Oldies but the goodies.

Thread: "What is your nervous habit?"

Mitt contribution.

I crack my knuckles, and I start to count on my fingers, or spell words in my head on them, and it has end up even on five. It's such a bad habit, it ruins your head, maybe I shouldn't explain it further... But I have to or you'll think I'm really strange.

If I hear the sentence, for example, "There goes my hero" I have to put it in 5-characters intervals, putting them up on my fingers "There goesm yhero" And that one turned ut even, so then I don't have to continue, it's 15 letters.

Let's take "Death Wish" with 9 letters instead.

"Death wishd" "eathw" "ishde" "athwi" "shdea" "Thwis"  "hdeat" "hWish" And now it has gone around until the "Wish"s "H" is on my pinkyfinger.

Geez do you get any of this? If you do, don't start!!

You're Hot than you're Cold, You're Yes then you're No!

Alltså. Geez. Det är lördag och jag är hemma, det var ett tag sedan.

Idag träffade jag Josephine, det var ytterst ytterst trevligt!

I töntforumet där jag hänger gillade folk mitt sätt att skriva, och de tvingade mig att skriva en Hiroki X Nowaki-novell som jag nu slöskrivit på ett tag, men snart är den klar. Jag är så svag för smicker!

Liberi Fatali

Om det är något jag ska göra innan jag dör så är det detta. Gå på en konsert med Final Fantasy-musik. Det är helt fantastiskt. Mitt hår på armarna står på ända och min hjärna känns fel för att det är så rätt. Det går inte att uttrycka med ord. Det här är liksom mitt liv, min uppväxt, mina värderingar. Nostalgin och ångesten är som ett slag i magen.

Jag missade konserten när den var i stockholm förra året. Ett av mina livs största regrets. Nobou Uematsu är gud.

Min hjärna är som tvätten i en torktumlare

Jag skrev just ett emo-inlägg. Men jag deletade det.

Idag i mitt töntforum kom threaden "Your best friend?" upp.

Mitt contribution.


Oh "best friends" is a good subject! I have.. 3, if you don't count your family which I'm very close to.

NOT in order- because you can't rate these kinds of things.

Sara.
We have been hanging out since we were 8 years old. Even though we are the opposite in our way of  thinking, reacting, acting, dressing, feeling - she understands me perfectly. She is my favourite person. It's like... When you can't express something she understands anyways, and you know she does. If that makes sense to you.


Malin. She is exactly like me. We are thinking the same way, we probably react the same way, and we have ALOT of intern jokes, she can qoute almost anything, as can I, and we now exactly where it comes from, who said it and when. We just match, I even asked her to marry me last weekend, so now we're engaged aswell. She is.. awesome. She is awesome! When I've plans with her I'm always all excited. Almost nervous of thrillment.


Cim. Ah. Our realtionship. We are... very different from each other, our personalities clashes a bit. Yet, I'm addicted to her. I think we have some kind of strange-dark-love-relationship. When I think of her, as one of my best friends, my insides feels warm. That's how much I like her. That means alot for a cold bastard like me.


And my other friends. I actually have a whole lot of friends, believe it or not, and I love them all. But these three people have a very special place in my black broken heart (Yes, The Used).  They do.
My friends aret hose kind of people I feel extremely proud of knowing. When they say something perfect, or do something heroic, my head goes fuzzy with proudness. I'm one of those persons who wants everything I Like to be mine and my own. If I could, I would keep them to my self, like treasures full of memories and love.


Bara för att jag aldrig uttrycker tillräckligt med kärlek. Bara hat. Jag hänvisar till Miranda Julys kortfilm Are You the Favorite Person of Anybody? - Sedan jag såg den i sommras har jag fått ett styng i hjärtat  varje gång jag tänker på den.  Dock är den helt fantastisk. Helt makalös. Den går att se på Youtube om ni är intresserade.

XOXO


Too many legs under the table


Word. Den här är till er.

And All I want is to Feel you

Alltså!! ÅH!!! Lycka!

Jag håller på att prövar outfits till morgondagens party, möjligtvis inför helgen dessutom, och drog fram min gamla kuvertväska i Ormskinn. Vad ramlar ut om inte mitt ceriserosa läppstift som jag letat mig halvt fördärvad efter! Åh! Åh! Åh!

