By the way, do you know how i got these scars?

Jag vet att förra inlägget var lite bryskt, och även avslutet var bryskt avslutat. Sara kom, och som många vet är Sara en av de få personer, kanske till och med den enda, som kan få mig att knipa käft, skärpa mig eller sluta med min tvivelaktiga aktivitet med en enstaka dömande blick. Hon gillar i alla fall inte min ilska mot mina föräldrar, men det är bara för att hon glömt hur det är att bo i ett jävla kollektiv!

Alla mina BHar är trasiga nu. Tror jag. Jag stinker, jag har inte duschat på tre dagar och äger inget torrshampoo, vind, blåbärsmuffin, rök och damm är dofterna du skulle finna i mitt hår. Jag är bus:ad i ansiktet, med gårdagens smink och är iklädd en smutsig pyjamastee. Jag känner mig mest helt Sloig, som dalmasarna skulle sagt.

Jag har hinkat i mig Vin, Berry Azzes, Mojitos och nydesignade grapefruktdrinkar av mästerbartendern nämnd i texten ovan. Även Tove och Emilia anslöt sig till detta kalas med Cosmopolitans inäven.

Och jag har fan ett problem, jag kan inte sluta skriva och häva ur mig massa ovetenskaplig fakta som inte en jävel bryr sig om, inte ens jag bryr mig. Därför stryker jag ett streck över detta, lägger mig i min säng och förtsätter i min extravaganta dagboksfitta i form av ett vinrött anteckningsblock från rusta med motbjudande och regelvidrigt fula drakar på.
You know you love me
XOXO

Kommentarer
Postat av: Emelie Lundström

åhh nästa gång får ni ringa mig också! ;)

2008-09-14 @ 10:12:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0