Amazing

Åååhhh idag vet jag inte ens vad jag ska skriva. Klockan är 03:36 och jag kom just hem, Mitt arbetspass var 09:45-20:30. Men sen fick jag och Kicki damp och gick ut för att festa. Oja följde med <3, och på nya Stress, kolingsborg, träffade vi Amelie & Co. Så jävla nice kväll, så jävla mörbultade fötter.

Nu måste jag verkligen sova tror jag.
XOXO

I'm in Miami trick

Egentligen måste jag gå och lägga mig, jag ska upp om cirka fem timmar, men jag har inte ens börjat skriva dagsplaneringen än och min mage kurrar av hunger. Jag längtar till min lunch imorgon när jag ska äta riktig mat.

Men innan jag sover, jag hittade just dom här, jättegamla bilderna på mig och Tammy på min Myspace. Åh Tammy! <3

Do I look like a slut? Uhu. Shut up.


Cobrasnake

Ohhh Jag är så djävulusiskt rik! Jag vet att alla vill döda mig nu men jag kan enbart tänka i shoppingbanor. Och jag är bäst på mitt jobb och inventering. Idag har jag jobbat 9 timmar, imorgon blir det 11,5 timmar, jag både öppnar och stänger! Underbart. Not.

Idag kom en av managerna som jag är lite småkär i för att han är så... Jag vet inte, han svär, ryter och är allmänt ondsint. Och så ville han att jag skulle kopiera en diskett i datorn åt honom, samtidigt som han försökte prata spanska och drog en annan diskett i kortläsaren där kunder betalar. Jag blev så lycklig, det är inga människor som skämtar på mitt jobb, förutom jag på min egen bekostnad. Typ som när jag visar upp vilken vacker Galg-mobil jag skapat. Eller när jag frågar helt knäppa saker. Men han manegern, brukar ryta "MYHH!" och skrämma slag på alla kunder när jag ska kopiera disketter och ge honom 3:or. Och mina kollegor tror att jag är kär för att jag fnittrade för mig själv när han gått.
XOXO

Three wishes


The kids are alright. The kids aren't alright, the kids don't stand a chance. Kickis iPod.


I fredags åt jag ljuvlig middag med Cim på standardfiket Baresso, för att sedan slå oss ner på Söderhof (Jag förstod för första gången i mitt liv  vad Hof betydde) med natursköna Mikaela för vin, öl och Bacardi Breezers. Jag älskar Badrdi Breezer.

Imorgon står det 14:00 - Evigt på mitt schema, och jag ska inventera igen. Jag är in charge af kassan och får den svåraste biten att hålla reda på. Fuck it. Oh min Kicki började på mitt jobb idag, det ska bli awesome att ha en kollega som jag kan skvallra och after worka med.

Nu borde jag läsa min pålurade bok, En Shopaholics Bekännelser, som är oroväckande lik min egen tankegång, och sedan sova.
XOXO

Marina Gasolina


Mitt hjärta sväller av kärlek när jag ser det här. Jag vill. Från The Whisper of the Heart, Studio Ghibli.

Jag gick och lyssnade på den idag medan jag kämpade mig igenom den tjocka snön i klackskor och skinnjacka. Plötsligt blev världen så himla mycket bättre och vackrare. Så fluffigt att jag nästan blir galen och vill döda.

You're a dirty girl! dirty girl!

Jag ve tinte riktigt vad jag ska blogga om samtidigt som jag har massvis att skriva av mig om.

Men jag gör det enklaste, skriver om shopping. Idag köpte jag en Tunika eller blus eller vad man nu vill kalla det, en marin blå med broderier i ljusrosa och gult från Zara woman. Dom kom från Spanien idag och var nersatta från 549 pix till 79pix. Jag ser ut som en lamaherde med den på men det gör inget!

Imorgon ska jag jobba som vanligt.
XOXO

Born to me cheap

Jag vet inte varför jag är så himla nervös?!
Jag har på mig fula kläder och skramliga armband. Jag har inga kläder.
XOXO

What the hell is wrong with me


Fashiontoast

BTW, Jag  vaknade 13:45. Jag lade mig klockan 01:00. 13 timmars sömn wooot woot!

