Rah rah uhmama, rahma rahmama

"sexyemo1616 what kind of a name is that? u peice of cutting wrist shit go fuck ur self fagget and go suck gagas dick like u always do this song sucks who r u to tel me to lick my own nutsack HUH fagget emo bitch go hide from the sun"

Dagens bästa youtube-kommentar. HUH. Under Lady Gaga - Bad Romance.
XX

Nothing but a hound dogGott folk! På grund av långa jävla arbetsdagar och tröttsamma jävla kunder har jag inte haft någon tid att spendera mina slantar på realisation. (Med undantag för ett par snortighta haremsjeans från Zara).
Jag fick därför ett infall nere i OC och införskaffade ett plånbokssvidande armband från Humanity for all. Det är välgörenhet, grönt med "Freedom" som budskap och jag är sinnesrubbad och impulsiv. (Jag har gett så jävla mycket välgörenhet den här lönen)

Och ganska dum. Snart arbetar jag ihjäl mig. Freedom my ass.
xx

Let's have some fun this beat is sick

Oh my freaking fracking lord. Jag fick den värsta dödsångesten någonsin för cirka tio minuter sedan. Bomullsudden på en tops försvann inne i mitt öra. Geeeeez Louise. Men det löste sig. Jag har fortfarande adrenalinkick.

Bless

All the single ladiesAlltså. Jätteläskig bild.

Mister Sandman

Jag har varit på asskicking-humör hela dagen. Fuck vilket jävla liv jag har. Kan någon ge mig en miljard kronor att köpa nya kläder och prylar för så blir jag lycklig. Eller ge mig en lägenhet i Tokyo goddamnit. Gief gief gief.

Jag sitter och dansar i min säng med Balalaika i knät och massor av nysaxad musik. Först i början älskade jag Lady Gagas Just Dance. Sen HATADE jag henne, tyckte hon var dum i huvudet och hennes musik smaklös. Nu avgudar jag henne. She's god.

I like to make myself believe that planet earth turns slowly.

Bless in bliss.

xoxo

Damn girl

Fuck.  Jag kan komma på mig själv med att ta mina vänner "för givet", jag tänker mig känna dem, komma ihåg deras röster och deras ansikten, deras sätt att röra sig, och deras gångstilar, sitter präntat bakom pannbenen. Hur älskvärda och fina de är. Våra miljontals internskämt.

Så fluktar man på deras bilder på FB, och all tankeverksamhet som pågår i mitt huvudet kan sammanfattas med ett gigantiskt "Va?".

Det är egentligen helt sjukt hur många underbara, vackra och bra vänner man kan ha, men sedan när man ska kolla på bilder de blivit taggade i känner man knappt igen dem. Jag fick just ett styng av något.

Inte bara min förrymda australienare och min oslo-kusin, även andra personer.

Jag tror ni fattar. Jag fattar.


XX

Work work fashion baby


Fiona Paxton Necklace. model Lane. Site


Idag har jag spenderat min ststa dag off före julafton med att röja upp i vårt förbannade hem. Jag spelade även klart Bullworth Academy, så inget mer tourettes med dude-face, How's it haning och what not.

Jag bakade aldrig macaroner. Jag vill, och ska, men det ser aningens krångligt ut. Planen att övertala Torleif återstår.

Jag har tagit upp Gossip Girl igen, jag ligger på s3 e11. Halsbandet ovan är så jävla snyggt.  Jag vill ha. Gossip Girl är bra för min psykiska hälsa. Jag blir inspirerad, livsmässigt och klädmässigt. Jag har varit totalt död på inspirationsfronten, att tränas till coordinator har varit crap. Försök sätta ihop väggar och bord och kollektioner när det står still i huvudet och din mojo är någonstans, djupt begraven under byggnaden.

Love.
XOXO

Bermuda, Bahamas come on pretty mama


Macaroner från det där lilla bakery:t i Kingly Court

Okej nu är jag lugn och nerbäddad. Inga spöken, och massiva framtidsplaner.  One two woo woo!

Imorgon ska jag planera alla julevents klädslar, och kanske skapa lite smycken till mig själv. Jag ska baka jul-macaroner(Katastrof, någon?). Jag ska i alla fall researcha recept och sedan tvinga Tove att göra dom istället. Jag ska slå in julklapparna som är införskaffade och möjligtvis städa vårat regelvidriga, harmonifientliga hem. Man kommer inte in genom ytterdörren längre, för där står det 40 par jävla skor som om de ägde hallen. Oh hell no.

