I'm tired of using technology

Det känns som att det var en evigehet jag bodde där på Folkungagatan med BonLickiKicki. Det är sjukt hur snabbt man faller tillbaka i gamla vanor och sysslor. Det tog mig en helg att vara tillbaka till my old boring self once more.


Jag väntar på grillat till middag, ska strax skutta in och hjälpa till med matlagningen. En positiv sak med att flytta hem, loads better kostvanor. Istället för att leva på Naked Juice-bars smoothies, cigaretter, te och bröd så kommer riktiga måltider.

Jag är ganska pepp ändå. Balalaika trivs seröst bra med internetet, och mina nya sateen sheets and covers are extremely nice. Lite sådär nyinflyttadimittflickrumfastjagäralldelessförgammal-känsla.

Och by the way suckers, jag har så jävla mycket att packa upp.
XOXO

Click your high heels


Mitt liv är kaos för tillfället, och det enda jag vill är att leka med Balalaika och The Sims 3. Nu måste jag grooma mig själv och lägenheten, men först; Marsvin som äter vattenmelon.


You don't call the cops you call the firestation


Fuck a duck

Jag såg Ingloureos Basterds ikväll, premiärdag och allt. Jag har gjort en vlog om mina känslor för filmen som jag kanske publicerar, kanske inte. Men jag orkar inte skriva det när jag redan monologerat det i sex jävla minuter. Egentligen borde jag verkligen sova men jag MÅSTE duscha... Och sen vänta på att mitt hår ska torka, equals en lång natt. Nu duscha, sen resten av Black Lagoon, eller Sims3 tills mitt hår är vackert igen.

XOXO

Getting on the front of the busOkej jag är officiellt lycklig igen. Med min nya älskling Balalaika kan man väl inte vara mycket annat..?!
 
Balalaika balalaika balalaika balalaika balalaika balalaikaaaa

Balalaika är en Laptop

Rollin with the homies

Ett tag där hade jag allt. En bra bok. Ett TV-spel och en fungerande dator. Nu har jag... Inget. Jo, boken.

På torsdag lämnar Kicki mig för resten av tiden i lägenheten, och jag kommer vara rädd, rastlös och död. Doris, be good.

Datorn är död, så... SAYONARA FUCKERS!

XOXO

Oh Frankie what would you like me to do?Lend me some sugar, I am your neighbourBrandlarmet gick i lägenheten, jag och Kicki fick panik och förberedde oss för att utrymma.
Kicki:
Vad tar du med dig för någonting?!
Jag:  *Kollar vad jag har i händerna* Mina cigaretter!!

Då vet vi alltså vad jag prioriterar här i livet. Cigaretter framför DS, Mobil, iPodar och plånbok.

Senare insåg vi att brandlarmet var bara i vår lägenhet och ett tvättäkta mysterium.

Ain't no mystery why I'm in misery, Oh.

Jag hade en bra dag tills jag kom hem och hittade min trasiga Playstation-kontroll.

Nu vet jag inte vad jag ska göra. Jag vet inte vad jag ska ta vägen. Jag vill kräkas, så arg är jag. Mitt blod kokar, jag känner mig som ett instängt och plågat djur som bara vill bryta mig loss och skada någon. Smärta. Jag vill se er våndas. Jag vill att ni ska plågas.

Fucking fucking fucking morons. Jag är en jävla idiot. Från och med nu ska jag alltid köra safe, sound and boring. Alltid. Helgen kommer inte hända.

Can you feel it?

Att jobba heltid equals inget liv. Det fick vi ju bevisat, jag har blivit en bitter kärring som avskyr mänsligheten. Jag riktigt kokar av hat idag.

Jag hatar människor. Jag hatar kollektivtrafik. Jag hatar alkohol. Jag hatar kassörer och biträden som är dumma i huvudet. Jag hatar folk som får betalt utan att göra sitt jobb ordentligt. Jag hatar mat. Jag hatar personer i min omgivning. Jag hatar mina kläder. Jag hatar cigaretter. Jag hatar allt jag gör. Jag hatar astma. Jag hatar sängar. Jag hatar text. Jag hatar den här datorn. Jag hatar mina tjocka fingrar. Jag hatar allt jag älskar. Jag hatar idioter som svarar med "Vaa..?".  Jag hatar folk som är så förbannar jävla sinnessjukt oförsiktiga. Jag hatar Ipred. Jag hatar min rygg. Jag hatar folk som lägger sig i. Jag hatar respektlöshet. Sist, men inte minst, jag h.a.t.a.r alla dom där dumma jävla falska fittorna som vandrar på denna jord.

Shinde kudasai, fucking idiots.

XOXO

Who's Theme


Eftersom att det är min födelsedag idag dedikerar jag den här låten till mig själv. Jag dricker ljummet vatten som är så gammalt att det smakar olja och läser Kafka på Stranden. Varför sover jag bara inte...

I'll take you home if you don't leave me at the front door

Jag nådde insikt idag. Jag strollade runt inne på SF-bokhandeln, jag kan banka många timmar därinne, jag införskaffade The Black Magician Triology och Eldflugornas Grav, bara omslaget på den sistnämnda ger mig en tjock klump i bröstet av sorg. Egentligen borde jag inte få se den igen, jag mådde dåligt i ett halvår efter att jag såg halva på Canal+ som unge.

Åter till insikten. Omslag till Fantasy-böcker är det absolut osexigaste, ickeglamourösa och fulaste som finns. Antingen så pryds det av en fult tecknad man som håller i ett svärd med ett litet häpet uttryck i ögonen, typ "Nämen, ett svärd i mina händer, vafan gör den där? Hm! *Lycklig*", eller så står det en tjej i en lång klänning med matchande huvudbonad med utsträckta armar och försöker framkalla någon slags magi  i sina metal fists. Det finns ett tredje alternativ och det är den där bilden med vacker solnedgång och tre fula ryttare på varsin ful häst, alla tre med kåpor uppdragna över huvudet, så vedervärdigt dramatisk. Jag blir förolämpad när jag köper böckerna.

Kan inte alla omslag bara vara enfärgade, eller med symboler istälelt för groteska avbildn ingar av bokens karaktärer? Den upplagan av Black Magicians Guild som Sara har är MYCKET bättre, jag kan visa skillnaden.


Saras omslag. Helt okej, Det kan vara en man på bilden. Det kan vara en kvinna på bilden. Inga fula anletesdrag eller hockeyfrillor som konstant rubbar din karaktärsvision. Bilden kan föreställa vemsomhelst och typsnittet är helt okej.

 

Min upplaga. VAD I HELVETE?!!!  Boken handlar om en flicka från slummen i helt trasiga kläder, snaggat hår, med självdestruktivt beteende och hon är halvt sinnesrubbad. 1. Vem är kvinnan på bilden? 2. Vem i helvete är mannen i Hockeyfrillan??! 3. Guildet ligger i en stad. Varför är det en dimmig bergskedja i bakgrunden? 4. Färgerna. Typsnittet. Motivet. Så. Jävla. Oattraktivt.
XOXO

You think I ain't worth a dollar but I feel like a fucking millionareFalun och OC på min semster.

RSS 2.0