Clash City Rockers

Nu ska jag börja den vårliga urstädningen av min kvalsterpackade garderob. Jag ska vara hård och slå mig själv på fingrarna med en sylvass linjal om jag fuskar! UT UR MIN GARDEROB GAMLA KLÄDER!

Nästa lön kommer försvinna på 1 dag. Jag ska köpa Mobil, iPod, och förhoppningsvis den där söta lilla älskade underbara vackra Noen jag hittade på Tradera. Fast jag egentligen inte borde, men som jag sade till Mica härom dagen, jag behöver en dyr väska. Och mitt hjärta slår som en trumma bara jag tänker på den.. Hnnnggg! Så det är såhär det är att vara kär..!
XOXO

You and me in a photobooth

Jag skulle kunna lägga mig ner på en stenhäll med huvudet upp och ner och en yxa mot nacken och somna. Så trött är jag.
XOXO

Time to get Serious


BoA

Jag vet inte vad jag gör uppe. Jag är så trött att jag kriverar. Idag var kul. Imorgon ska bli kul, trots att jag trodde jag skulle få vara ledig. Men icke. Får fredag OFF istället, Luxerious!

Jag, Josephine och Kicki hängde på Media Market idag och jag köpte en locktång, hittade ett par hörlurar, iPod och Mobiler osm jag vill ha men inte införskaffade. Åh. Varför är jag inte miljonär.
XOXO

Prince Harry, I'd like to marry

Jag såg just Jessica Stroup eller vad fan hon heter, som spelar Naomi i 90210, i ett par tights med vit framsida och svart baksida. Jag dog lite. Fy fan vad snyggt, jag såg ett par kopior på Vagina Tricot härom dagen, jag tror fan att jag måste ha gudaskapelserna nu. Jag kommer se ut som en tvåfärgad säl. Eller Koifisk.
Jävla NylonTV.
XOXO

This could be the end of the world, smoke and curls and the screaming bells

Alltså ÅH! Jag sitter och bubblar av lycka. I tre veckor har jag letat efter en nedladdning av Le Loups låt Outside this Car, The End of the World. Idag fann jag den! Lyckalyckalyckalyckalycka! Jag fick hela The Throne Of The Third Heaven Of The Nations' Millennium General Assembly-skivan.


Friendly Fires

Jag fick även Los Campesinos! skiva på köpet. Hur mästerlig är inte den här låttiteln: This Is How You Spell, "HAHAHA, We Destroyed the Hopes and Dreams of a Generation of Faux-Romantics" . Och har ni hört BoA - Eat you Up, Japansk/koreansk RnB? Och Torleif gav mig en massa Friendly Fires och CK igår.

Mood: In love!! Bubbly! Awesome! Prepared!!  YOU AND ME IN A PHOTOBOOTH!

Must be the reason why I'm king of my Castle

Gemma Ward & Lily Donaldson
Jag blir aningens frustrerad av mig själv! Jag satt och klickade igenom utbudet på CDon.com och sen tryckte jag Bekräfta order. Bara sådär? Tur att det bara låg en bok i Varukorgen, annars vet jag inte vad som skulle hänt.  Jag skulle väl köpt deras halva DVD-lager utan att blicka, och även det av misstag! Me and my eager fingers.

Då var man snart 68pix fattigare och En Shopaholics Bekännelser rikare. Dom försöker få mig att läsa "Män som Hatar Kvinnor" men jag kan inte för att författaren är svensk. Jag kan inte öppna den utan smaken av kräks i min mun.

Hahahaha.
XOXO

Because I'm a hustler

Idag har jag jobbat hela dagen, min grymma lön med dubbel OB är inte att leka med vill jag lova. Mina kollegor har skrattat åt mig för att jag är så förvirrad och säger så konstiga saker, jag har sjungit högt till Backstreet Boys och dansat för Sally till Britney Spears.

Nu tittar jag på djursjukhuset och bloggar från Mammas Laptop med Mamma i soffan. Lasagne till middag!

Jag har köpt massa pärmar och skrivblock idag. 1 pärm och 2 block, rättare sagt, nu ska det bli ordning.

