Chasing the ghosts of a good thing

Igår var jag och såg The Dark Knight med Olivia och Cecilia. Maxad film, dock lite seg och lite lång. Harvey Dent är hunk, även som Two-Faced, och jag fattade aldrig att det var Gary Oldman som spelade komissarien. Bruce Wayne är bäst som Bruce Wayne och jag vill äga allt han äger. Point of no returnen var definitivt när Batmobilen broke down, jag blev fruktansvärt deprimerad. Batmobilen är liksom en av mina absoluta favorit... ting, i en film, någonsin. Inget slår Batmobilen, inget tar död på den, och den är så fruktansvärt söt.

Jag är förövrigt hjärntvättad. Jag sitter kroniskt i Toves rum framför Tvoes dator och tittar antingen på henne eller spelarThe Sims 2 Apartment Life på hennes dator, och hon har lagt in egen musik som består av Markus Krutengård what's his face, Dashboard Confessional och Neverstore feat. Lazee. Jag. Är. Hjärntvättad.
 
"Rocken spelar ingen roll längre, vad ska jag ta mig till baby! Idiioter, varför finns det inga kvoooteeeer föör idioter, och kvooter ääär idiooter, jag ääär en idiooot, skåne är gratiis."
Jag hatar Markus. Det är fruktansvärt. Men jag kan låtarna utan och innan, och kan inte förmå mig att inte lyssna. Han är dålig. Han är ful. Texterna är komplett idiotiska och egeoistiska, sexistiska och sämst.
Nu ska jag lämna ut mit klanderfria CV till idioter i Forum Nacka.
Sug kuk!
XOXO

Kommentarer
Postat av: Jennifer

.. Hautning yourself as the real thing (?) Öhh..

2008-09-13 @ 18:22:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0