Hold back

Det är slightly funny att lyckas skriva tnagentbord på sitt nya tangentbord när man skriver om det nya tangentbordet. If you get my drift.

I backed my car into a cop-car the other day

Idag i min shoppinghysteri (Grand hysterie) gick jag bananas. "När jag ändå är i farten, varför köper jag inte ett nytt tnagentbord också?" tänkte jag när jag såg en man med en Media Markt-kasse. Jag behövde verkligen ett nytt tangentbord. Speciellt ett rosa. Från Saitek. You bet I did. Eh...

Det värsta var att jag kände mig så förjävla töntig. Jag gick till kassan, (Jag hade lyckats packa på mig en upplaga av Twilight dessutom.) och betalade för mitt rosa tangentbord och min film, som jag kriverar lite av ångest över, att jag äger den. Min grymma filmsamling, och så Twilight. Uuhuhuhuhuhuhuhuh. Det var lite sådär impulsivt. Precis som resten av kläderna, ringarna och... Vad jag nu än köpte. Jag minns inte.

Varje gång jag tittar ner på mitt tangentbord blir mina ögon molestade. Fast det är bara positivt.
XOXO

She brings out the devil in me

När jag kom hem här om dagen berättade jag för min familj om min nya tattoo-fetisch. Jag har nu beslutat, once and for all att jag ska göra ett full leg. Höger ben. Koi-fisk. Körsbärsblomster. Rosa. Pastellorange. Vitt. Svart. Ljusblått. Vågor. Grenar. Jag vet inte när. Jag vet inte hur, och jag vet inte vem.

Ni tror säkert jag är dum i huvudet, och standarden "Men vadååååsååddå måste det inte betyda något?! Hur ska du göra på ditt bröllop" SKITER JAG I. Jag lever bara en gång, med en kropp. Varför ska jag gå runt och vara blekfet, missnöjd och tråkig när jag kan leka. Jag är redan ärrig och dan.  Jag är bara en mere peasent of this life. Varför måste jag bry mig? Jag är en vräkig person. Jag behöver body art.

Så nu sitter jag och surfar Koi Fish Tattoos för inspiration, mitt största problem är att jag faktiskt inte kan måla. Och jag kan inte komma på någon som ska måla upp det till mig. Miranda, what say you? some traditional Japanese art, ey?

Något skulle jag tilläga men det har försvunnit nu. Just det, jag har goddamn, gut cringing angst inför morgondagens arbetspass. Fast jag har bestämt mig för att jag är DUKTIG, SNABB, Effektiv. Jag kanske ska tatuera in det i pannan.
XOXO


Mama we all go to hell

Jag har kommit på vad jag ska vara utklädd till på nästa maskerad. Nyrikryss.

Du vet förövrigt att ditt namn är My Laursen när du lyckas spendera mer än 1000 kronor på mindre än 30 minuter. I Orminge Centrum. Pappa kallar det dumheter, Sara tycker jag är beyond störd. Jag kallar det konst. Den som sade att man inte kunde köpa lycka var en dum fan.

Under dessa 30 minuter lyckades jag dessutom övertala min syster att köpa en ny iPod.

Mina ben luktar Cinnamon/Orange, mina läppar eukalyptus. Mina kinder stinker Nouba. Jag <3 Kicks. Min hans kyls av Ben & Jerry och snart ska mina öron njuta av den vackra musiken till The Sims. What a loveeely day!!
XOXO

Fuck you


BTW, jag såg filmen True Romance för första gången i förrgår. Sen dess har jag sett "Alabama fight scene" nio gånger på youtube. Jag har sett filmen en gång, och den ligger redan på top tio. Så sjukt bra film.
" Wait!! WAAAIT!!"
"What!?"
"HAHAHAHAHAHA"
 "What you laughing at?"
"YOU LOOK RIDICULOUS!! HAHAHAHAHAHAH"

Girls like me don't grow on trees

Okej, förlåt min värdelösa bloggning, men det är svårt att skriva när man hela tiden måste läsa igenom och kontrollera vad man faktiskt skrivit så att man inte skrämmer släkt och familj invalida! Fast egentligen är det min blogg, jag får skriva vad jag vill och folk får tycka vad dom vill, right?!

