I've got soul but I'm not a soldier

Detta är införskaffningarna från Englandet. Ni får ursäkta de små bilderna, blogg är inte mäserligt när det kommer till den punkten. PÅ den andra bilderna är det två tights som ligger, ett par i spets och ett par med blixtlås vid ankeln. Jag köpte massvis med strumpbyxor, svarta vita och röda. Det införskaffades även en del underkläder men jag visar bara upp 3 stycken här, och lämnar resten åt er magnifika fantasi. Alpinkvinno-västen som vi så fint söpt den till, kommer att användas flitigt, om jag kommer på ett bra sätt att ha den under vinterjackan utan att se ut som en buffel.

 Jag vill tillbaka om några veckor och införskaffa mig dubbelt så mycket igen! Gah!! Jag saknar mina forna shoppingvanor.  På de två sista bilderna, i de randiga burkarna är det tamponger. Jag och Emilia fastnade direkt och stod jättelänge och pillade på paketet inne på Superdrug innan vi faktiskt förstod vad det var. Hur fint är det inte?! Hemsidan.  Mer sådant till Svearike, tack!
Nöjd Cim?
XOXO

Kommentarer
Postat av: cimcimsi

Fan vad fiiina saker my!!! Jag är sjukligt avundis... välinvesterade pengar i say!!!!!!

2008-11-17 @ 19:15:44
Postat av: tommy-girl

fy fan du har överträffat dig själv älskling! Ser lite gossip-girl tendenser där, och daaaamn vad fina saker alltså!!! Jag blir helt lycklig för din skull :)

2008-11-17 @ 21:08:55
Postat av: You know you love me

Cim: Taaack min sköna! D uska få se allt live snart, jag lvoar att det är ännu bättreTommmyyy: Wiieeeeee jag blir glad för att du blir glad m'love! Hur går det med den där bloggen du ska skapa? Det är klart jag ska designa åt dig byotch! XOXO

2008-11-17 @ 22:36:56
URL: http://murdle.webblogg.se/
Postat av: Prostastjärt

sjuuukt många snygga plagg hörre du. blir lite avis =P nästa gång får du bjuda med mig så vi kan shoppa tillsammans hehe.

2008-11-18 @ 08:13:12
URL: http://prostastjart.blogg.se/
Postat av: nathalie

vilka klänningar. känner för att sno alla ifrån dig!

2008-11-19 @ 00:10:20
URL: http://ruddy.blogg.se/
Postat av: You know you love me

Keeks: Tack doll. Klart vi ska till englandet tillsammans en vacker dag!Nathalie: ÅPh nej, gör inte det!Hahaha men taaaack!

2008-11-19 @ 01:40:17
URL: http://murdle.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0