Revenge is a dish best served Cold

När jag ändå är i farten

Final Fantasy Versus XIII

I Lördags när jag låg på en av plastsofforna i Dieselverkstans bibliotek och läste förra upplagan TV-spelstidningen Level (Som jag velat läsa sedan slutet av augusti men inte kunnat då jag inte haft pengar) hände det. För övrigt, 16 sidor om Final Fantasy och Square Enix. Imponerande! Läsvärd läsning dessutom.

I Alla fall. 

Jag låg där i Emilias knä, och läste ivrigt i tidningen då jag vände blad och BAM! Där var han. Den absoluta, mest fantastiska, världens vackraste. Jag hade helt glömt bort honom. Genast fick jag en knut i hjärtat och ville börja gråta. Så kär är jag i honom. Första gången jag såg den första trailern, tidigt år 2007, mådde jag dåligt i flera veckor över att jag inte har ett playstation 3, och måste vänta så länge på att få vara honom, se honom, spela honom, höra honom prata, se honom gå, se honom röra sig, slåss med hans fantastiska brillianta vapen.
Jag försökte förklara för Emilia att han är en helt fulländad person och att jag behövde honom, men visste att hon inte skulle förstå om hon inte såg trailern. Så nu fårukollapåren va Emilia! Fluffpelle!

Nu mår jag dåligt igen, för att han är så. sjukt. jävla. vacker. Jag överdriver ofta, men för en gångs skull hittar jag inte ord som kan beskriva honom. Jag mår dåligt av förväntan och kärlek. Jag skulle ta mitt liv  eller ge vad som helst, absolut vad som helst om någon sade att jag fick komma till honom och hans värld. Det gör ont i min själ när jag ser detta ynka youtube-klipp. Det här en helt seriös kärleksförklaring.

You know you love me...
XOXO

Kommentarer
Postat av: emiliobananajoe

my, sjukt jävla läcker. jag förstår din hemska ensidiga kärlek till denne man. har sett det två gånger nu under webbdesignlektionen, utan ljud och i rädsla för någon av nördarna jag är omgiven av ska se mig hazzha som att de skulle bry sig liksoom hahaza.. anyways snygg snygg snygg, skaffa pls3 så ska jag sitta vid din sida och torka dina tårar;)

2008-10-14 @ 15:40:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0