Egentligen skulle jag åka till stan idag, för flera timmar sen till och med. Men nu sitter jag och dreglar över Lisbon och Patrick Jane i inspelade avsnitt av The Mentalist. Mmhmhmhmhmhmmhhmhm <3 <3 <3

Idag är jag på jakt efter två par skor och en väska. Möjligtvis klänningar eller kjolar aswell. Vi får se om jag ens tar mig in eller om jag är förevigt tagen av Mentalist-djävulen. Apropå djävulen, Jag har köpt Zelda - Phantom Hourglass till mitt DS (Oh, jag fick fjärilar i magen av bara tanken!!!!), men jag har inte börja spela än, måste klara The World Ends With you först!
XOXO

Azabada da dah, Adunda da da! Wawashna!

Jag är så jävla het på The Sims 3 just nu. Jag känner mig smått döende av want!


Applebottom jeans, boots with tha fur


Toves Studentskiva

Somone get me to a doctor, can somone call the nurse

Idag. Alltså åh. Jag blir kroniskt sur på mig själv. Först vaknar jag med ett ryck, där tanken "Jag har försovit mig!!" bränner i ögonen efter en dröm, kollar på klockan, och ser att phew, en timme kvar tills jag ska vakna.

Två timmar senare sätter jag mig upp med ett ryck med den eldande tanken "Jag har försovit mig!" och jag HADE försovit mig. Håret fult som stryk, kläder som jag vet inte vad, en skrattande chef. Sen gick allt bara utför, fast jag gillade min dag i alla fall.  Mina fötter är tärda efter två heldagar och 3 vanliga dagar i sträck. Uuhh.
 
Jedi-outfiten ligger framme, sängen är snart nybäddad och jag är nyduschad, fräsch och luktar man med min faders nya deodorant. Jag vet inte vad det är med mig, jag tror jag håller på att blir en man. Herrparfym, Herraktiviteter, Herrkläder och Herrdeo.
XOXO

Warm blooded murder

WHAT THE FREAKING FRACK! Jag vaknar upp av att min väckarklocka ringt 5 snooze-omgångar utan att jag vaknat, när jag väl sätter mig upp i sängen med ett "Uuhh" med håret på ända hittar jag ett rivsår som ser ut som en brännskada mitt på axeln, ett finger känns som att det är brutet och jag har ett sår på näsan. Vad. Fan?!  Calebs första fråga var "What did you do last night?!" Och jag baah "I was at home playing videogames, the fuck?!"

Jag undrar om det är den överdrivna konsumptionen av värktabletter som gör detta. För allas info har min visdomstand slutat vara rebellisk.

Dividid


Anna skickade länken till mig med lite mord i bokstäverna. Åh ja bah what the fuck sistah what's wrong?! JAG ÄLSKAR.

Åh. ÅH.

Crawling on your knees, wantingKickis B-day och vi celebrerade med Klubb Gås. Som egentligen inte borde kallas klubb. Wannabees och Wannadies så långt ögat kunde nå.  C.U.M.  Ö.L.  M.O.M. Den sista bilden är mest för att bevisa vad 4 öl och 2 drinkar gör med människor som inte är like resistenta mot alkoholens ljuva musik längre. Kanske ett skräckexemplar.

Omedetou Kikckisisisi
XOXO

I can tell that we are gonna be friends

På senaste har jag insett att flera av mina kläder är putsväck.

