Lay where you laying, don't make a sound

Jag har drogat mig med Kings of Leon - Sex on Fire hela morgonen, och läst alla arga, ignoranta kommentarer på Youtube. Tydligen handlar låten (Enligt youtubes kommentatörer) om två män som har sex. De pryda katolikerna rasar. Riktigt underhållande. "LOVE IS A PENIS AND VAGINA" skrev en kvinna mycket klokt. Så jävla-- Jag vet inte ens vad.  Outbildat? Efterblivet?

I alla fall, Jag hämtade ett glas Don Simon (Hahahaha, päronjuice) och satte mig igen framför Toves dator och klickade på senaste klippet från NYLONTV med Rachael Yamagata och där är dom. Igen. Kings of Leon. I Bakgrunden. Samma låt. Sex on Fire. Geez Louise, för en vecka sen var jag helt cluless om vilka de var, nu finns de överallt. Dessutom börjar jag tycka att de är ganska heta, speciellt efter Sex on Fire-videon. Jag bryr mig inte om att bandet består av 4 kristna bröder. Eller jo, det gör jag, det suger lite, men annars är krapparna krymma.
End of tish tosh
XOXO

Kommentarer
Postat av: cimcimsi

Sandras amerikanske vän Lauren pratade massa om dem i somras och typ rekommenderade mig att ladda hem dem, hade helt glömt det men ja kul att de börjar poppa fram nu även här i lilla efterblivna sweden.

2008-10-22 @ 17:59:55
Postat av: You know you love me

Cimpa: Oh hell yes.

2008-10-22 @ 21:04:10
URL: http://murdle.webblogg.se/
Postat av: Kicki Tensta

jag fick nys om dom i somras. har lyssnat en hel del sen dess. jag älskar dock Ragoo och Knocked Up! download kwinna, download.

2008-10-23 @ 23:18:34
URL: http://prostastjart.blogg.se/
Postat av: C- Dizzle

write in englishhhhhh. the whole world speaks it!

2008-11-03 @ 04:48:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0