffror, mitt huvud är rätt (Sånär som på nikotinbegär och en sjukt äcklig bild som jag fick igår när jag läste Nattvakt, den sitter kvar än. Uh..!) och jag ska nu ta en promenad ner till O.C för att köpa cigaretter och InStyle som tydligen ska vara marked down. Det blir nog en god snabbkaffe också, jag flrstår mig inte på den där FÖRBANNADE, ångestframkallande, espresso-maskinen som står på vår diskbänk hemma. Den ska dö.

PS. Nu har jag ju för fan meckat bort Rubrikerna på inläggen också. Gah!
XOXO

Lace and Leather

Jag är skandalös. Jag har shoppat mer, och jag vågar knappt visa det på bloggen. Om inte Miranda skickar mjältbrand från Down Under så kommer Kicki klubba ner mig med en säl nästa gång hon spottar mig med en kasse i hand. Gah!

Jag ska visa, för min egen skull. Och jag ska fan fixa min header! Vad i helvete hände där, jag och mina jävla HTMLtrixarkoder. Jag tror jag är så mycket bättre än vad jag är, och jag vill svära i fucking jävla allt jag säger för att jag inte får det på jobbet. Jävla skit. FUCK! ASS!! Tourettes! Jävla apballe! Kuksugare! Bäverfitta! Gå och dö ditt jävla mongoloida sengångarbebis!
Love ya!
XOXO

Warriors, come out and plaaay!


Jag håller ju på att fixa min filmsamling. Idag kom The Warriors på posten. Jag är lycklig, och kvällen har spenderats med mästerverket The Boondock Saints. Jag vill vara!
XOXO

Overloaded

Jag vet att min header är en roadkill. Bara så ni vet att jag vet,. Jag ska fixa den när jag får energi att ta tag i det, idag skrattade min kollegor åt mig när jag uttryckte min sifferfobi.

Mirror Error


Saturday evening at Green Bull and Miss Alms place.
Jag vill bo i Pungpinan.

Nothing about you is typical

Igår shoppade jag skor. Idag pimpade jag dem. Dom är sköna som fan och jag har nu något att gå med på isen utan att ramla och dö och köra både Tim och Arthuhr i en varsin snödriva. Och ja, mer shopping, döda mig inte, Miranda, förlåt!!
Because I'm worth it!
XOXO

Turnin' on the Screw

Jag vet att ni hatar mig och min shopping, men ni får ha i åtanke att om man slår ut mina köp på de 5 månader jag varit snorfattig, är det faktiskt ingenitng! Mindre än er, så stfu!

1. The lord of the Rings är nu mer jaag.
2. The eternal barret.
3. Jag är ju Lipgloss bitch som ni vet, och jag ska slänga mina gamla... Tror jag...
4+5. Eehhhh ja nu hatar ni mig ännu mer(Käften Kicki, jag vet, hahahaha <3). Jag älskart!
XOXO

I wanna make it wit chu

Jag pressade nyss ett finger i ögat. Jag halkade omkull på isen. Jag slog upp en nagel på jobbet. Jag smällde handen på en sån där larmnål IGEN.

Fuck!!!!

Sex me up, And I'll sex you down


Jag borde vara strikt förbjuden att ha på mig färgglatt.
Skor Din Sko Strumpbyxor Vagina Tricot, och ja, jag har strumpor under strumpbyxorna. Fråga inte.


Jag har så mycket pengar. Jag vill kräkas av lycka... Samtidigt som min svåra shoppingabstinens sätter in, och nu är jag i princip så pass desperat att jag funderar på att råhandla på ASOS och Forever21. Nu! På en gång!
Hello Kitty-klockan och ett par nya skor imorgon. Möjligtvis ännu en jacka som jag kan överleva detta väder i och en snygg väska. OUFF! <3 <3 Smyckena på Ur & Penn som jag dreglat över, aaaahahahahaahahah! Nu kommer jag somna lycklig.

Imorgon: Först jobb, sen shopping, sen Cissi, sen Bio.

XOXO

Boom boom boom, Boy I look so sexy!

Oh. B(u)y the way. Jag är hjärnskadad. Frustrerande mycket så.

På jobbet trakasseras jag med värdelös RnB från morgon till kväll, med wailande och skrikande divor eller mörkröstade män. Vid ett tillfälle ropade en kollega förtvivlat ut: "Vad är det för fel på lite soft rock!?"
Jag har typ redan lärt mig alla låtar, jag ska ge er några memorabla quotes som bevis.