Jag efterlyser:

¤ En Levi's denimskjorta som jag levde i år 2006, det är mammas eller pappas gamla, kom fram för fan.
¤ Den där förbannade jävla skotskrutiga sjalen som jag köpte på Vagina. Jag skulle misstänka mina syskon, det gör jag med skjortan, om det inte vore för att de hatar sjalen mer än de hatar livet själv. Jag älskar sjalen, mest för att alla hatar den. Ni vet hur det är.
¤ Mina effing ringar som försvinner hela tiden.
¤ Min svarta herrkofta. Morrrrr.

Vet ni förövrigt en mycket tragisk, yet förbannat underhållande sak? Jag köpte Jean Paul Gaultiers Madame och älskar(de) doften. Två dagar senare blev jag magsjuk. Nublirjagkräkfärdigavdoften. Fuck ass! Jag dränkte mina sorger och vrister i pappas gamla Lagerfeldt-parfym. Jag tror bestämt att nästa införskaffning blir en herrparfym, det passar mig mycket bättre.

Nu ska jag sova så jävla hårt och mycket att ni skulle bli förvånade om ni bara visste. Imorgon; Work. Imorgon kväll: ALKOHOOOL
XOXO

You're a runner and I'm my fathers son


Clockwise, starting on twleve; Cim, My, Josefine, Peter, Emelie, Sara. I think.

Okej sådär. Jag vaknade av en extrem smärta i den där förbannade jävla vidomstanden, jag kunde inte stänga käften för då bet jag ner direkt på svullnaden. Nu är det över. Typ. Efter fyra alvedon känns det som att det är över i alla fall. Wooot woot. Jag kunde äta hallonkräm, och nu svälter jag snart ihjäl. Jag tror det blir Nudlar, det borde jag väl kunna äta? Whatever. Nu ska jag fortsätta skriva. Work om några timmar.
XOXO

Mmmm I'm in paradise


 

Hahahaha. Ni måste lyssna. Jag önskar jag hade spelet på Japanska. DOUBLE GAH, när jag sluta vara en sån tönt?

No Luke, I am your father

Vad i helvte är grejen med visdomständer? Nådde jag insikt och tänder ploppade fram?! BLAST IT! DOM GÖR ONT. Min halva käft är svullen och jag kan inte sluta pilla med tungan eller bita ner på svullnaden så det  endast blir värre. Jag och Tove kollade på Operah Winfrey och djurproduktion. Le disgusting, F that! Och inte F som i Fabulous.

Jag har av någon konstig anledning hamnat off track, och åt godis både i måndags och idag, vad tusan! No more. Nej jag säger nej! Jag säger nej! (Som Carola)

Nu. Sova. Neku. Joshua. Åh Joshua. Jag är beroende av hans "Heehee" och "Good work Neku". He makes me in love. Och där kom ett additional problem. Jag och mina jävla fiktiva typer. BAH! Get real, wake up, stop daydreaming, fucktard! F EVERYTHING!! Goood work Neku. Follow my lead! Screw that! Mmmm I'm in paradise... Hhnhnhnh! Grosse! What can I help with? It'll have to do. That's how it's done! UWAAAAAAHHHH. Neku, do you need a break? Hm, that was a nice distraction! Focus! Open your senses. That was quick! Hnhnhnh, predictable! hnhnhnhnh.

XOXO


Someone is coming

Jag har glömt skriva om två föräldrar och en bebis på mitt jobb. Pappan var något slags asiatiskt, och mamman var något slags öststatisiskt. Det kunde blivit väldigt rätt.

Men det blev så jävla fel. Först när jag såg bebisen ville jag gråta. Sen ville jag gömma mig och mitt hjärta bultade snabbare av skräck. Sen villa jag DÖDA barnet, för att det var så jävla fult. SÅ JÄVLA FULT. Jag vet fortfarande inte om det var en flicka eller en pojke, en människa eller en vätte, ett skämt eller sanning. Tänk er det fulaste lilla monstret som Nintendo skulle kunna skapa, och gör det till ett mänskligt barn. Det var inte ens så fult att det blev charmigt. Endast skräck.
XOXO

The Disaster Diaries


Bild: flickr

Whatever, take a banana

Efter en helg av eviga turneringar i Super Smash Bros BRAWL! och Mario Cart kände jag att det var dags för att införa ett av mina nya motton i headern på bloggen. F EVERYTHING!!! Urpsrungligen är det The Prince i The world Ends With You som uppfunnit det.

