You're making a mistake boy, a big mistake!

Igår var jag ute, Ess. Jjag såg faktiskt mina älsklings DJs och jah fick dansa även om det bara varede i 5 minuter, sen vart Tove full.

Jag kommer på 5 saker som är värda att nämna.

-En man i rökrummet började tala med mig, Tove och Emilia, han hade kostymbyxor, svart rufsigt hår, gigantiska glasögon och var väldigt het tills han öppnade käften. Ut kommer "Alltså.. Har alla ni höstlov eller?"
Tove & Emilia: Ja.
Jag: Nej. Har du?
Han: Jag går i Högskolan.
Jag: Högstadiet?
Han: Nej, alltså, HÖG-SKOLAN
Jag: Oh...
Emilia: -Vänder sig bort med skratttårar i ögonen-
Tove: - spaced out på golvet med vingligt huvud och fulla ögon-
Han: -Reser sig upp och går-

- Jag och Emilia har en grej för oss. Vi börjar fakekyssas hela tiden, ni vet det där romantiska ögonblicket precis innan läpparna möts. Igår höll det nästan på att hända på riktigt, Alkoholen gjorde oss lite ivriga tror jag. Emilias vän trodde vi var störda i huvudet.

- En Bordsgranne gav mig en (vidrig) "het" bilck och frågade vilket fik jag brukade hänga på. Eh. Random. Jag svarade Baresso vilket är närmst sanningen, varpå han frågade om jag brukar vara svarthårig. Eh, Nej. Jag är nog inte hon du tänker på. Män från verkligheten är äckliga om de inte ser ut som Craig Horner eller något som taget ur en Burton.

- Mcdonalds.
Jag: Tove, vill du ha något mer?
Tove: Ja, en liten Kaffe.
Jag: en Liten kaffe?
Tove: -sluddrar- en liten kaffe med en skvätt mjök i.
Jag: Okej. Eller jag fattar inte. Vad vill du ha? -driver-
Tove: -sluddrar med ketchup på tänderna- en servett också..
Jag: Ehm.. Vänta nu, säg om allt igen. -driver-
Tove: -suckar med sina fylleröda ögon- En liten mjölk, med kaffe, ett litet servett!!!
Jag och Emilia: -Dör- 

- Sanna Bråding var på bussen hem, hon var snaggad med baggyjeans, innan jag fattade att det var hon var jag övertygad om att hon var en flata som jag kände igen från en flatfest men inte visste vid namn.  Nej. Det var Sanna Bråding. Back from Rehab ey?


Kommentarer
Postat av: Prostastjärt

hahahaha jag saknar våra utgångar. vi får hänga när jag kommer hem! vilket blir runt nyår!

2008-10-30 @ 15:44:50
URL: http://prostastjart.blogg.se/
Postat av: cimsi

hahahahhahahahahahahah! jag döööör, tack för underhållningen! Alltså sanna bråding, funny... kul om du hade varit full och gått fram och pratat med henne som att du kände henne. OMG

2008-10-30 @ 16:01:32
Postat av: emilia

HAHAAHAHAAA eller när tove sitter på golvet i rökrummet och jag ger henne en cigarett som hon tänder och tar typ tre bloss på. sen sträcker hon sig mödosamt upp mot den höga askkoppen och släcker cigaretten. efter ett par sekunder vänder hon sig till mig igen och ber om en cigarett och tittar på mig med ostadig blick som att jag är dum i huvet när jag säger att hon precis släckt en hel cigg. då blev jag fan rädd.

2008-10-30 @ 17:48:01
Postat av: You know you love me

Kicks: JA lätt, vi ska röja hårt. Om jahg lyckats skaffa jobb tills dess.Cimsi: Ja verkligen!! Fy. Fan. Det hade varit pinsamt, som tur är kan jag behärksa mig, oftast!Emilia: HAHAH JA! Just det, det glömde jag ju! Hahahaha hon ser verkligen full ut när hon är full. Stackarn.

2008-10-30 @ 23:40:13
URL: http://murdle.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0