- "But you should treat he like a Laahadahhaay!" Cim nu kan du aldrig skaffa en Lady-tatuering, jag dödar dig.
- "I'm not addicted to sex, but if you sleep with me, You might me!"
- "Emelieeee! Why can't you see! Emelieeee!! We have to bEeEee!!"
- "Because it's a BeaaUUuUuUtiFuuUuUul, It's a beautiful disaaAaaAastEeEr!"

  
Zaras världsDJ har även en svår fetisch på Sugababes, All Saints, Shakira och Destiny's Child. Vid fåtal tillfällen har det kommit lite Britney Spears och Lady Sovereign, då kan jag jobba lycklig.    
Nu sitter jag och lyssnar frivilligt på Beyoncé. Det är något svårt fel på mig.
XOXO

We don't like Becky anymore


Fashiontoast

Bara the fact att hon är halvasiat får mina Nippofilnerver att gå bananas.  Tänk om jag var halvjapan, lång, smal och brunbränd i Californien, eller ännu bättre, Miami med alla mardrömsväckande rika gubbar i pastellfärgade skjortor.  Jag skulle ha på mig porrskor, leopardpäls och Vivienne Westwoods Armour Ring hela dagarna samtidigt som jag skulle texta som en besatt med min rutiga Sidekick. Som Nana.

Jag snackade med Tove senast igår om att låna några sedlar av henne. Nu måste jag det. Fuck sake. Jag behöver skor och nya kläder. Nästa månad får det bli en mobil.
XOXO

If you knew my story word for word

Det känns som att jag har sand i ögonen, mitt nyckelben kliar, jag har sårskorpor i näsan och mina fötter gör nästan lika ont som mitt huvud.

Jag är i behov av nikotin.
XOXO

Insane in the membrane

Mamma: Den är dubbelt så dyr men hälften så billig!
Jag & Torleif: ... LOOOOL!

I like a girl with caked up make up

Jag har syndat mer. Men Torleif säger att det är okej, så det är okej. Och åh, jag handlar i så läskiga affärer, men jag säger att det är okej eftersom jag inte haft pengar på ett halvår.

1. T och strumpbyxor - Vagina Tricot
2. Tulpankjol - Monki
3. Le Boyfriend Blazer- Vagina Tricot
4. Ring och ring - Ur & Penn
5. Leopardkudde
6. Neeej, jag kunde inte motstå et till satinpåslakan, detta prickigt, som ni möjligtvis ser. Doktorn säger att jag ska byta påslakan 3 gånger i två veckor, så jag får faktiskt lägga cash på det utan att skämmas.
7. Jag har en fetish på Lemonade, och den här från Waynes var fierce! Jag downade den på en rast.

Idag på jobbet skrattade Daniel åt mig och Carola (!!) handlade av mig  i min kassa.

MacintorskfittanMolly: Vad gör dy nu?
My: Jag försöker kontrollera allt. (ctrl+A)

Nostalgia

Inlägg från tredje februari år 2007, från min gamla blogg.

Den här veckan har varit heeeeelt störd. Vi har skrattat ch skrattat och skrattat, och gråtit av skratt. 
Vi har slagits dagligen, (Idag kastade Tammy en mandarin på mig, jagade mig med en nyckelkedja efter jag slagit henne med en hårsnodd. I panik sprang jag först in i en stol och förvirringen var stor. En sekund senare slog jag ögat i fruktkorgen, sen var det krig.)

Vi var på äventyrsbad, vi har spelat dataspel (och vi blev helt störda, Tammys vänner skrämdes). vi har åkt och köpt godis kl 3 på natten i pyjamas och fick en hel del erbjudanden och önskemål att komma till vårat party. "Händerna på täcket nu brudar"

Vi höll på att irascha med bilen, vi(jag) var "aningen" överförfriskade, vi har beordrat främlingar att åka rutschkana och blivit spanade av 10-åringar. Vi blev attackerade av alkisar. Och bartenders.
Vi såg The Notebook och gav varandra lite kärlek efter en hemska filmen. 

"Hur långt ska vi gå?"
"Det är precis därframme."
"Vad?"
"Vid människorna"
"Jag ser inte ens vägen"
"... Skärp dig för fan."

Coach Whitey om Nathan: "Tim, He's your girlfriend, where is he?"

"Hallå det är tammy" (Nyvaken knarkare)
"Heeeej det är Miranda!"
"...Drömmer jag?"