XOXO


In the Kingdoms of a bright blue heaven
My <3 Kicki <3 Öl <3 Party <3 2007 <3 Svart <3 Nostalgia <3 Alkohol <3 Svartvit <3 Ace <3  Misfits <3 RockNRoll <3 Rage Against the Machine <3 Stripes <3 Gamla Stan <3 RödFruktigSötSurDrink <3 Astma <3 Paisley <3 Polish <3 Headband <3 Fyllerammel <3 Fyllesvammel <3 Fingrar <3 DJ <3 Tunnelbana

Kicki
XOXO

This could be the end of the world


Peaches Geldof

Jag kom precis hem från en underbar kväll spenderad i Cims säng (Tolka som du vill, hehehuehuehehee). Vi kollade på Dirty Dancing och dippade chips. Det första som hände när jag kom innanför min dörr var att det började tjuta  i mina öron, kanske var det saknaden av för hög musik som upprörde dem. I nästa sekund förjar det kännas som om jag har fått Rabies, och jag vill klia mig ut ur min hy. Jag kastar mig in i duschen för att tvätta bort anfallet och där. Där har jag en centimeterstor kula i armhålan. En stenhård dank av valfritt kroppsligt material. Den är sjukt obehagllig även om jag inte misstänker den. Min hals värker, mina ögon känns som sand och mitt huvud dunkar.

This could be the end of the world.
XOXO

Jävla tjuvar va! Dom snor min saft! Nä nu jävlar!

Jag satt nyss i det obekväma bussätet och höll på att spricka. Tårarna rann och jag kunde verkligen känna hur blickar fästes på mig när jag satt och skakade. Av undantryckt gapflabb.

Jag kom och tänke på "Hej tjockis, Vah?!" från Sagan om Saftkalaset. Altså fyyfan. Så jävla roligt.

Men! Sagan om Saftkalaset är borttagen från youtube! Vad ska jag ta mig till, ahhhh! Den var mitt allt i livet.

You look like me on Sunday

Alltså. Jag i ett nötskal.

Jag köpte ett par skor på H&M, svarta tygskor, som jag skulle ha/har på jobbet. I butiken blev jag lite surprised i min lilla låda, att storlek 38 faktiskt gick på min fot. Utan vidare tankar eller prövningar betalar jag i kassan.
Idag har jag struttat runt i dessa en storlek för små skor på jobbet och servat kunder och managers. Fy fan i helvete vad mina tår värker. Jag är dummare än tåget och mina kollegor skrattar åt mig.

What the hell. Ett par svarta tygskor i storlek 38 bortskänkes för en billig peng. Fucking hell! Jag får köpa nya imorgon.
XOXO

You might think that I'm a playah but you're completely lost


Marisa Miller

Som vanligt är jag ute i sämst tid, jag sitter och blåser på mina nudlar fast jag måste gå till bussen om 10 minuter. Bah!! Min dagsplanering är helt vild, det fanns inte nog med rader att skriva allt på, så det är en massa "&" och "+" med. Jag fick till och med ändra överskriften frånTursdack, till Tursdack - Sundag.
XOXO

