Sick Sick Sick

Ända sedan en viss man introducerade mig till Queens of the Stone Age för många många år sedan har det varit ett av mina absoluta favoritband. Igår fick jag ett ryck och skaffade mig albumet Era Vulgaris, jag har lyssnat på tre låtar, och jag är helt fast. Jag är fast. Sådant händer inte mig, det tar alltid några dagar innan jag fastnar för en särskild låt, många lyssningar innan jag får dem på hjärnan. Fast nu är jag sjukt fast. 

Queens of the Stone Age = GUD

That kid he likes pain


Vargpakten, CK & Almedal @ Café 44 16/10-08

The grave is no bar to my call


Genious My Laursen

Imorse väcktes jag av en av mina doktorer, hon ville att jag skulle komma på huvudvärksutredning för en av mina andra doktorer ville det. Jag svarade snällt att jag inte stördes särskilt mycket av min kära huvudvärk längre, att det har blivit bättre. 

FUCKING HELL, vem i helvete försöker jag lura. Just nu sitter jag med en ytterst plågsam soon-to-be-migrän.Geez Louise mother of christ jag ska sova och fantisera om Hilary Smurf nu.
XOXO

Reach out and touch FAITH

Eh. What the hell..!! Det är det sämsta covern/samplarn jag har hört i hela mitt liv. Och Hilary Duff låter sannerligen som en smurf i målbrottet. Hon är en smurf i målbrottet, en snyggt stylad sådan dock. Sådär vill jag se ut nu tack.
XOXO

You're making a mistake boy, a big mistake!

Igår var jag ute, Ess. Jjag såg faktiskt mina älsklings DJs och jah fick dansa även om det bara varede i 5 minuter, sen vart Tove full.

Jag kommer på 5 saker som är värda att nämna.

-En man i rökrummet började tala med mig, Tove och Emilia, han hade kostymbyxor, svart rufsigt hår, gigantiska glasögon och var väldigt het tills han öppnade käften. Ut kommer "Alltså.. Har alla ni höstlov eller?"
Tove & Emilia: Ja.
Jag: Nej. Har du?
Han: Jag går i Högskolan.
Jag: Högstadiet?
Han: Nej, alltså, HÖG-SKOLAN
Jag: Oh...
Emilia: -Vänder sig bort med skratttårar i ögonen-
Tove: - spaced out på golvet med vingligt huvud och fulla ögon-
Han: -Reser sig upp och går-

- Jag och Emilia har en grej för oss. Vi börjar fakekyssas hela tiden, ni vet det där romantiska ögonblicket precis innan läpparna möts. Igår höll det nästan på att hända på riktigt, Alkoholen gjorde oss lite ivriga tror jag. Emilias vän trodde vi var störda i huvudet.

- En Bordsgranne gav mig en (vidrig) "het" bilck och frågade vilket fik jag brukade hänga på. Eh. Random. Jag svarade Baresso vilket är närmst sanningen, varpå han frågade om jag brukar vara svarthårig. Eh, Nej. Jag är nog inte hon du tänker på. Män från verkligheten är äckliga om de inte ser ut som Craig Horner eller något som taget ur en Burton.

- Mcdonalds.
Jag: Tove, vill du ha något mer?
Tove: Ja, en liten Kaffe.
Jag: en Liten kaffe?
Tove: -sluddrar- en liten kaffe med en skvätt mjök i.
Jag: Okej. Eller jag fattar inte. Vad vill du ha? -driver-
Tove: -sluddrar med ketchup på tänderna- en servett också..
Jag: Ehm.. Vänta nu, säg om allt igen. -driver-
Tove: -suckar med sina fylleröda ögon- En liten mjölk, med kaffe, ett litet servett!!!
Jag och Emilia: -Dör- 

- Sanna Bråding var på bussen hem, hon var snaggad med baggyjeans, innan jag fattade att det var hon var jag övertygad om att hon var en flata som jag kände igen från en flatfest men inte visste vid namn.  Nej. Det var Sanna Bråding. Back from Rehab ey?


