I'm The one when you call "Who's there?" I'm the wind blowing through your hair


Daisy Lowe och Peaches Geldoft.
Jag har en vän som heter Robbin, han har rotat upp ett par vintage Docs i 30-talistisk skinnfärg på Ebay. Jag sade att jag ville ha ett par knallrosa i lack, om jag hade haft längre ben. Sen såg jag det här. Nu vill jag ha ett par på riktigt. Outfittan är riktigt apsvinful. Men skorna. Mjaaauuuu


Idag när de coola kidsen var ute och rökte tog jag med mig Inez in i köket, vi åt ett äpple tillsammans. Hon fradgade äppelfradga av lycka. Jag fick allt lite moderskänslor, jag vill också ha en konspiratorisk lurvigt luden liten rackare. Jag vill ha en av mina hästar, Freyja, fast i hundform. Hon kan allt. Knyta upp knutar, öppna soptunnor, trampa på människor, konspirationer, cirkuskonster, se söt ut, brutalitet och tricks. Jag kommer ihåg när hon puttade ner Tammy i ett badkar. Eller när hon mitt i en tur med Tove på ryggen vände om och gick hem, utan lov, utan notis om Tove.  Alla som inte förstår hennes charm hatar henne, anser att hon är ouppfostrad och elak. Om man förstår sig på henne inser man att hon är sjukt intelligent och bara lite... Bestämd.  Och ironisk.

Näförihelvete. Word vomit. Jag kan inte sluta skriva. Sex and The City filmen sög, sånär som på pojken med masken i affären. Jag skrattade så jag grät.

OKEJ STOP. JAG SIGNAR UT SLUT.
Love ya!
XOXO

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0