Nu ett avsnitt av Gossip Girl innan beddie.

Bless!
XOXO

PS. Jag halkade två gånger idag, en gång ner på knä som ett barn. Andra gången raklång på rygg i skogen. Mina systrar såg allt.


Bad romance

Jag har väldigt många aggressioner inom mig för tillfället. Jag tänkte lista några som är lite mer allmänna.

1. Ico. Ico! vilken förbannat jävla spel. Hardcore-gamerns bästa vän, jag har velat spela det i åratal, och när jag väl lägger tassarna på det vill jag skrika högt av ilska. Jävla jävla spel. Och dum som jag är måste jag klara det. Ni kan förvänta er många timmars aggro mot detta djävulens skapelse.

2. Nya Baileys-reklamen på TV. Vad. I. Helvete. I love my coffeee.... I love my coffeeee. (http://www.youtube.com/watch?v=zQzc2hRAjcc) Die motherfucker die motherfucker die!!!

3. Min fattigdom. Jag hatar att vara fattig!! URK. Och att köpa julklappar ingår i den här kategorin. Jag är välrdens lättaste människa att köpa presenter och klappar till, för jag kan verkligen få användning för allt, och jag gillar allt materiellt. Jag kan inte säga detsamma om någon.

4. Insomnia och horribla kommande arbetsdagar. Nuf said.

Nu tror jag att det spökar någonstans häromkring så jag ska väl sova eller något annat oinspirerande och oproduktivt. Fuck. Ass. Inget Bless eller XOXO!!

Baby I'm amazed

Jag glömde det bästa ordet från Bullworth Academy!

"DUDE-FACE!"

Im sure you'll be very happy here

Idag har jag spelat Tv-spel från klockan 10:00 till 18:00. Jag erkänner att jag var desperat rastlös framåt kvällen. Sedan, oförmögen att ta mig ur soffan såg jag både På Spåret och Skavlan. Pensionär now plx.

Jag spenderade några procentenheter med Jimmy och hans vänner i Bullworth Academy, och började sedan på mitt nyhemkomna spel Ico. Som var horribelt svårt, det slutade med att jag slängde ifrån mig handkontrollen, reste mig och gick. För att sedan komma in i huset igen och stänga av konsollen, utan att spara. Fucking ass. Så nu får jag börja om från början. Ico har i alla fall sitt vackra foto (!!!) att stoltsera med, medan Bullworth Academy ger mig smått tourettes med tonårsbanala skällsord, såsom "HEY DODE!" "MOOROOOON." "Oh my god, ew, Oh my god!" "I'm gonna beat you!!" "Greetings and salutations comrade!" "QUE PASAAAA!" "Why would Mr Hattrick call me a twerp?" "I've had it with you, you little brat!"

Okej done.
Bless
XOXOFeels like a sellout

"Oral fixations are considered to contribute to over-eating, being overly talkative, smoking addictions, overindulging in sugar, chewing on straws and toothpicks, and even alcoholism (known as "oral dependent" qualities). Other symptoms include a sarcastic or "biting" personality (known as "oral sadistic" qualities). Another indicator is constant nail biting and putting fingers in the mouth."  - wikipedia


Hrmmm...
Bless
XOXO

Meet me at the hotel

How's it hangiiin!

Inte för att jag själv är särskilt pepp eller rolig, men vad i helvete är det med folk nu för tiden. Jag orkar inte. Jag är så jävla trött, arg, grinig och hatisk, alla andra är otrevliga, bitchiga och tänker alldeles för högt om sig själva. On my nerves. Och jävla girly girls. Finns det något mer irriterande än fucking girly girls? Jag vill klacka dem i ögonen med deras egna fula jävla klackar. Och esteter. Huvaligen, dessa sellout, utstuderade, wannabe-esteter! BARF

Varför kan inte allt bara vara som förr. Nej, scratch that, förr var inte bra. Varför kan inte allt bara vara som... Jag vill?PLÖH.

Toodles
Love! Bless!


Greetings friend!Två tröjor från veckan som gått. Den översta från Weekday, den understa en gammal som jag trashade för jag vill vara som alla coola modebloggerskor.

Nu sitter jag och dör lite av jag vet inte vad. Min pappa har ockuperat televisionen, han tittar på något amerikanst crap, så jag kan inte leka med min senaste pojkvän, James Hopkins. Tove tycker han är svinful, men jag blir ju alltid kär i mina pojkar i spelen.


Jimmy och Gary. Bless.

Nu ska jag försöka göra något med mitt liv.
xx

RSS 2.0