I'll kill her!

Alltså jag blir alltid lite upprörd när jag är hemma hos Cecilia, vilket jag är nu. Hon har allt jag vill ha! Hon ser ut som Jessica Alba! Hon har en ny välfungerande dator! Sjukt fint, nyrenoverat rum! En hel vägg av garderober, överfulla med härliga kläder, bland annat en kashmirkofta som jag är gruvligt avundsjuk på. Deras familj har precis flyttat till en gigantisk lägenhet på Kungsholmen, från hennes rum ser man vattnet.  Hon har precis serverat mig en Tiramisu som hon stulit från sitt nya jobb, och hon har just stylat med sina skills som nyutbildad Barista, jag har en perfekt Cappuccino i handen.
XOXO

Some live some die in the name of a Samurai

Jag är medeveten om att jag skröt om min Japanska-skills för något inlägg sedan. Nu har det dock gått så långt att jag tittar på episoder utan text. Eh. Nej. Jag förstår inte. Jag förstår sammanhanget, om ens det. So much for my bragging. Jag är dock fortfarande imponerad av att jag kan översätta en mening.

Imorgon ska jag hem till Cecilia på Kungsholmen, hoppas snökaoset har lugnat ner sig, annars vet jag inte alls vad jag ska ha för skor i detta väder... Eller jacka för den delen. Geez.


I wanna drink drink drink smoke fuck fight, I wanna shout drink scream, I wanna die. I wanna be arrested, I wanna be molested, I've damaged my brain, next weekend let's do it again!


Idag när jag var ute och pulsade i snön träffade jag på en av mina katter. Den här är tjockkindad, har världens finaste bruna päls och gigantiska, gröna ögon. Den är oerhört söt, jag kunde som vanligt inte motstå den. Nu är jag sjuk. Fuck Sake!! Jävla katter och deras förföriska natur.

Det finns pojkar i min lägenhet som tycker jag är jävligt fet, men alla pojkar ifrån södern tar jag fucking hårt i kragen

Jag läste spanska i 5 år. Jag läste Italienska i 1 år. Jag kommer inte ihåg något, möjligtvis förstår jag en text.

Robbin sade;


Anata no okasaan wa hentai desu!

Jag har aldrig läst Japanska, men jag kunde översätta meningen ur eget huvud. Jag. Är. Så. Jävla. Bra!! AHAHAH!! IN YOUR FACE!


I can give you what you want


You guessed it. Jag och Cim som drack blod igår och samtalade sofistikerat. Så sofistikerat att ni skulle rodna, bli äcklade och möjligtvis gråta om ni visste vad som sades.
XOXO

Love Lockdown


Spinner Drinking Game!!Så går det när man har kul och skålar för mycket.


Sip. Cheers. Shoot. Scull.

"Wanna taste mah Fiskplunta?"
Och jag lovar att Malin inte är den pygmen hon ser ut att vara på bilden. Hon har dom längsta och snyggaste benen jag vet.

I Fredags. Middag, catch up och alkohol hos Almighty Sara.

You better Google me babyJust beacause I'm into me, my sis and Photobooth.

Cold dessert

Jag vaknade för 5 minuter sedan. ...? Okej att jag satt uppe till typ tre, men ändå, jävlar i min lilla låda, sjukt oskönt.

Jag och Molly pluggar Lasermannen. Jag är hennes tutor, men vad som händer gång på gång nr jag ska hjälpa henne är att jag fastnar  djupt i Gellerts ord. Jag jag är så fruktansvärt fascinerad av psykopater..!

Nu ska jag ta mobpeden till OC och återlämna en bok.
XOXO

dkleåkfpekfpekfpefkpef

Jag förstår inte vad jag gör.

Deeply Disturbed

Vad som för tillfället gets me going är ingen mindre än Chris Crocker. Jag avgudar Chris Crocker. Vi har quotat honom hela London-resan och "Come on Work!!! Work! Can I get a A ring-a-ling-a-ling  A ring-a-ling-a-ling  A ring-a-ling-a-ling Blblblblbl" har använts till mycket. Jag älskar honom. Han är het.

