Ring ding dong A ringa ding ring ring ding dooong

Ouuffff det var något jag skulle skriva men det har helt försvunnit ur mitt huvud. Jag har (typ)härmat Tommy-girl med en skjorta på Bik Bok idag, och varit 2 stycken nanosekunder från att stop, turn and grab a Nintendo DS Lite. Jag och elektroniktingestar är Danger! Danger! High Voltage!


The World Ends With you...

Det kommer bli ett DS. Jag ska äga ett inom en snar framtid, men kanske måste det gå på nästa lön. Eller? Jag skulle kunna göra en oändlig plus-sida, och en ytterst minimalistisk minus-sida om varför jag skulle köpa en grön fantastisk liten spelmaskin, och detta är bara för att jag intalat mig själv att mitt liv kommer bli så gruvligt mycket bättre med en DS i mina ägor. Shopaholicfasoner, ni vet såna där jag har som är fruktansvärda att bli av med. Typ som att inte äta onyttigheter på en vardag!

Le boss skickade iväg mig på en halvtimme, bara sådär, igår på min heldag. Hur i helvete spenderar man en halvtimme, i ett köpcenter, förebyggande hungrig, med trötta fötter och hjärnceller, om inte med onyttigheter? Jag grubblade på saken under en cigarett. Som blev tre, på en parkbänk. Är det egentligen inte värre att jag burnar mina lungs out än äter en liten chokladbit? Tips? Vad kan jag äta som kostar under 20-lappen och inte involverar en 45 minuters kö med blekfeta kassörer på Coop?
XOXO

Kommentarer
Postat av: Miranda

Ha alltid med dig en frukt! Eller riskakor! Det gör alltid jag och när jag har en liten rast sitter jag och knapprar på riskakor. Spelar lite på DS:et :P KÖPT KÖP KÖP! Tänkl va många spel du kan spela med det där kort grejen. Du kan ta med det och spela på lunchrasten eller när du har 30 min rast eller whatever :P

2009-04-03 @ 06:57:45
URL: http://m-effect.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0