And she doesn't take them off while we're tearing up the covers

Favoritcafé: Baresso vid Södra Station kvällstid eller Café Moda på Drottninggatan dagtid.
Favorittidning: Instyle och Nylon.
Favoritplagg i garderoben just nu: Just nu... Det är nog min den där nya mörkgrå hoodien. Geez hur tråkig få man vara. Nej jag ångrar mig!! Jag köpte ju förbövelen en kofta igår, som är korallröd med stjärnor på. Den.
Byter gärna garderob med: En mycket mycket rikare version av mig själv!
Vanligaste färgen på mina kläder: Oj. Jag tror alla färger är ungefär lika förekommande, typ en av varje, annars mycket svart.
Sminktips till allmänheten: Lipgloss lipgloss lipgloss. Och knalllila ögonskugga. Och massor av Kajal!
Mitt rum kan beskrivas som: Ett inferno av Kleenex, shoppingkassar och smutsiga kläder. Det kan beskrivas som helvetet.
Mig själv med tre ord: Impulsiv, besatt och beroende.
Jag tränar: inte. Men viker en hejdundrans massa kläder och promenerar. 
Jag ville bli när jag var liten: Polis
Nu vill jag bli: Rik
Humör just nu: Sådär sprittande rastlös. Hng!
Är det nåt du absolut inte äter: Kött, baby, Kött.
Hur många kuddar sover du med: Två
Morgon- eller nattmänniska: Nattnattnattnatt. Människa.
Sparare eller slösare: Svårt fall av slösare
Bästa film: Oh jag kan aldrig svara på den frågan. Det beror på humör, tillfälle och sällskap. Men jag är ett fan av Tim Burton, Studio Ghibli, Quentin Tarantino och alla filmer som involverar Jason Statham. Sen gillar jag ju i princip samma typ av film jämt. Eller nä. Åh jag vet inte. Tove vet. Det jag går efter i filmväg är dialogen. You've got me if you got the dialog straight.
Hur många barn vill du ha när du blir stor: Jag vill inte alls ha barn. Möjligtvis en flicka och en pojke, men de kommer få en jävla massa namn var och de ska vara tvillingar. 
Bio eller promenad: Bio
Är du kittlig: Det beror på humör.
Största svaghet: Jag dömmer folk riktigt snabbt och riktigt hårt, och jag generaliserar fruktansvärt mycket. Jag är förvirrad och klumpig också. Avgör ni vilken som är största svagheten.
Det här är jag bra på: TV-spel, mode och fjäska.
Chips, morötter eller godis? Jag skulle hemskt gärna vilja svara morötter, men ni skulle förstå att jag ljuger.
Stökigt eller välstädat? (ditt rum) : Inferno remember? Det enda jag är riktigt picky med är att byta påslakan thrice every two weeks.
Kaffe, te eller inget? Te måste jag säga. Kaffe på take away eller special occasions. Special occassions betyder Starbucks, Puccino och fikor.
Har du en besatthet? Lite förmånga faktiskt. Jag är en sån där människa som blir besatt av det jag håller på med för stunden men kan förtränga det några veckor senare. Just nu är jag besatt av Kit Whitfields Nattvakt, trots att jag läst ut den, jag har inte hittat någon ersättning än. Innan dess var det Natsume Yuujinchou, och innan dess var Robert Jordan min svåra, svåra, svåra besatthet. Jag hakar även upp mig på låter, och nu är det Pokémon Battle Trainer och Le Loup - Outside this car, The end of the world. Den sista är en helt fantastisk sång. Helt makalös. Jag har även en tillfällig fetisch på mememolly på Youtube.com, jag kollar om hon uppdaterat dagligen. Beat that with a baseballbat!
En pryl du är beroende av? Tim.

Bleed it out

Här är hårkatastrofen(Med en väldigt, väldigt konstig pose). Ostylad, otvättad, oborstad, osminkad, osnygg. Fast det är en bra nyans nu i alla fall. Something to be cheerie about...

Och ja. Jag syndade rejält och köpte te för 175 pix. Bara sådär. Tur att det är löning om cirka 14 dagar. Uh. Och jag shoppade massmassmassmassvis igår. Nu ska jag spela The Sims och synda i form av djävulusiskt dyrt te, Coke och ostkrokar. Bara sådär.

My: Var den här fin?
Kicki: nja... Sådär...
My: Okej...
Kicki: -tar på den- ÅÅHHH VAD FIN!
My: ... HMpf?!
XOXO

I didn't come in you pete, I swear


Marisa Miller
Okej det ja gjorde var att klippa av mitt hår. Det är asfult fast det gör inget för det känns på något sätt i all sin fula prakt friskare! Speciellt när jag stjäl Toves anti-friizzz hnnggg förlåt!! Jag ska köpa ett eget.

Igår kom jag hem 05:30 och var så jävla full. Hemmafest is the reason for the season. Speciellt när man sitter inlåst i ett badrum med två stycken "likasinnade" kvinnor och pratar hemligheter i 4 timmar.
XOXO

Short life span

Jag är dummare än... Valfritt.

Jag var så uttråkad av min spegelbild. Vad gör jag? Tar upp saxen. Vad händer? Jag skapar mitt eget helvete.

Helvete.

I can't believe you forgot the magazines!


När jag var liten såg jag filmen Dogma i Dalarna. Då var den kul, kanske lite obehaglig. Nu, 10 år senare, skrattar jag så att jag gråter. Den är helt makalös. Jag var tvungen att pausa filmen för att informera er.
 