Tammy: "Men vilken jävla idiot, kan den köra om eller?!"
My: "T... Heeehhhh!! T!! TAMMY!!!! v-v-v-v-v-v-v-v-v-ägen SMAAAAAL"
Tammy: "OoOooojhh"
(alla livrädda adrenalinungar)
Kim: "Ehhh... Regel nummer ett när man kör bil: håll ögonen ÖPPNA!" 

My: Haha!!! Krocka och dö, krocka och dö, krocka och dö!
(Två bilar krockar på TVn och alla förare blir rejält skadade" 
Tammy:...
My: ....

"När jag kom hem hade jag tre olika sorters huvudvärk."


Sometimes I just feel like strangling myself.

And in my sleep I think of you

Igår dansade vi till den här gamla på Debaser. I must say, den är fortfarande grym, om inte fiercer nu än då?!

PS. Jag har uppdaterat mina länkar till höger i sidfältet. Säg till om någon eller något saknas. Jag är bakfull och efterbliven.

It's a one way ticket to a mad mans situation


Jag dör. Det finns få serier som är så bra som Menage á 3.
Det är så himla bra.

Just shut up and let me go, this hurts, I told you so!Debaser.

Walk this way


Jag sitter och gråter av... Jag vet inte vad! Det är det SÖTASTE, SÖTASTE, jag någonsin sett! <3 <3 <3  Och den piper!
Jag ska verkligen ha en Pomeranian snaart.

You see me rollin' pumpin' Limp Bizkit!

Dom ville inte ha mig på Le work idag, det finns tydligen absolut inget att göra där, så nu får jag VÄRSTA långhelgen på tre dagar! How nice is that?!  Jag var dock inställd på att jobba..!

Men nu vart mitt humör istället sådär ni vet, som bara mitt humör kan blir, först pepp, sen på två sekunder händer något och humöret kastar om som en Westernhäst, så nu vill jag döda av ilska, utan anledning. Eller jo, för att pappa inte ville åka till Jysk, men jag är för cool för att erkänna att ett sådant litet nedslag får mig arg.
Och Gothpower ska inte med ikväll, jag fick en törn i hjärtat när jag var två sekunder från att skicka kvällens festplaner till henne i ett text, med förfrågan; "När kommer du vara inne?"

Molly agerar städtant i huset och jag har låst in mig i mitt rum tills mamma kommer hem.

Hnnnnnnnnnnnnnnnnnngggggggghhhhhhhhhhhhhhhhh!!!


And I always sleep with my guns when you're gone


Fotograf: Sally Mann

För ganska längesedan fick jag en anonym kommentar, där det stod "Cus you're a material girl...".
Jag har tänkt på det lite sen dess, och jag är verkligen en material girl uti fingerspetsarna.

Nu när min far har varit god och skänkt en massa pengar, har jag kunnat shoppa lite som ni sett. När jag vaknade på morgonen kändes mitt liv lite lättare bara för att jag ser mina nya randiga påslakan, och när jag tittar på mitt nyfärgade hår i spegeln eller briljerar med min nya ring så blir mitt liv bara värdare att leva. Jag lever för materiella ting. Jag förälskar mig i materiella ting. Det är liksom ingen shopoholicism över det hela, utan det är som små kärlekshistorier.

Vem annan skulle kunna ha en väskkompis vid namn Sixten, som är en ful shleten gammal hest, bara för att han finns?

Breaking the habitIdag vart det som sagt ännu mer kortdragandes, men med Fröken Holmberg istället, eller, Kicki E Britt Hel Holmberg, som hon numera heter.
1. En vinkaraff, fast mor och far tror snarare att den är till för likör. Inte för att det spelar någon roll för att den är så jävla snygg.
2. Need I say more?
3. 2 Latteglas från Insidks.a Kataffren var 79pix på ta dos betala för uno, så dom där fick åka med.
4. Inpackning
5. Mina två levebröd, som är ungefär lika viktiga för mig som O. Dry Shampoo unt Clarins Water Proof Mascara.

 

Ringen fyndade jag för 5 riksdaler.
Och jag har numera gått tillbaka till mina roots. Hårfärgen hette Helsinki och jag är normal nu.
Suck on that! Ayayayayayayayaya!
XOXO

Baby I got your money

Jag har handlat mer saker idag. Igår visade jag ju inte ens hälften i bloggen, Jag raidade apoteket och inhandlade massor av svarta benkläder. Idag vart det ännu dyrare, jag tänkte visa upp allt senare. Uh. Men Torleif sade att det var okej, så då är det okej.