I <3 Chris Crocker
For your own good, Bitch Please!
XOXO

I've got soul but I'm not a soldier

Detta är införskaffningarna från Englandet. Ni får ursäkta de små bilderna, blogg är inte mäserligt när det kommer till den punkten. PÅ den andra bilderna är det två tights som ligger, ett par i spets och ett par med blixtlås vid ankeln. Jag köpte massvis med strumpbyxor, svarta vita och röda. Det införskaffades även en del underkläder men jag visar bara upp 3 stycken här, och lämnar resten åt er magnifika fantasi. Alpinkvinno-västen som vi så fint söpt den till, kommer att användas flitigt, om jag kommer på ett bra sätt att ha den under vinterjackan utan att se ut som en buffel.

 Jag vill tillbaka om några veckor och införskaffa mig dubbelt så mycket igen! Gah!! Jag saknar mina forna shoppingvanor.  På de två sista bilderna, i de randiga burkarna är det tamponger. Jag och Emilia fastnade direkt och stod jättelänge och pillade på paketet inne på Superdrug innan vi faktiskt förstod vad det var. Hur fint är det inte?! Hemsidan.  Mer sådant till Svearike, tack!
Nöjd Cim?
XOXO

I asked you please to leave my heart but you refused to go.


I Gossip Girl-trappen utanför Hostelet.
Fotogtaf Molly/ Lykkja @ BDB

Shit. Jag väcktes imorse av min vältaliga vännina Cim, sedan dess har jag bara suttit still. Och ätit. Fy. Fan. Vad jag har ätit. Glögg, lussebullar, pepparkakor, choklad, middag. Uh. Imorgon ska jag sätta klockan på ringning och ta mig ut i spåret. För bövelen!! Ni får se kläder mañana. Eller inatt. Jag vet inte.  


På bänkar i Hyde Park. Molly är den enda som är med på noterna.
Fotograf: Tove/ Hybrism @ BDB

Sick sick sick

Jag är hemma. Jag lever, tror jag, men det är nog fan knappt! Jag mår illa, det kliar överallt och jag känner mig bakfull trots att jag knappt druckit alkohol på hela veckan. Flighten hem var försenad 1 timme. 

Ett tag där höll jag på att dränkas i körsbär - Cherry Coke, mitt nya Carmex Cherry och Starbucks juledition Dark Cherry Mocha som jag och Emilia hällde i oss, sjöblöta av svett, medan vi kutade till Gaten. Tur att jag älskar Cherry. Nej nu. Uh. SOVA.

Imorgon kommer bilduppdatering. På kläder förhoppningsvis, om jag vågar. Tills dess!
Sleep tight
XOXO

You're bringing me down


Genious My Laursen and Tiny Molly Laursen
- D-D-D-DHIAAGONALLEHEEYEY!!!!

Nu ska jag in i duschen. Sen sminka mig. Sen åka bil till Skavsta. Sen hoppa på ett plan. Sen landa i Stanstead. Sen roffa åt mig en Starbucks. IIIhhhhhhh!!!!!!
Wish me happy shopping!
XOXO

You know that I could use somebody


Jag befinner mig för tillfället i ett svårt chocktillstånd.

Enligt ett av mina töntforum ska Death Note, en väldigt bra Manga och Anime, även bli en Amerikansk spelfilm. Det finns redan en Japansk spelfilm, men den är ett skämt. Well. Det är inte filmen jag är chockad över.

Zac Efron. ZAC FUCKING EFRON. Zac Efron är announcad till rollen som Yamagami Light (På bilden, pojken till vänster). Det värsta är att om man tänker efter skulle Zac Efrons tvålfagra nuna passa perfekt.

Zac Efron!!!!  Jag tar mitt liv nu.

When I grow up I wanna be a star

Såhär ser mitt liv  ut i serieväg nuför tiden

Söndag: Legend Of The Seeker
Måndag: Junjou Romantica
Tisdag: Gossip Girl
Onsdag: Priviliged

Sen har jag och Malin Californication-dagar, eller vi har haft en, men de ska bli fler. Och jag glor på L Word-säsongerna jag inte sett än(4+5) när jag känner fört!

Och sen är jag inne på Mangafox.com 24/7 och försöker med hjälp av viljestyrka få folk att uppdatera bland mina favoriter. Damn, they're slowww!

