And she doesn't take them off while we're tearing up the covers

Favoritcafé: Baresso vid Södra Station kvällstid eller Café Moda på Drottninggatan dagtid.
Favorittidning: Instyle och Nylon.
Favoritplagg i garderoben just nu: Just nu... Det är nog min den där nya mörkgrå hoodien. Geez hur tråkig få man vara. Nej jag ångrar mig!! Jag köpte ju förbövelen en kofta igår, som är korallröd med stjärnor på. Den.
Byter gärna garderob med: En mycket mycket rikare version av mig själv!
Vanligaste färgen på mina kläder: Oj. Jag tror alla färger är ungefär lika förekommande, typ en av varje, annars mycket svart.
Sminktips till allmänheten: Lipgloss lipgloss lipgloss. Och knalllila ögonskugga. Och massor av Kajal!
Mitt rum kan beskrivas som: Ett inferno av Kleenex, shoppingkassar och smutsiga kläder. Det kan beskrivas som helvetet.
Mig själv med tre ord: Impulsiv, besatt och beroende.
Jag tränar: inte. Men viker en hejdundrans massa kläder och promenerar. 
Jag ville bli när jag var liten: Polis
Nu vill jag bli: Rik
Humör just nu: Sådär sprittande rastlös. Hng!
Är det nåt du absolut inte äter: Kött, baby, Kött.
Hur många kuddar sover du med: Två
Morgon- eller nattmänniska: Nattnattnattnatt. Människa.
Sparare eller slösare: Svårt fall av slösare
Bästa film: Oh jag kan aldrig svara på den frågan. Det beror på humör, tillfälle och sällskap. Men jag är ett fan av Tim Burton, Studio Ghibli, Quentin Tarantino och alla filmer som involverar Jason Statham. Sen gillar jag ju i princip samma typ av film jämt. Eller nä. Åh jag vet inte. Tove vet. Det jag går efter i filmväg är dialogen. You've got me if you got the dialog straight.
Hur många barn vill du ha när du blir stor: Jag vill inte alls ha barn. Möjligtvis en flicka och en pojke, men de kommer få en jävla massa namn var och de ska vara tvillingar. 
Bio eller promenad: Bio
Är du kittlig: Det beror på humör.
Största svaghet: Jag dömmer folk riktigt snabbt och riktigt hårt, och jag generaliserar fruktansvärt mycket. Jag är förvirrad och klumpig också. Avgör ni vilken som är största svagheten.
Det här är jag bra på: TV-spel, mode och fjäska.
Chips, morötter eller godis? Jag skulle hemskt gärna vilja svara morötter, men ni skulle förstå att jag ljuger.
Stökigt eller välstädat? (ditt rum) : Inferno remember? Det enda jag är riktigt picky med är att byta påslakan thrice every two weeks.
Kaffe, te eller inget? Te måste jag säga. Kaffe på take away eller special occasions. Special occassions betyder Starbucks, Puccino och fikor.
Har du en besatthet? Lite förmånga faktiskt. Jag är en sån där människa som blir besatt av det jag håller på med för stunden men kan förtränga det några veckor senare. Just nu är jag besatt av Kit Whitfields Nattvakt, trots att jag läst ut den, jag har inte hittat någon ersättning än. Innan dess var det Natsume Yuujinchou, och innan dess var Robert Jordan min svåra, svåra, svåra besatthet. Jag hakar även upp mig på låter, och nu är det Pokémon Battle Trainer och Le Loup - Outside this car, The end of the world. Den sista är en helt fantastisk sång. Helt makalös. Jag har även en tillfällig fetisch på mememolly på Youtube.com, jag kollar om hon uppdaterat dagligen. Beat that with a baseballbat!
En pryl du är beroende av? Tim.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0