Här är allt som sagts under helgen.
"Alexander kyckling määästare i Cykling!"
"Ingen är vinnare, alla är förlorare.
"F Everything!!"
"Whatever, take a banana"

Kusinerna + respektive har varit över. Ytterst trevligt!
XOXO

The end of the world

Jonas says:

MYYYYYYY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111

My says:

HEEEJE ÄLSKLING

Jonas says:

HÄJJJE HUNNEY BUNNEY!

My says:

Åååhhhhh

Är du full min älskade!

Eller är du bara glad att se mig?

<3<3<z3<3

Jonas says:

INT! Jag har bara drucket en öl

jag är bara glad att se dig

My says:

Nheeeeheee?

Ååhhh

Jonas says:

BARA

<33333333<3<33333333

<3<3<3<333

My says:

"Har du en penna i fickan eller är du bara glad att se mig?!

HAgsdjagdwadq

Jonas says:

*öser med kärrrlek*

hahah

My says:

*Ösertillbaka, greddlar av affection*

dregglar*

Jonas says:

ah, fick fundera en stund där

My says:

Hahahah greddlar

Jag har inte kunnat prata på hela dagen

Jonas says:

gräddar, tänkte jag

My says:

påskpysslingar och tjofaderittan

Jonas says:

måste vara... stockholmsslang

My says:

I wish!!

Varför är det gräs på min skärm?

Ser du det?

Och stjärnfall,.

Jonas says:

PONNYN!

My says:

KÄFTEN

Jonas says:

Ponnyn är överallt

My says:

Nej

Jonas says:

ser allt ,)

vet allt

My says:

Ååhhh jag klappade mina ponnysar ikväll

Jonas says:

Ceiling ponny is watching u masturbate

My says:

SLUTA

Jonas says:

naw

My says:

SLUTa

SLUTA

Jonas says:

hahaha

okej då ,)

My says:

Yaaay <3

Jonas says:

den hjälper dig~~~~

My says:

Nu är det ufon

på skärmen

Jonas says:

tefat?

My says:

Ja

Och aliens

Jonas says:

flygande sådana?

My says:

Jaapppp!

Jonas says:

åhå

and here's to you mrs robinsson

My says:

Vad?!

Jonas says:

jesus loves you more than you will knooow

oh oh oh

En helt normal konversation.

XOXO


In the kingdom of the brightblue heavens

När mina syskon är ute och röker på baksidan är det som att någon står inne i mitt rum och bolmar. Det luktar gammal fimpkärring och min stundande migrän accelererar. FUCK SAKE. SLUTA ASKA OCH ÄCKLA ER PÅ MIN EGENDOM!! UUUUHHREEEYYYYYAAAHH! (Som ett riktigt japan-man-vrål)

You can't force your love on someone and then just walk away

Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva. Jag har inget att säga, samtidigt som jag måste avreagera mig. Jag kanske ska fortsätta på några av mina tusen manus, böcker och noveller.

Fast jag orkar inte det heller. Jag är bara på ett djävulusiskt humör som inte ens tre glas Kir Caprice, ostbågar och Kill Bill botade. Det kanske är bäst jag krossar skallen i väggen och sover tills jag ska arbeta. Eller sover tills jag dör. Mm. That would be something, it would, it would, wouldn't it?