Nu ska jag städa mitt rum. Eller snarare, röja upp i min välockuperade soffa. Jag kom just hem från en lovely fika med Cim Sara Malin. I know you wish they were your friends, but the're not. They're mine.
XOXO

Panik


Tischa - Torleifs
Shorts - Vagina Tricot
Strumpbyxor - Vero Moda
Väska - Hemligt

Haha fy satan. Jag är hemma först nu, vilket r sinnesskt vid tanken på vilken tid vi lämnade Jordbro Jag har haft sjukt trevligt dock.

N uska jag Effing soa. Med en Pepsi Max.

The grave is no bar to my call

Master My Laursen
Hittade dessa bilder och underhölls. Jag tror vi har oss en signaturpose.


Jag lyssnar på Wheel of Time som ljudbok, Sara tvingade mig. Det känns stört att lyssna, jag menar, min favoritdel av läsning är att ha boken i knät. I'm one för bokstäver, sidor och sidnummer, samtidigt som det är beroendeframkallande att lyssna på dessa röster. Å andra sidan blir jag sjukt irriterad och rastlös av det eviga babblandet. Ett kapitel tar ungefär en timme på ljudboken. Jag läser det på en kvart om jag är huvudvärksfri.

Men ni ska höra dem. Kvinnan med sin dova röst ger mig rysningar av välbehag och mannens sakliga ton gör mig galen. Ibland är det bättre än musik.

Vad gillar ni den nya designen af bloggen?
Sleep Tight
XOXO

Dansa dansa era jävla svin

Jösses Amalia vad jag vill äga den rosa! Så fruktansvärt fin. Jag skulle inte tacka nej till någon av dem, men det är även något med den guldfärgade.

Jag har suttit och halvgooglat Primarks vinterkollektion under kvällen, tyvärr ser den inte särskilt lovande ut. Damn it Carl, jag som hade tänkt spendera alla mina slantar där på torsdag.
  Kvantitet före Kvalitet, alltid! Jag är så fruktansvärt tacky. Uh!

Idag var det Chévre, honung + pinjenöts sandwich som gällde på Café Moda med Linnéa och Cim, ytterst gemytligt. Jag hann även med en arbetsintervju och en runda på stan där jag trakasserade en lillasyster på Weekday hela två gånger. Jag blev illamående och svårt smittad av svartsjuka när Cim köpte ett par fantastiska boots på Wedins. Jag spanade in några klockor, smycken och två lampor som jag har försökt övertala min söta Far att ge mig. Pengar har aldrig lockat så som nu.
Love ya!
XOXO

You're a bitch like me

Shit. Jag var nyss i en helt absurd situation.
Jag satt vid ett av vardagsrumsfönstren och läste när jag såg ur ögonvrån något röra sig utanför. Jag vände blicken dit och en svart korp satt på utemöblerna.
 Han såg så himla vis ut, som en riktigt hårdför, strategisk krigare. Den satt och spanade fram och tillbaka över vår trädgård. En av tankarna som for igenom mitt huvud var "Den här fågeln ser så klok ut, han skulle aldrig flyga in i ett fönster, han har liksom fattat vad ett hus är. Han ser till och med mig, men inser att jag står bakom en glasruta." Jag försökte leva mig in i hur det var att vara en fågel, att flyga, sväva, blicka ut över stora landskap, när  en stor rovfågel gled in över tomten och vår svarta lilla korp kom hastigt i luften, vände, och smällde rakt in i en av hustets fönsterrutor.

Så var det med den. Han överlevde.
XOXO

Jag får panik


Far och Son - Panik

Molly har lyssnat på den här i flera veckor, och om någon i det här hemmet lyssnar på en låt lyssnar alla på den. Jag har hatat den hela tiden, det är något med den skånska dialekten som gör att jag lackar till = Frej kan dö. Dock ser han fruktansvärt charmig ut!!

Nu är jag beroende av den. Damn it.

*Update: Tove föihelvete, kolla när inlägget uppdaterades. Jag får på riktigt Panik.

The fun machine took a shit! And died.


Jag har kommit på vad jag skulle kalla mig om jag sticker utomlands i framtiden.
Mia. Det är hett med engelskt uttal. Med ett litet stön på i:et. Mhiiah.

Shit. Jag är så förvirrad. Eller glad. Eller sjukt ångestdrabbat. Jag vet inte hur jag känner mig. Jag är rädd. Jag kan inte fatta stora beslut! Jag längtar tills det blir morgon samtidigt som jag fasar för det. Shit. Geez Louise.

