I'm blue, dobedobedobedo

386380-238
Förr tajade jag nykter för att alkoholen medförde ännu värre huvudvärk. Då såg jag  sådär cool ut med He-Man tröja och en Nyrikryssväska. Idag skulle inte nykterhet löst mina problem.

Idag har jag lärt mig 2 saker.

1. Att vara sjuk är det värsta (VÄRSTA!) som finns. Det visste jag egentligen redan men alla saker och pengar som jag skulle haft och gjort om jag varit frisk har idag passerat i revy framför mina ögon. Vändpunkten kom klockan fyra inatt när jag gick upp, var blind, döv och däckade med huvudet på toalettstolen av inbillad kräksjuka. Jag. Hatar. att. vara. Sjuk. Jag missar alla mina bästa år med att ligga hemma i soffan och sprattla av frustration medan mina vänner är ute och tajar, trötta på att jag konstant bangar, och vill säkert i hemlighet säga upp kontakten med mig. Javilldö som Internet slash Nikanor brukar säga..

2. Att jag och mamma har samma favoritscen i Kill Bill vol 2, nämligen när en Black Mamba biter Budd i ansiktet och Elle Driver håller ett underbart litet tal. Och fighten som följer med öga mellan tårna. Priceless. 

Kommentarer
Postat av: Emelie

tajade = onanerade?
krya på dig!

2008-05-17 @ 08:26:30
Postat av: You Know You Love Me

Tajade - PARtajade. Men jag inser nu att en speciell person försökt lura mig på uttrycket! Jag är så dålig på "slang"!

2008-05-17 @ 13:05:49
URL: http://murdle.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0