Run run run as fast as you can


Bild; Yoshitaka Amano, en av mina favoritkonstnärer. Man vet förövrigt att man har för många intressen när man yttrar namnet;
Yoshitaka Armani, jag tror min hjärna börjar bli tämligen överbelastad av namn. Tove skrattar åt mig.

Jag var ute och sprang i spåret i morse. Eller, jag powerwalkade, men sprang upp för en massa uppförsbackar. Upp ner Upp ner Upp ner Upp ner. Det var väldigt trevligt trots mina astmalungors protester, jag kände mig dessutom hunchbacken af Stockholm, min rygg orkar inte bära mig längre.
 När jag småjoggandes svängde upp på min gata i mina sexiga sporttights träffade jag på en granne. Hon sade "Hej!" och "Vad duktig du är!" och log ett solskensleende. Peppt! Samtidigt vet jag inte om jag anser det kränkande, typ "Wow, tjockisen i det randomfärgade huset kan faktiskt röra sig".
You know you love me
XOXO

It's logical it's logical

Jag tror jag saknar  min konstiga emo-manga-mongo-lugg... Eller? Gör jag? You tell me! Något  jag dock definitvt saknar är mitt rosa rosa läppstift. Det är helt borta.  Jag som älskadere mer än något annat i min sminkväska. Förstår ni hur frustrerande det är att vara ås fattig som jag är? Jag kan inte ens införskaffa ertt ynka läppstift. Fuckeng hell. Geeez jag behöver göra något åt mitt liv och mitt hår.

Helvete vad sent det blev. Jag skulle ju duscha..!! Whatever. Jag får vara en stinkande svettapa i en natt till.
YOU KNOW YOU LOVE ME FFS MF!
XOXO

Ride with me baby

Bild; härifrån

Jag trodde att det inte kunde bli bättre. En dödligt snygg brutta i Final Fantasy XIII och en om möjligt stiligare bishounen i Final Fantasy Versus XIII på alla pressbilder. (Jag ignorar alla andra spel med signaturen XIII på grund av att jag helt enkelt inte förstår, Versus, Agito OCH Haeresis. Va?)

Det kunde bli bättre. Titta på den blonda. Jösses Amalia, karaktärsdesignern (Jag tar för givet att det är geniet Tetsuya Nomura som varit i farten) är så sjukt jävla grym! Åh. Åh! Ååååååh!!

Jag säger, och har alltid sagt, mitt ultimata drömyrke; Tv-spelskaratärs designer.  Gärna för Square Enix. Jag ska bli. Vart fan ska jag börja?

You're talking way to much

Om en vecka kommer första avsnittet av Legend of Truth, som jag har längtat, och till min stora förvåning är det fruktansvärt snyggt!  När jag såg kvinnan som skulle spela Kahlan på bild ville jag döda henne, samma sak med Craig Horner som Spelar Richard, men serri. H.E.T.A! Perfekta! Grymma! Åh. Varför bor inte jag i en fantasyvärld. Och!! På tal om Fantasykvinnor, Kahlan är en av de fåtal coola, förutom när hon blir F-ing kärlekskrank...

Här kan ni se de 10 första minuterna av första avsnittet som sänds på lördag! Can't wait!!   (Cim, det är samma regissör som Xena och Lucy Lawless inleder, i alla fall du min Brutus måste titta! MALIN DU MED! FÖRSÖK INTE SMITA, du kommer få ögonorgasm av ze Aussie-man)

You gave me shoes and pretty clothes

Hittade denna på Mollys ansiktsbok. Detta är Liza i Mollys klänning. Very handsome!

Run run run as fast as you can but you can't run run from the childcatchers hand

 

        


Jag blev så ivrig när Liza i Mollys kreation kom på scen att jag fuckade till allt.