Jag har kollat på Gossip Girl och druckit Soda ur cocktailglas, läst lite Jordan och spanat och suckat över sortimentet i min garderob. Det är tur att det är mindre än en vecka kvar tills jag befinner mig  i Londonet med shoppingkassa,  jag tror mina vänner skäms över mig när vi vistas bland folk.  Jag är så desperat att jag funderar på att ha på mig lesbiska blusen och rosaprinsessfluffbakelsekjol på nästa event. Så illa är det.

Cim om du ser detta tidigt på din dag. Ring mig. Väck mig.  Så fort du bara kan, det spelar ingen roll om klockan är 06:00. Ring bara. 

Ride with me baby


Jag känner mig sjukt huslig. Jag har redan börjat laga middagen till min familj inför kvällen.
Nu ska jag sätta mig i soffan med ett glas Earl Gray och sträckläsa min bok. (Egentligen ville jag ha Espresso men jag och Espressomaskinen pratar helt olika språk och nu blinkade en ångestkframkallande röd lampa med en oförståelig symbol när jag försökte starta den,  jag blev aldeless förlamad av modfälldhet)
Bah!
XOXO

I want you, do you want me too


Tove målade en vacker bild på Makar och en vän.
Hon agerade såndära karikatyrskissare i domstolsmöten när jag försökte klara det förbannade templet och tvingade henne vara moraliskt stöd.

Jag har försummat min älskade blogg. Jag lovar mig själv att skriva långa texter och publicera massa nytagna bilder här över. Något som jag dessutom har slutat med är mina omtalade dagsplaneringar. Jag vet inte om det faktiskt är skönt eller ångestframkallande. Jag har dessutom förlorat mitt charmerande vokabulär. Nu skriver jag i princip lika illa som Linda Gynning eller vad fan dom heter.

Min garderob är missbildad och jag äger inte några som helst kläder. Vad. I. Helvete. ska jag ha på mig på en arbetsintervju till exempel? OMFG, min garderob är tom, jag tror att den ekar om man hollar i den. Det är lite obehagligt. Jag som brukar ha så mycket att välja på att jag väljer att gå naken för att det är för svårt beslut. Jag behöver kolla på lite Gossip Girl och inspireras tror jag.
Zed's dead, baby, Zed's dead.
XOXO

You are no good for me


Hank Moody - David Duchovny - Gud

Jag fick en begäran av en vilsen själ att jag skulle börja skriva på engelska, och det är en ytterst intressant tanke, jag ska fundera på den saken.

Idag väcktes jag av ett efterlängtat telefonsamtal för att sedan tala med en hystierisk shopaholic vid namn Cim som påminde mig om en uppfinning de kallar post. I brevlådan låg ett, sjukt spännande, parfymerat kuvert addresserat till ingen mindre än MIG!!!!!!!!! (Hybris)

Idag är bestämt en riktigt bra jävla dag och nu ska jag glida in i duschen för att göra mig vacker, senare bär det av till Tyresö där jag och min BFFFLFFS Malin ska se säsong dos av Californication.

Anger Management

Jag satt just och skrev en uppsats till blogginlägg i 45 minuter om hur äckligt Jan Guillou-syndromet är och vad jag tyckte om nya Legend of the Seeker. När jag skulle uppdatera fick regelvidriga blogg.se för sig att den skulle sluta fungera att hälften av min vackra text försvann, nu är jag så arg att jag känner mig förlamad. För. I. Helvete..........................

It's kill kill kill kill killing me

Shit. Jag har varit alkoholpåverkad två dagar i rad. Inte dåligt för en arbetslös soffpotatis som jag!
I fredags vart det öl och sjukt skönt folk hemma hos födelsedagsbarnet Mikaela, med avslutning i resident Dahlberg med groggar och snifftobak. Sara däckade och jag hängde med Daniel-san.

Igår spontangick jag unt Malin på "Låt den rätta komma in", och efteråt hamnade vi på WC och drack bärsa med CD, Linn, Sara, Jenny, Torbjörn och Daniel-san. När klockan slog en timme efter midnatt advancerade vi till Movitz. Dum som jag är tog jag kamera med mig men inget fotofinger.
XOXO

RSS 2.0