Jag behöver en armour-ring och en med en prydlig döskallering pronto. Och ett klargrönt nagellack. Vem har gröna naglar liksom?! JO JAG, snart. Som om jag har kliat på löven och pillat mig i näsan hela dagarna heheheohohohahaha. Jag har något på hjärnan som jag inte vet vad det är. Frustrationen går inte ens att beskriva. Typ som ett citat jag inte kan, eller en låt jag kunde för 20 år sedan som finns där inne i hjärnbarken men är helt dold av överviktig mossa. My head is an inpenetratable forreeessstttt no one ever will have access tooo get scared hide and seek run for cover, duck.
XOXO

Come and save me

Man vet att man är en jävla lyxhora när man står utomhus med sin nya iPod, rosa cigaretter och ett glas Kir i näven i solnedgången.

Dagens humör: BLAARGHH!! I'M GONA EXECUTE YOU MOTHERUFUCKER DIE BASTARDOO
Dagens frisyr: Backslick av naturlig flottighet.
Dagens smink: Jag är för cool för smink!
Dagens klädsel: Grå ppingvintee, marina valourisar och en långkofta
Dagens smycken & liknande: Jag är för cool för smycken.
Dagens händelse: Hrm jag tror inte det hänt något spännande idag. Alls.
Dagens planer: Byta påslakan och städa mitt rum.
Dagens vill ha: Cheez Doodles, en dusch och mer Blade of the Immortal
Dagens finaste: I dunno. Solnedgången. Alkoliseringen.
Dagens bästa: Jag har faktiskt tagt mig i kragen och städat till lite.
Dagens måste: Duschasuchasduscha.
Dagens mat: Frukost: Inget. Lunch: Matadormix. Middag: Gryta.
Dagens roligaste: Det var något i Blade of the Immortal jag skrattade åt.
Dagens dummaste: hela den här dagen BRAAWEGuHHHH!
Dagens köp: Jag har inte köpt något men jag har spenderat pengar på människor.
Dagens kärlek: Manji. Åh Manji. Ibland är han nästan hetare och bättre än Link. Nästan.
Dagens sämsta: Hrrmmm, onyttigheter såklartuh.
Dagens saknad: Jag saknar Neku lite. Har inte spelat på hela dagen.
Dagens låt: Kir - Monoral

It's not the moon it's just a rabbit

Jag har varit vaken i snart två timmar men har trots det redan lyckats bocka av några planer från dagsplaneringen. Go me!

Anime. Anime är, som många vet, en väldigt stor del av mitt liv. Och nu vill jag skriva om intron. Det finns dåliga intron, det finns bra intron- Sen finns det BRA intron, jag lämnar outron onämnda.

Samurai Champloos intro är bäst, Cowboy Beebops intro är kanske bättre än bäst. Ergo Proxys intro är smått fantastiskt, jag kommer ihåg hur länge jag letade efter den låten. "COOOME AND SAAAAVE MEEEEEEEEE!EEHEHEEEHEEY!!!!"

Blade of the Immortal, som jag kollar på just nu, har ett magnifikt intro. Jag måste kolla om introt typ 100 gånger varje gång jag kollar på en ny episod. Jag vill också ha världens mest fantastiska röst och göra punk på Japanska! Ohoho. I detta inlägg har jag skrivit ordet Intro 10 gånger hittills.

Introintrointrointrointro
XOXO

Raphael


XOXO

You will be the death of me

Sådär. Nu äntligen tar jag mig tid för att sitta vid datorn. Jag har blivit tagen av speldjävulen, som mamma brukar uttrycka det. Jag har spenderat lite förmycket pengar på teknologi. Som vanligt.

"Har du blivit tagen av speldjävulen?"

Den blänker. Den är grön. Den är tvåskärmad. Den är utrustad med finurliga funktioner. Den piper. Den är touchscreen. Den är ultimat. Den är beroendeframkallande. Den är Nintendo DS Lite. Vem kunde ana att det var så befriande att spela TV-spel vad man än gör? Jag höll på att missa min station häromdagen när jag slaktade bävrar och björnar och vad-fan-dom-nu-är i The World Ends With You... Jag spelade TV-spel och lagade mat samtidigt. Jag fastnade ståendes i en korridor och spelade Tv-spel samtidigt. Jag ser hela världen ur ett nytt perpektiv, bokstavligt talat. Jag har något att leva för igen och jag tror jag börjar bli kär.