      

 
Molly och Mollys skapelse, skarpare bilder men de gör fortfarande inte klänningen rättvis

Modevisningen utfördes i Dieselverkstan och samtliga outfits har satts ihop och skapats av eleverna på Designgymnasiet Sickla. Vissa var helt fantastiska medan vissa var helt förskräckliga, ibland visste jag inte om jag skulle skratta eller gråta. Mycket var välsytt och riktigt snyggt, men det kom tillfällen då jag ville skrika rätt ut i ren ångest, många hade tagit sig brinnande bensinvatten över huvudet.
Det här är bilderna som jag fick med pappas F-ing kamera, den ska dö, men visningen var ungefär 45 minuter lång med säkert över 100 kreationer på scen. 

Take only what you need from me

By the way, Kan någon tipsa mig om en massa Drum n Bass
Tammy, Miro, jag vet att ni lyssnade massapåreförr! Tipsa mig MF! 

Alla tips är i och för sig välkomna, i vilken genre du vill. Doitdoitdoitbananasbananasbananasbananas!

The Grave is no bar to my call


Lord My Laursen

Jag har fixat med bilderna från Designgymnasiets modevisning toda la noche, jag svär på min heder som adelsman att lägga upp bunten imorgon. De var dock mycket sämre än jag förväntat mig, men som jag försökte förklara för Tove när hon började jiddra om "Mjukt bröd och Alkohol", så är jag ingen mästerfotograf. Mitt hat mot pappas jävla kamera är dessutom ömsesidigt. Den ska dö. Gladys FTW though!! <3 

Min festfria kväll har jag, förutom att meckat bilder, spenderat med att lyssna till min lillasyster & Co bli fulla till Kings of Leon medan jag spöade loosers i Wind Waker. Jag har även övat upp min läsförmåga på ett sätt jag inte trodde var möjligt i min värdelösa lilla värld, men jag har suttit med tidtagarur. Jag känner mig som Genious Dr. Spencer Reid.
 Min granne har fest idag igen, wöööööö!!! 

Ajusteråja städade hela huset idag, jag är en sån sjukt bra människa. Du är sämst.
You know you love me!
XOXO 

Wolfman

Jag har alltid velat ha en Varg. Sen såg jag den här bilden.
 Jag vill verkligen verkligen verkligen ha en varg!!!!! <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 ååååhhhhh!!!! <3<3<3<3 Det finns inte ord!

Bambambambambambam


Jag måste kolla på introt varje gång jag kollar på ett avsnitt av Cowboy Bebop. Det är nästan snyggare än Samurai Champloos, låten är i alla fall fantastisk.

Lay where you laying, don't make a sound

Jag har drogat mig med Kings of Leon - Sex on Fire hela morgonen, och läst alla arga, ignoranta kommentarer på Youtube. Tydligen handlar låten (Enligt youtubes kommentatörer) om två män som har sex. De pryda katolikerna rasar. Riktigt underhållande. "LOVE IS A PENIS AND VAGINA" skrev en kvinna mycket klokt. Så jävla-- Jag vet inte ens vad.  Outbildat? Efterblivet?

I alla fall, Jag hämtade ett glas Don Simon (Hahahaha, päronjuice) och satte mig igen framför Toves dator och klickade på senaste klippet från NYLONTV med Rachael Yamagata och där är dom. Igen. Kings of Leon. I Bakgrunden. Samma låt. Sex on Fire. Geez Louise, för en vecka sen var jag helt cluless om vilka de var, nu finns de överallt. Dessutom börjar jag tycka att de är ganska heta, speciellt efter Sex on Fire-videon. Jag bryr mig inte om att bandet består av 4 kristna bröder. Eller jo, det gör jag, det suger lite, men annars är krapparna krymma.
End of tish tosh
XOXO

There's no place to run

Alltså. Jag. Dör.
Citerat ur Robert Jordan, Valeres Horn - bok 3.

"Jag tycker verkligen om er" sade hon plötsligt, och gjorde en liten gest som infattade båda flickorna. "Jag skulle vilja vara er vän."
"Och jag vill vara din." sade Eleyne.
På ren impuls kramade Egwene om henne, och sedan hoppade Min ner från broräcket, och där stod alla tre och och kramade varandra.
"Vi tre är knutna till varandra", sade Min, "Och det får vi inte låta någon karl komma i vägen för. Inte ens han."
"Skulle någon av er möjligen kunna upplysa mig om vad det här handlar om egentligen?" frågade Gawyn artigt.
"Du skulle aldrig begripa", sade hans syster, och de tre flickorna drabbades av ett gemensamt fnitteranfall"


ALLTSÅ FÖR I HELVETE-. RGMojhnisrjesrpkohjtbmplea¨hkotp. De har känt varandra i cirka 1 timme och fnitterflickorna är ungefär 18 år gamla. Avrätta mig.