Men, det var inte det jag skulle skriva. Det jag skulle skriva var att jag är socialt handikappad och efterbliven när det kommer till servicesammanhang. Idag:

Jag: Tack så mycket!
Kassör: Tack Tack!
Jag: Nej Tack!
XOXO

I had visions, I was in them, I was looking in the mirror to see a bit clearer, the rottenness and evil in me


När jag ändå var i farten, lixx. 
 Jag och Tove var höga på shopping, när hon mötte upp mig since Cim dissade mig (<3), så vi införskaffade inhale sticks och Monster, fast i detta fall "Knäppskallar". Knäppskallarna var en besvikelse! Jag känner mig snuvad på konfekten! Marsipanen var hård och insidan mjuk. WTF! Monster FTW, Go die Knäppskallar!!!!
XOXO


Jag pimpade min Almanacka innan jag började på Zara. Iz ze nize za?
Ja bah lixx snodde ihopet af en gammal Philosophy-ask.

You're just a midnight snack. Don't talk back..!

Denna dag har varit ytterst... nostalgisk, av en weird anledning. Jag och Cim traskade runt och var cranky och drog våra kort i alla kassor vi såg. Malin har åkt nu och tanken är för orealistisk för mig att kunna greppa än. Jag känner mig plötsligt fruktansvärt ensam, trots att jag har kvar resten av mina loves i Svearike. Plah. Mer Emo-ness senare eller på BDB.

1. Påslakan in Le Satin, Jag ska leka Tim Burton och sova snart.
2. Les DVD, American Psycho unt Edward Scissorhands, två av filmerna jag länge sökt och nu kan bocka av livsslistan. Lucky me! Jag och Torleif köpte även El Dorado, en tecknad film från Dream Works som är så jääääävla bra. Men jag är för cool för att visa tecknade filmer i min blogg.
3.  Man kan aldrig få för många PJs. Och jag vet att ni hatar mig för att jag älskar  Sanrio och deras skapelser. But you know what? I don't give a fuck I don't give a fuck, I don't give a Shiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiit!!!
4. Den var så ful/läskig/fin/bra/popkonstig att den hamnar i uniformsbraxorna. Nu spenderar jag mina arbetande dagar med läppglans och kaffe. Inget vatten, inget lipbalm, ingen handkräm. There's gotto be an end!!

Got Love to KillGamla Gamla bilder från ESS @ ML, Med Emilia och Torleif i höstas.
Ni vet den dära "Lite mjölk, en skvätt kaffe"-kvällen.

Our time is running outNattens dröm.
Jag vandrade runt i en simhall med gröna gräsmattor och en liten kaotisk brygga, notera att detta var inomhus, gott folk.
På min axel hade jag en svart kanin, precis som den på bilden, den var fruktansvärd söt, och trogen. Om jag satte ner den på marken och den sprang iväg, för den var folkskygg, kunde jag ropa och den kom springandes och hoppade upp på min axel och satt där igen. Så söt. Sen var miranda där, men hon såg ut som hon gjorde när hon var tom-boy, med cykelbyxor, bakåtvänd keps och aldeless för stor piké tee, och hon var LIVRÄDD för min kanin. Hon försökte till och med dränka den once! Miranda, hur ska jag tolka det här?! HATAR DU MIN KANIN?! Hands offff!!!!

Jag fattar inget. Men min kanin var bäst, jag vill ha ett djur.
XOXO

Cus everything that you thought I would be is falling apart right infron of you

Idag stod jag bakom kassan och galgade massa babykläder medan Sally stod bredvid och fifflade med pärmarna. Jag lade alla snyggt på en hög och sträckte mig sedan efter en ny galge, och tjoffs! alla barnkläder ramlar ner i papperskorgen.

Sally: LOL
Jag: LOL
Sally: Du behöver inte slänge dom där!
Jag: Nähe?! Förlåt då!!

Så fick jag gräva babykläder ur papperkorgen. Och fuck vad sent det ääärrro!! Jag ska upp och jobba early imrogon, måste sova snart!
XOXO

There's only two kind of people in the world, the ones that entertain, and the ones that observe

Du vet att du är körd i huvudet när du desperat försöker logga in på SL.se med dina BDB uppgifter. Jag är körd i huvudet.

Men samtidigt är jag så jävla gryyym så det gör inget.
XOXOMin hjärna är som tvätten i en torktumlare

Idag var arbetsdag #2...
 
