She brings out the devil in me

När jag kom hem här om dagen berättade jag för min familj om min nya tattoo-fetisch. Jag har nu beslutat, once and for all att jag ska göra ett full leg. Höger ben. Koi-fisk. Körsbärsblomster. Rosa. Pastellorange. Vitt. Svart. Ljusblått. Vågor. Grenar. Jag vet inte när. Jag vet inte hur, och jag vet inte vem.

Ni tror säkert jag är dum i huvudet, och standarden "Men vadååååsååddå måste det inte betyda något?! Hur ska du göra på ditt bröllop" SKITER JAG I. Jag lever bara en gång, med en kropp. Varför ska jag gå runt och vara blekfet, missnöjd och tråkig när jag kan leka. Jag är redan ärrig och dan.  Jag är bara en mere peasent of this life. Varför måste jag bry mig? Jag är en vräkig person. Jag behöver body art.

Så nu sitter jag och surfar Koi Fish Tattoos för inspiration, mitt största problem är att jag faktiskt inte kan måla. Och jag kan inte komma på någon som ska måla upp det till mig. Miranda, what say you? some traditional Japanese art, ey?

Något skulle jag tilläga men det har försvunnit nu. Just det, jag har goddamn, gut cringing angst inför morgondagens arbetspass. Fast jag har bestämt mig för att jag är DUKTIG, SNABB, Effektiv. Jag kanske ska tatuera in det i pannan.
XOXO


Kommentarer
Postat av: Miranda

Låter verkligen ascoolt med ett helt ben! Kan verkligen se dig med lite tatts :) Skicka lite bilder du sett och blivit intresserad av så kan vi se vad vi kan göra :) Jag är jättedeprimerad, jag måste gå till jobbet om en halvtimme! Bläääääää

2009-05-01 @ 03:48:42
URL: http://m-effect.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0