Kidnap the Sandy Claws, lock him up real tight

Jag har seriösa problem. Riktigt störande, stötande problem. Fan Art.
 
I min lilla Fantasyvärld är allt animeliknande, alla pojkar ser ut som kvinnor och alla män är fruktansvärt heta, kvinnorna försöker jag normalisera då jag på riktigt får damp av manliga författares versioner av "en god kvinna". (Typ Jordans Wheel of Time - där faller flickorna ihop i varandras armar och fnittrar, observera att detta är en citerad term som ofta återkommer i böckerna, konstant. WTF. Eller så är de head over heels kära i någon och är bara en pain att läsa om, och grinar all the F-ing tid.
 Eller överdådigt vackra, sensuella och allmänt overkill. Ofta att någon med en stram fläta och en fotsidklänning med ljung broderad längs ärmar och krage kan få någon knäsvag. Jag betvivlar det starkt. WHAT'S UP WITH THAT LIKSOM!) Här har vi också det här kvinno-dilemmat jag och Tove har duster om. jag anser att krigarkvinnorna är coolast, de som klär sig som män med kort hår och spottar i gräset med ärr, medan hon anser att de lite äldre magikerkvinnorna som är lugna som jag vill döda är bäst.  Okej det här ar verkligen inte det jag ville skriva om.

Åter till mitt problem. Fan Art. Klicka. på. dessa. länkar. Nu när ni inte läser böckerna är det säkert svårt att förstå, men ni som känner mig vet ju att det där är mer än åt helvete. Och det finns inget i hela världen som kan få mig att sluta googla upp vidrig fanart. Flera gånger har jag fått anstränga mig för att komma ihåg hur min Perrin Ayabara såg ut innan jag såg en fult avbildad svulstig latino med gigantiskt paket och ögon som Super Mario.

Well, allt i min värld ser ju ut såhär. Och ja, alla män har hemliga gayförhållanden med varandra och bjärta ögonfärger. Och jag vet att även det där var fanart, men till skillnad från normalt folk så delar uppenbarligen de som håller på med Square Soft och Anime mina androgyna visioner.

Jag är förövrigt död och har snytit min näsa till smithereens.
XOXO

Ayayayaya


Brodie's Law

Jag har alltid trott att jag med ålder begåvats med gröna fingrar.  Jag insåg nyss att så är inte fallet. Nu när jag inte festar dör mina blommor.
 Varje gång jag var ute och festade tog jag en flaska mineralvatten från kylen och däckade i min säng, hur full/nykter jag än var. På morgonen drack jag allt jag fick i mig och när jag vaknade igen gav jag resten till mina blommor. Förstår ni! Varje Tisdag-Onsdag-Fredag-Lördag fick dom vatten! De var så lyckliga. Nu är min plånbok svältfödd och jag är sjuk igen och kan inte ens föreställa mig själv på ett dansgolv eller ens med en stor stark i nyporna. Mina blommor dör.
See you Space Cowboy...
XOXO

OMG

Jag utförde just den ultimata hädelsen. Jag hade en sportjacka på mig. En regntät sportjacka, från Everest. Hädelse!!!!!!!!!

They're taking the hobbits to Isengard-gard-gard-gard!


Ay caramba! Jag kom precis på en ganska, sjukt underhållande, ful sak.  November 1 har Legend of the Seeker premiär i USA. Terry Goodkind FTW, jag hoppas att vi får blodiga män som ligger och vrider sig i blodpölar med de blir massakerade av omassakerbara monster och mordsith-kvinnor i röda läderdräkter med pinnar och tvivelaktiga aktiviteter. Eller Kahlan som tvingar män att kastrera sig själva och äta upp sina könsorgan. ENTERTAINMENT YES.