Och är det samma regissör som till Clerks? Randall var där, Jay och Silent Bob, och sen spelades till och med en Jackson5-låt.  Någon osm vet?

Whatever! Den är så jävla rolig. Nu ska jag duscha.
XOXO 

Pushing in the Pin


Miranda, My & Martin på F12

Hur kan det vara snöstorm två dagar på raken?! Det är Februari, då brukar man förfan kunna ha ballerinaskor!!
Jag vill ha ickesnöande snö. Det vita kan få ligga på marken och runt träden och i himlen, men inte i luften och i mitt hår.

Imorgon är det fest med Zorro-tema, och jag vill ha ett par häst-öron. Jag ska sy. Jag har shoppat igen. Fyskam.
XOXO

I've got my mind in the gutterXOXO

While the World Stood Still Around us


Jag har glömt vad jag skulle skriva.

With a heavy heart (I regret to inform you)

Hur arg är jag?! Såhär arg! <---------> 

Gossip Girl förstör all min musik för mig, först Kings of Leon(Okej det var faktiskt inte bara Gossip Girl), sen The Faint, och nu... Nu Does it offend you, Yeah?
Ååhhh varför måste det ske. Det är inte rättvist. I nästa avsnitt kommer dom väl spela Patrick Wolf och sen bär det av raka vägen till Nine Inch Nails eller någon annan gammal som jag älskat i hela mitt liv. Jävla Gossip Girl.
XOXO

She was a special girl


Mugen
Jag är fortfarande sjuk idag, jag har legat och snörvlat, hostad, svettats och vridit mig i mina skrynkliga lakan. Jag pratade just med le boss, och egentligen behövs jag imorgon, men jag tror jag behöver vara sjuk en dag till. 

This calls for some comfort shopping, don't you think? I'm thinking... New shoes, new products for my skin, and purrhaps a new dress...

Jennifer, btw, när du läser detta, Ska vi inte gå på premiären av en Shopaholics Bekännelser? plx!!??11!1
XOXO
 

Sheena is a Parasite


The Horrors - She Is The New Thing
Som jag just skrev till Robbin.

My says:

Det finns inget bättre än ordentlig Punk.

Robbin says:

Den handlar om hur lätt man tröttnar på folk

Robbin says:

She's a special girl you know,

the kind I'd hope to see,

hanging on a wall,

watching me cross the street.

I wonder how long it will be before I'm sick of her,

and I no longer care where she goes or has been,

because she's the new thing.
My Says:
Word.

XOXO


River in the Road


Adiam Dymott

Jag skulle vilja skriva; Jag mår som jag förtjänar. Men det gör jag fan inte. Jag förtjänar det inte, mitt liv går bra, jag är bra. Åh jag orkar inte vara sjuk, mina tankar blir knepiga att hålla i schakt och det jag är självtränad att inte se ter sig extra framträdande med infektioner i blodet.
XOXO

Fly me to the moon

I'm coming down with the worst fever and cold. Det känns som att jag har svalt hundra glödande spikar, min hals gör så ont, jag kan inte andas, ögon och näsa rinner. och mitt huvud bankar 

 Och nu ska jag iväg till jobbet.
Kill me off.
XOXO

Jag tänker stoppa dig

Veronica Maggio är kanske som bekant en av de enstaka artisterna jag kan lyssna på som sjunger på vårt (o)ljuva språk. Och vinnaren är...-Skivan lyssnade jag på hela sommaren men jag har inte sett den fantastiska videon till Stopp förrän nu.
Tittabaraaråå.
XOXO

I'm nothing special, in fact, I'm a bit of a bore


Natsume Yuujinchou
Jag har tittat på 16 episoder på 2 dagar, för att jag är så uttråkad och inte vet vad jag ska göra av min tid. Nu sitter jag och sjunger trots att jag har stört ont i halsen, jag snyter mig varannan sekund och det enda som håller humöret uppe inför morgondagen är min superba lön x2. Vi får se om jag orkar hela dagen. Eller jag måste orka hela dagen, jag stänger själv. Bah!
XOXO

RSS 2.0