Kär i Raphael som jag tror han ska heta. Den där amerikanarn som hade bröllop med sitt PS2 var inte dum han.
XOXO

Someone is coming

Jag: !!! FFXII!? Tove vi måste boka!
Tove: Oj shit, redan! Ja, ska vi det nu?
Jag: Ja! Det är nog bäst!

...

Jag: Tove. Vi har inget Playstation 3.
Tove: Fan.

I wanted to be a forrester


Fever Ray - When I Grow Up

Molly och Liza tvingade mig att titta videon och övertygade mig om att den var bäst. Jag var "Whatever" med en axelryckning igår. Och idag får jag varken låten eller videon ur huvudet. Så jävla bra.

Spirits, booze & liqour

This post is dedicated to my cousin Mirandas beau, Martin! Thanks a bunch mate for introducing Miranda to Ameretto-Äppeljuice, which she then seduced me with. Thank you M! Come to Sweden, we can drink Disaronno and play Mario Cart from dawn til dusk!  Love ya!
XOXO

I'm breaking my back, but it's all good


Jag ska aldeless strax iväg till jobbet. Igår satt vi hemma hos Sara och drack vin och Disaronno(Miri<3). Jag kan verkligen inte dricka vin! Det växer i strupen på mig, en en stor stark kan jag, om jag vill, dricka som vatten, jag kan klunka i mig en hel pint, men vin, jag kan inte ens smutta snabbt. (Hahah smutta)

När vi började bege oss, jag och Kicki, så flummade vi, lite småfulla, lite onda i huvudet. Vi dansade Where-the-Hell-Is-Matt-dansen på busshållplatsen och skrattade oss blå åt "Blinkadededu". Sen strollade jag hem med min Hades, tog ett glas vatten och valsade in i mitt rum. Framför datorn. Bam. 04:07!!? När hände tiden liksom?

Nej nu är det fint väder och jag ska gå till jobbet. Hoppas folk har för lite ovett och hänger i gallerior i vårsolen, så jag har något att göra.
XOXO

Fuck.

GYYAAAAAAAAHHHH IPRED SKA DÖÖÖHGÖGÖHGÖGÖGG

Fuck.

GYYAAAAAAAAHHHH IPRED SKA DÖÖÖHGÖGÖHGÖGÖGG

Ring ding dong A ringa ding ring ring ding dooong

Ouuffff det var något jag skulle skriva men det har helt försvunnit ur mitt huvud. Jag har (typ)härmat Tommy-girl med en skjorta på Bik Bok idag, och varit 2 stycken nanosekunder från att stop, turn and grab a Nintendo DS Lite. Jag och elektroniktingestar är Danger! Danger! High Voltage!


The World Ends With you...

Det kommer bli ett DS. Jag ska äga ett inom en snar framtid, men kanske måste det gå på nästa lön. Eller? Jag skulle kunna göra en oändlig plus-sida, och en ytterst minimalistisk minus-sida om varför jag skulle köpa en grön fantastisk liten spelmaskin, och detta är bara för att jag intalat mig själv att mitt liv kommer bli så gruvligt mycket bättre med en DS i mina ägor. Shopaholicfasoner, ni vet såna där jag har som är fruktansvärda att bli av med. Typ som att inte äta onyttigheter på en vardag!

Le boss skickade iväg mig på en halvtimme, bara sådär, igår på min heldag. Hur i helvete spenderar man en halvtimme, i ett köpcenter, förebyggande hungrig, med trötta fötter och hjärnceller, om inte med onyttigheter? Jag grubblade på saken under en cigarett. Som blev tre, på en parkbänk. Är det egentligen inte värre att jag burnar mina lungs out än äter en liten chokladbit? Tips? Vad kan jag äta som kostar under 20-lappen och inte involverar en 45 minuters kö med blekfeta kassörer på Coop?
XOXO

RSS 2.0