OCH.... Och, DRAGONBALL ska bli film. Jag dör. Jag avlider. Jag vill inte leva på denna jord längre. Kolla på IMDB om ni vill ha detaljer. Alltså... Dragonball! Vad. I. Helvete. Tänker. Folk. Med?! Och Emmy Rossum ska spela Whats her face, hon som tappar kläderna när hon nyser eller vad FAN det är. Jävla Akria. Han ska dö.

Revenge is a dish best served Cold

När jag ändå är i farten

Final Fantasy Versus XIII

I Lördags när jag låg på en av plastsofforna i Dieselverkstans bibliotek och läste förra upplagan TV-spelstidningen Level (Som jag velat läsa sedan slutet av augusti men inte kunnat då jag inte haft pengar) hände det. För övrigt, 16 sidor om Final Fantasy och Square Enix. Imponerande! Läsvärd läsning dessutom.

I Alla fall. 

Jag låg där i Emilias knä, och läste ivrigt i tidningen då jag vände blad och BAM! Där var han. Den absoluta, mest fantastiska, världens vackraste. Jag hade helt glömt bort honom. Genast fick jag en knut i hjärtat och ville börja gråta. Så kär är jag i honom. Första gången jag såg den första trailern, tidigt år 2007, mådde jag dåligt i flera veckor över att jag inte har ett playstation 3, och måste vänta så länge på att få vara honom, se honom, spela honom, höra honom prata, se honom gå, se honom röra sig, slåss med hans fantastiska brillianta vapen.
Jag försökte förklara för Emilia att han är en helt fulländad person och att jag behövde honom, men visste att hon inte skulle förstå om hon inte såg trailern. Så nu fårukollapåren va Emilia! Fluffpelle!

Nu mår jag dåligt igen, för att han är så. sjukt. jävla. vacker. Jag överdriver ofta, men för en gångs skull hittar jag inte ord som kan beskriva honom. Jag mår dåligt av förväntan och kärlek. Jag skulle ta mitt liv  eller ge vad som helst, absolut vad som helst om någon sade att jag fick komma till honom och hans värld. Det gör ont i min själ när jag ser detta ynka youtube-klipp. Det här en helt seriös kärleksförklaring.

You know you love me...
XOXO

You gave me shoes and pretty clothes, and I gave you what I had between my legs

Jag M&M kollade på en helt fantastisk film häromnatten. Zombie Strippers. Så sjukt underhållande, Så sjukt Kitch och så sjukt Tacky. Gotta love it! I <3 Pornstars

"They're Zombies!"
 "No! They are strippers!!"
"They are Zombie Strippers! "

FRIGGIN AWESOME!
See you Space Cowboy
XOXO

With a heavy heart (I regret to inform you)


Igår när jag gick till bussen ramlade jag. JA. Som vanligt. Pang, bom, tjofs, kras, pladask på marken. Grejen var den att jag halkade, på min egen häl, i en nerförsbacke, men eftersom jag är smidig som ett kylskåp lyckas jag landa på mina arma knäskålar. Ja. Båda två, samtidigt.  Mina strumpbyxor var blodiga och trasiga som vanligt, men annars var jag okej. Trodde jag. Idag känner jag mig som ett krigsoffer med sprängda ben. Jag sträckte mitt lår så fruktansvärt att jag haltar fram. Tänk er världens sjukaste jävla träningsvärk, i ett lår med krossade knän. Så bra mår jag. Plus min förbannade bloody migrän- ågååhåhgpnlhngdlkhnkl<hl<hnkl-ö<hnkl. Jag är världens mest olycksdrabbade person. END OF STORY. Min lilla granne har hemmafest, wooo wooo.

