Kidnap the Sandy Claws, lock him up real tight

Jag har seriösa problem. Riktigt störande, stötande problem. Fan Art.
 
I min lilla Fantasyvärld är allt animeliknande, alla pojkar ser ut som kvinnor och alla män är fruktansvärt heta, kvinnorna försöker jag normalisera då jag på riktigt får damp av manliga författares versioner av "en god kvinna". (Typ Jordans Wheel of Time - där faller flickorna ihop i varandras armar och fnittrar, observera att detta är en citerad term som ofta återkommer i böckerna, konstant. WTF. Eller så är de head over heels kära i någon och är bara en pain att läsa om, och grinar all the F-ing tid.
 Eller överdådigt vackra, sensuella och allmänt overkill. Ofta att någon med en stram fläta och en fotsidklänning med ljung broderad längs ärmar och krage kan få någon knäsvag. Jag betvivlar det starkt. WHAT'S UP WITH THAT LIKSOM!) Här har vi också det här kvinno-dilemmat jag och Tove har duster om. jag anser att krigarkvinnorna är coolast, de som klär sig som män med kort hår och spottar i gräset med ärr, medan hon anser att de lite äldre magikerkvinnorna som är lugna som jag vill döda är bäst.  Okej det här ar verkligen inte det jag ville skriva om.

Åter till mitt problem. Fan Art. Klicka. på. dessa. länkar. Nu när ni inte läser böckerna är det säkert svårt att förstå, men ni som känner mig vet ju att det där är mer än åt helvete. Och det finns inget i hela världen som kan få mig att sluta googla upp vidrig fanart. Flera gånger har jag fått anstränga mig för att komma ihåg hur min Perrin Ayabara såg ut innan jag såg en fult avbildad svulstig latino med gigantiskt paket och ögon som Super Mario.

Well, allt i min värld ser ju ut såhär. Och ja, alla män har hemliga gayförhållanden med varandra och bjärta ögonfärger. Och jag vet att även det där var fanart, men till skillnad från normalt folk så delar uppenbarligen de som håller på med Square Soft och Anime mina androgyna visioner.

Jag är förövrigt död och har snytit min näsa till smithereens.
XOXO

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0