Jag vet inte hur det går, jag behöver chilla på saken. Gya! Men jag är ledig imorgon i alla fall, vilket kommer vara ganska trevligt så jag kan smälta allt jag lärt mig, samtidigt som jag borde jobba så jag kan träna in det mer. Idag fuckade jag och en annan till det ganska totalt, men jag skyller på att alla andra fick gå på en kassakurs i en vecka men jag fick en hetsig kassagenomgång i 5 timmar. Och dagen efter det ansvar över en hel avdelning unt kassa. iiSolo para me!!

Deal with that motherfuckers!! AaAAAahahahaaAAhaahaaHAA!  <- Som Chris Crocker
XOXO

Oh god Oh god Oh god Oh god Oh god!!

Mer partybilder Arken. Tagna av mästerfotografen Josefine. <3

XOXO


Chasing the ghost of a good a think

Mahh... Jag är så fruktansvärt uttråkad, eller rastlös eller irriterad eller hur man nu vill uttrycka det.

Allt jag vill är att spola tillbaka tiden ett halvt år, samtidigt som jag vill att det ska gå ett ytterligare med en fingerknäppning. Det händer för mycket saker för mitt huvud att copa. Hng. Gah! Slow it down! Hurry it up!

Jag är nervös inför imorgon, har bihåleinflammation igen,  vaknade för två timmar sedan och mitt dygn är held fucked. Maaah! Shinde Kudasai!!

I wanna make it wit chu

Det blir ju inte mycket till fest för en fattig sork som jag, eller om det blir det är jag en loser som glömmer min kamera. Men igår tog jag faktiskt 3 bilder. Wooot Woooot!

1. Sandraw and CD in da house! Is it only me, or are they trying to have sexual intercourse with the camera?
2. Cim is enjoying one of the marvelous priveliges of being friend of Ms. Isacson Landquists, that is groping her juicy bottocks never the less. 
3. Lady Bella and Lady J, suffering from severe lack of alcoholic beverges, while showing off their destructive hotness!

As you might notice, pictures of my silly face is not included, and that is not a cause of vanity but a mere coincidence, though I desperately tried to avoid the cameras, especially mine, not to be seen as the camwhore I usually am. The lack of pictures containing my wife feels more like a crime though. My sweet sweet wife.
XOXO

I'm like a firecracker, I make it hot, then I put on a show!

Ibland är jag bäst. Typ som idag. Jag höll på att gå igenom min garderob, färgkoordinera mina strumpbyxor,  vika jeans och galga klänningar. En blommig kreation, den på bilden, dignade ideligen av sin billiga IKEA-hängare med ett vackert fall till på golvet. Det krävs ett stopp!  tänkte jag och skapade det.

Jag är smart, du är dum. Och jag fick en fin galge på köpet.
Love ya!
 XOXO

I don't wanna dream about all the things that never were


 1. Vår vackra julgran.
2. Björn Gustafssons Livsverk!
3+4. Hemstickade skönheter af älskade moster!
4. Böcker, The Godess Guide och Nattvakt. (På Nattvakt baksida står det; I en värld där 99,6% av mänskligheten är monster, och 0.04% som vi, är det vi som är monstren. Det är så bra att det skrämmer mig.)
5. Plumping Lip gloss, WetnWild, Parfym Library of Fragrance och armband
6. Godis
7. Världens snyggaste lapp?


That's my christmasgifts for you, fick inte riktigt med alla dock. Men skärmen på sista bilden är också newieh, Den är i princip lika stor som min TV! Woo wooo! Papi <3. Och den vita lampan bakom David var också en X-masgiftie!


You know that I could use somebody


Jag vill ha sommar, bara ben, varm hästpäls och fnuliga mular i min nacke. Jag mådde dåligt för Vidjas skull när jag hörde hur högt fyrverkerierna egentligen låter under aftonen. Och jag saknar Freyja! Maaaah! <3 <3

Ahahaha you can't kill me Louis

Massor av kvällnes magnifika citat. Jag citerar.

My: Åh... Får jag fråga vad som ligger i skålen?
Kicki: Äh det är Lidl.

My:
Det är bara att säga att jag hade den i fickan men inte var där.

Kicki: Jag trodde du sa, Han är i alla fall jävligt snygg, det är en sax som är säker.

My: Jag kan googla.
Kicki: Du är försökskaninen, och jag sätter på.

My
: Ja. äh... Min faster Pier.

My: Asså det är helt så här OohHOhhoho

Sen blev vi attackerade av en sneknullad fyrverkeripjäs och vi är nu skadade för livet. Det glittrade under balkongen. Vi  trodde vi skulle dö. Skräck.

Vad som tål att tilläggas; vi är deadly sober.
XOXO

RSS 2.0