PS. Nej ingen såg mig när jag föll, men jag gjorde den klassiska "reser-sig-som-inget-hänt-flinar-och-ser-sig-hastigt-omkring-och-låtsas-om-att-mina-strumpbyxor-inte-alls-just-fastnade-i-ett-sår-och-mina-knän-gör-inte-alls-ont-efter-att-ha-glidit-på-dom-i-en-nerförsbacke-jag-är-cool" DS.
See you Space Cowboy!
XOXOX

Girlies, rub on your titties


Till vänster ser ni min nya kärlek, Spike, från Cowboy Bebop. Freaking fantastisk serie. Jag har tänktseren i cirka gurka 5 år men det har aldrig blivit av. Nusååååå

Alltså. Jag vet att ingen bryr sig ett skit, men i avsnitt två, när elakingen kastar ananas, tomat och potatis på hunden. Jag skrattade så jag fick svårt hostanfall. Så. Sjukt. Priceless.

Imorgon har jag en date med Cim, och idag har jag lekt med mina småsystrar. Vi har bland annat cravat Creme Brulé-latte som vi fick på Starbucks i London förra året., och lunchat på Mcdonken. Jag har skaffat busskort nu, nu kan ni vara på mig igen!

Ajuste, det var inget Gossip Girl denna vecka, men det vankas tydligen catfight i nästa! MAXAT!
Love ya!
XOXO

...

Idag blev jag väldigt ensam utan mina böcker som jag precis läst ut, så jag tittade på sista avsnitten av Samurai Champloo för att underhålla mig. Varför är alltid avsnitten med mest blod och mest skräck dom bästa?! Det är alltid så.
Igår läste jag om min favoritepok i Paksenarrion, när hon blir halvt ihjälslagen och nästan våldtagen, sedan slängd i fängelse med bland annat bruten käke utöver det hela. Jag är så fascinerad av våld, våldsoffer och våldsförare. Det är sjukt tror jag.
 Den enda som jag vet känner smärta som jag är Tammy, man kan liksom identifiera sig bättre när man själv haft ett halvt ansikte, brytit armar, brytit ryggraden, och krossad foten. Man förstår den där skeva känslan som folk försöker beskriva, precis innan man tror att man är död.  I'm ranting, as usual. Jag är för ensam, jag tänker för mycket och läser för mycket overkliga historier.

Nu är stora frågan vad jag ska göra med mitt läshuvud. Jordan, Hearn, Alighiri, Moon? Jag har läst allt tusen gånger. Jag är till och med så pass desperat att jag överväger Goodkind, bara för att få lite blod, monster, våldtäkt och skräck, trots att jag hatar hans författari, men det var längesedan jag läste den serien. Egentligen ska jag läsa James Clavell's 1000-sidors tjocka bok Shogun, men den är så jävla tung, ett jävla fetto är vad den är. Lite väl magstarkt.
Jag ger upp
XOXO

I've got my eye on you

Som vanligt inför vintern är jag inne på agressiv elektro, en massa hardcore och screamo, men jag hittar inget bra band!
Just nu lyssnar jag mestadels på musik utan sång.

Tsutchie- Sneak Chamber
Santogold - Creator
Crystal Castles - Cry Babies
Mirah - The Garden
Force of Nature, Nujabes & Fat John - Deathwish
Queens of the Stoneage - Six Shooter
Britney Spears - Radar
Aphex Twin -  vordhosbn
Melt Banana - Introduction for Charlie
Tsutchie - The Long Way of Drums
Force of Nature, Nujabes & Fat John - The million way of Drums

Ghettomusick
XOXO

If you could maybe darling think!

ALLTSÅ FOLK BORDE INTE FÅ MÅLA FANART! JAG DÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖR!! Hahahahahahahaha alla mina visioner av min hunk är förstördaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa


God is in the radio

Nuvilljadööööööööööö!!
Jag har läst ut mina böcker, kollat klart på mina Animes, rökt upp mina cigartter, sett alla filmer jag vill se, spelat sönder all min favoritmusik, sökt alla jobb som finns i hela världen, spenderat mina sista enkronor, spelat alla mina spel och haft sönder mina evighetsstrumpbyxor. Jag har gjort allt, sett allt, hört allt, kan allt, vet allt.

