I don't want nobody, oh baby it's you

386380-228
Fotograf Cim Alm, för typ 2 år sedan.

Jag gillar verkligen att vara redhead. Kläder blir snyggare och man ser inte så intetsägande ut i bara en vit överdel, itan det blir någon form av kontrast. Dock är jag trott på det, eftersom jag inte har några pigment naturligt i mitt hår försvinner all färg efter 3 tvättar, och färgen ser ut som avföring istället. Jag borde behållit mitt originalsvall, som på bilden ovan. Min fråga är om jag vågar avfärga det och sedan färga det askblont. Kommer mitt hår ramla av mån tro?

Kommentarer
Postat av: Tommy-girl

om du ska göra det, gör det för fan INTE själv - utan på salong. Köp en massa leave in conditioner och hårinpackning, lanza är svinbra tycker jag. Mitt hår har ju vart med om en hel del, men jag tror att det har hllit si så bra för att jag använt rätt produkter och klippt det ofta.

Personligen så älskade jag ditt blonda hår.. Men du är är ashet i rött också. Det är mer punk på dig på nåt sätt.

2008-05-09 @ 12:22:35
URL: http://tammy.blogg.se
Postat av: Flatkid

alltsa, du passar superbra i bada men det kan nog bli pafrestande att farga haret rott rott rott all the time. jag har morkt har nu och tanker bleka det askblont men hur det ska ga till har jag ingen aning. mitt har kommer formodligen ramla av

2008-05-11 @ 11:02:50
Postat av: You know you love me

Tommy-girl: alltså jaa. Jag har ju asbra produkter jag också, och har alltid haft det, men fan, jag får väl satsa. 2 färgningar till oh sen aldrig mer, right?

Flatkid: Tack, men ja, det är det jag tror också, hellre, som skrivet, att liksom ta bort all färg och sedan gå tillbaka till normal och slippa färga av och på hela tiden, så istället för att oroa mig om utväxt kan jag ägna mig åt inpackningar och förstört, torrt hår.

2008-05-15 @ 12:13:24
URL: http://murdle.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0