Det som suger allra allra allra allra allra allra allra mest är att inte ens en lång promenad med musik är tillfredställande längre. Jag trodde aldrig den dagen skulle komma då jag sitter framför datorn med Itunes avstängt. Den dagen har kommit. Jag hatar musik.
Come back another day
XOXO

Remember when you broke your foot from jumping out the second floor


Molly på Stockholm Streetstyle

OCH OM DU SER DET HÄR DIn LILLA SORK KAN DU SLUTA UPPDATERA MIN STATUS PÅ FACEBOOK HELA TIDEN!

Jag är Sailor Moon! Jag ska straffa dig, i månens namn!


JoAnna Garcia

Här är hon, kvinna som jag irriterar mig horribelt, fruktansvärt mycket på. Så SJUKT IRRITERANDE, utseendet, sättet, rösten, kläderna, håret, rörelsemönstret, allt! Jag fattar inte ens varför jag tittar på Privileged, det är helt sjukt, jag blir bara argare och argare för varje nytt avsnitt. Sage är dock bra,

Ikväll ska jag kanske till gustavsberg och hänga med Sara och hennes syster i sistnämndas lägenhet. Niceh!

I really wanted that thing

Se till att spana in min framtida Frus, Anna Nilsson, mästerverk!

Hon är fortfarande skyldig mig ett brunt parfymerat kuvert.

It is I! Yoshimitsu!

   

      
   
Bild; IKEA, Indiska, eleven.se

Om jag skulle få göra om hos mig skulle detta införskaffas. Specielt Sultankudden, som då borde Tove bli glad så hon slipper mitt eviga tjat om den. Och Schäslongen istället för min soffa som jag numer bara läser i, därav massa nya lampor då mina taklampor är ur funktion för tillfället.
 Hate ya!
XOXO

But you don't want me anymore, how can it be? Look what you've done to me!!

Nu har jag läst klart Junjou Romantica och är helt rastlös. Jag dör. Jag vet inte vad jag ska göra. Jag vill ha mer tecknad bögporr. Jag vill vara en tecknad yaoi-bishounen och ha en tecknad yaoi-bishounen-lover. Som Hiroki + Nowaki. Och ingen fattar vad jag menar.

Jag. Har. Så. Jävla. Ont. I. Huvudet. Och jag är så jävla yr. Jag tror det är en slags vrickad nikokick. Efter att ha varit utan cigaretter i typ två veckor kanske det inte är så lyckad att hyperventilera i sig ett paket Lucky Strike.Gjort är gjort, nu får jag skylla mig själv, som mamma skulle sagt.

Jag tror jag ska fördjupa mig i mitt nördiga stadie ock slå på mitt älskade ps2 nuvavavavavavavavavavava.

Kyzz
XOXO


On the Radar

Jag var just och införskaffade cigaretter på pressbyrå i centrum. Iklädd jeans, helt osminkad, gigantisk halsduk och hoodie, osminkad och sjukt ofräsch. Ändå fick jag ragg. Jag bryr mig inte om att det var fyra stycken blåklädda, ormingekidsbyggarbetare! Dom gjorde min dag ändå! "Yo baby!" och en blinkning var allt som behövdes för att jag skulle bli happy-go-lucky för dagen. Nu ska jag gå ut och lägga mig på min bänk och kedjeröka.

XOXO
 

Look what you've done to me

 
Förlåt att jag postar massa youtube i bloggen, jag lovar att jag hatar det lika mycket som ni gör. MEN. Jag Måste. Compulsive behaviour. Nu när jag är helt fast på The Garden-låten (Molly och Tove sjunger, spelar och dansar den hela jävla tiden) så börjar jag även gilla dansen, mest för att killen är det snyggaste jag skådat sedan Adrien Brody i Darjeeling Limited. Dom ser ut som animekaraktärer. Jag tror dom flesta vet by now att jag har en svag punkt för tecknat. Jag tror det är där mitt fel ligger btw, jag kan bara bli kär i tecknade och fiktiva människor. Som Link, Malfoy, Tayend of Tremmelin, Shigure, Shigeru och Hiroki Kamijou. Som är min senaste crush.

I'm ranting. Förlåt.

RSS 2.0